اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همکاری برای ساخت منبع تغذیه ی 14 ولت 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

همکاری برای ساخت منبع تغذیه ی 14 ولت 5 آمپر

سلام من برای یه پروژه نیاز به یه منبع تغذیه ی 14 ولت حدود 5 آمپر دارم :nerd:. اول خواستم ترانسفورماتور بپیچم دیدم تو کل شهرمون(نورآباد فارس) و سراسر اینترنت هسته و قرقره ی مورد نظر قحطی اومده oo:
    گفتم برم تو کار سویچینگ با PI EXpress دیدم TOP 255 هم که تو کل استان و سراسر اینترنت نسلش منقرض شده :angry:
    (خداییش یه روز رفتم لب دریای مازندرون شنا کنم اونم طوفانی بود!) :sad:
    خلاصه من از منبع تغذیه ی سویچینک سر در نمیارم... چندتا کتاب هم خوندم پرت و پلا ترجمه شده بودن. گفتم اگه دوستان کمک کنند با همکاری هم (و تا حد ممکن با توجه به قطعاتی که تو ECA گیر میاد) یه دونه بسازیم در حد بوندسلیگا! :nice:
    من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
    و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
    چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
    که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

پاسخ : همکاری برای ساخت منبع تغذیه ی 14 ولت 5 آمپر

:cry: اگه کسی بتونه یه مشابه برای Top255 یا یه فروشگاه آنلاین بهم معرفی کنه هم مشکلم حل میشه... :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
      :cry: اگه کسی بتونه یه مشابه برای Top255 یا یه فروشگاه آنلاین بهم معرفی کنه هم مشکلم حل میشه... :cry2:
      ساخت به صرفه نیست بخر ... اما تو میتونی ترانس رنج بالا تر بخری بعد با رگولاتور های متغیر و ترانزیستور 14 ولت 5 امپر درست کنی قطعاتش هم هم جا هست ضمنا تو انجمن سرچ کنی درباره سوئیچینگ تایپیک داریم :nice:
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

:biggrin: بالاخره یکی جواب داد.
        سلام راستش قراره اگه پروژه جواب داد به تیراژ برسونیم واسه همین از نظر اقتصادی به صرفه نیست که ترانس با توان بالا تر بخرم و بعد ولتاژ رو بیارم پایین بعدم یه جورایی تو این ولتاژ تا حد اکثر 15 ولت و جریان حدود 5 نایاب شده که بخرم. تمام تاپیکهای مشابه رو هم خوندم اما هیچکدوم کارآمد نبودن یا ولتاژ پایین بود یا جریان. :sad:
        بچه درس خونا بابا یکی دارد دست و پای دائم میزند در آب دریابید!
        :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
          :biggrin: بالاخره یکی جواب داد.
          سلام راستش قراره اگه پروژه جواب داد به تیراژ برسونیم واسه همین از نظر اقتصادی به صرفه نیست که ترانس با توان بالا تر بخرم و بعد ولتاژ رو بیارم پایین بعدم یه جورایی تو این ولتاژ تا حد اکثر 15 ولت و جریان حدود 5 نایاب شده که بخرم. تمام تاپیکهای مشابه رو هم خوندم اما هیچکدوم کارآمد نبودن یا ولتاژ پایین بود یا جریان. :sad:
          بچه درس خونا بابا یکی دارد دست و پای دائم میزند در آب دریابید!
          :read:
          ببین اگه فکر تولیدی قبل از شما هم کسایی بودن که میخواستن این کار را بکنن اما به صرفه نیست وچند برابر قیمت چینیش میشه اینا مطمئن باش الان ترانس 24 ولت 6 امپر 27500 که اگه بخای یکسوش کنی و ببریش تو اون رنج 3و4 تومنی هم قطعه میخای
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
            سلام من برای یه پروژه نیاز به یه منبع تغذیه ی 14 ولت حدود 5 آمپر دارم :nerd:. اول خواستم ترانسفورماتور بپیچم دیدم تو کل شهرمون(نورآباد فارس) و سراسر اینترنت هسته و قرقره ی مورد نظر قحطی اومده oo:
            گفتم برم تو کار سویچینگ با PI EXpress دیدم TOP 255 هم که تو کل استان و سراسر اینترنت نسلش منقرض شده :angry:
            (خداییش یه روز رفتم لب دریای مازندرون شنا کنم اونم طوفانی بود!) :sad:
            خلاصه من از منبع تغذیه ی سویچینک سر در نمیارم... چندتا کتاب هم خوندم پرت و پلا ترجمه شده بودن. گفتم اگه دوستان کمک کنند با همکاری هم (و تا حد ممکن با توجه به قطعاتی که تو ECA گیر میاد) یه دونه بسازیم در حد بوندسلیگا! :nice:

برای تست مدار پروژه ات اگه بخوای میتونی قیدبک پاور کامپیوتر رو دستکاری کنی و ولتاژ رو بالاتر ببری
            بدون حذف پروتکشن تا 14 و خرده ای ولت و با دستکاری پروتکشن تا35 ولت میتونی ازش بگیری (35 دوبل یا به عبارتی 70 )
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

برای تست مدار پروژه ات اگه بخوای میتونی قیدبک پاور کامپیوتر رو دستکاری کنی و ولتاژ رو بالاتر ببری
              بدون حذف پروتکشن تا 14 و خرده ای ولت و با دستکاری پروتکشن تا35 ولت میتونی ازش بگیری (35 دوبل یا به عبارتی 70 )
              سلام چجور ی ؟
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

:agree: اینم فکر خوبیه چون من میخوام برای پروژه ام اقتصادی ترین روش رو پیدا کنم. برای دستکاری فیدبک چیکار باید کنم؟ :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                  ببین اگه فکر تولیدی قبل از شما هم کسایی بودن که میخواستن این کار را بکنن اما به صرفه نیست وچند برابر قیمت چینیش میشه اینا مطمئن باش الان ترانس 24 ولت 6 امپر 27500 که اگه بخای یکسوش کنی و ببریش تو اون رنج 3و4 تومنی هم قطعه میخای
                  سلام.به نظره من در این توان سودش زیاده اگه بسازی و بفروشی.البته اگه خوب بسازی با کیفیت.
                  باور کنید من 12 ولت سه آمپر میسازم و میفروشم حالا شما حساب کنید در این توان قیمته سوئیچینگه شیکش (از لحاظ ظاهری) و چینی حدوده 12 یا سیزده تومانه.بله در این توان سودش بسیار کمه و به نظره من اصلا نمیصرفه ولی در توانی که شمافرمودین میصرفه کلا هر چی توان بالاتر سوده بیشتر.
                  یک مساله دیگه هم هست اینکه ظاهر کار هم مهمه برای مغازه و مشتری یعنی باید یک قالب و بدنه شیک داشته باشه و برای توانی که شما میخواهید کار کنید بدنه فلزی بهتره داشته باشه.به نظره من مساله مهم اینه که بدنه اش رو از کجا تهیه میشه کرد.من تو کارهام اکثرا با بدنه مشکل داشتم.که از کجا آماده و شیک گیربیارم.ساخت قالب هم که هزینه و ... داره.
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.به نظره من در این توان سودش زیاده اگه بسازی و بفروشی.البته اگه خوب بسازی با کیفیت.
                    باور کنید من 12 ولت سه آمپر میسازم و میفروشم حالا شما حساب کنید در این توان قیمته سوئیچینگه شیکش (از لحاظ ظاهری) و چینی حدوده 12 یا سیزده تومانه.بله در این توان سودش بسیار کمه و به نظره من اصلا نمیصرفه ولی در توانی که شمافرمودین میصرفه کلا هر چی توان بالاتر سوده بیشتر.
                    یک مساله دیگه هم هست اینکه ظاهر کار هم مهمه برای مغازه و مشتری یعنی باید یک قالب و بدنه شیک داشته باشه و برای توانی که شما میخواهید کار کنید بدنه فلزی بهتره داشته باشه.به نظره من مساله مهم اینه که بدنه اش رو از کجا تهیه میشه کرد.من تو کارهام اکثرا با بدنه مشکل داشتم.که از کجا آماده و شیک گیربیارم.ساخت قالب هم که هزینه و ... داره.
                    lkzمنظورتون از توان بالا چیه چون 12 ولت 40 امپر هم تو بازار هست با قیمت خیلی کم هم معمولی هم صنعتی
                    بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

:smile: ممنون از لطفتون اما بچه ها من قصد ساخت و فروش منبع تغذیه رو ندارم. برای استارتر یه مدل لیزر خاص که طرحش هنوز سیکرته نیاز به این ولتاژ و جریان دارم. راندمان فوق العاده برام مهمه قیمت هم دومین فاکتور مهمه. خوشحال میشم نظرتون رو بدونم؟

دیدگاه

:surprised: الو! مهندسین عزیز :arrow:

دیدگاه