اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت اینورتر به روش pwm

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت اینورتر به روش pwm

سلام
    یه مدار میخوام که 12v dc رو به 220v ac با روش pwm تبدیل کنه ( حداکثر توان خروجی 150 وات ، کمتر هم شد چه بهتر )
    شکل موج خروجی هم برام مهم نیست

فک کنم الان هر چی مطلب تویه نت و انجمن راجع اینورتر بود رو مطالعه کردم ولی هیچ کدوم بدردم نخورد .
    کل اینورتر هم نمیخام گرون از آب در بیاد ، هرچه ارزون تر بهتر
    فقط میخوام ازش نمره بگیرم

پاسخ : کمک در ساخت اینورتر به روش pwm

اگر کل نت و انجمن رو گشتید و مطلب بدرد بخوری پیدا نکردید بهتره پیگیر نشید. چون هیچی به دردتون فک کنم نخوره ) غالبا اینجا کسی مدار نمیده مگر در موارد خاص. ولی راهنمایی هر چی بخواید در خدمتتون هستیم.
    واسه شروع:
    گفتید که شکل موج خیلی مهم نیست یعنی ته تهش میخواید یه لامپ روشن کنید. یک اسیلاتور 555 رو روی 50 هرتز ببندید. (مطمئنا روش محاسباتش توی نت و درس تکنیک پالس به راحتی پیدا میشه پس اعتراض وارد نیست(فک کنم اعتراض رو اشتباه نوشتم )
    از خروجی 555 یک اصل موج و یک نات بگیرید.
    تو نت بپردید و توپولوژی پوش پول رو دریابید که یکی از راحتترین راههای تحریک گیت رو داره.( اینکه گفتم گیت به معنی این نیست که الزامی بر استفاده از ماسفت یا igbt دارید. میتونید از ترانزیستور های bjt استفاده بکنید که ارزون و فت و فراوان هستند و اللللبته بهونه ای نمیتونید بیارید که بلد نیستم خوب روشنش بکنم و .... . کار با این ترانزیستور تو درسهای مختلفت حتی تو دوره کاردانی مفصل تشریح میشه)

هیچی دیگه. تموم شد. اینورتر شما امادس
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

حرف شما مبنی بر این که این جا کسی مدار نمیده رو قبول ندارم
      اگه این طور بود که باید انجمن رو جمع میکردن

این راه یکه شما با 555 پیشنهاد کردید که pwm نیست

این راهی که شما پیشنهاد کردید رو من خودم تویه شرکت میبندم و میدم دست دانشجو ها

بدشانسی من اینه که استاد پروژه رو وسط ترم عوض کردن و این استاد سوزنش رویه اینورتر با pwm گیر کرده
      خدا میدونه تویه این هفته ای که استاد عوض شده چند تا مدار بردم و تائید نکرده
      پروژه هایی که خودم تویه شرکت برای کاشناسی ها میدم

پروژه ها از آنالوگ گرفته تا میکرو و مخابرات و قدرت
      همش رو رد کرده و گیر داده به اینورتر با pwm

دیدگاه

پس واجب شد برید سراغ ماسفت.
        منشخصا سعی میکنم اینطوری باشم(مگر در موارد خاص) و به کسی مدار ندم هدف یادگیری طرف مقابله. فقط به کسی که میخواد لحیم کاری یاد بگیره مدار اماده مید معمولا.

روی توپولوژی پوش پول کار بکنید. روی یک مرکروکنترولر یک جدول نیم موج سینوس بزارید. از 0 تا 180 درجه. بشه 0 تا 100 درصد و برگرده به صفر. منظورم واضحه دیگه!!!. یه نیم موج که میزان تغیییراتش از صفر درصد تا صد در صد باشه. در زمان 10 میلی ثانیه این نیم موج از اول تا اخرش میره رو یک سوییچ. ده میلی ثانیه بعد همین موج میره روی اونیکی سوییچ.
        در مورد راه انداز گیت دیگه خداییش این انجمن پره!!!. برای اینکه کمتر درگیر سنابر و اینچیزا هم بشی از سوییچهای 200 ولتی استفاده بکن مثل irfp250. یه اسنابر کوچیک هم بزار دو سر سوییچ. مثلا ده اهم و صد نانو. فرکانست هم سعی کن چهار 5 کیلو در نظر بگیری. خیلی بری بالا تلفات هسته زیاد میشه.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

این راهی که شما پیشنهاد کردید رو من خودم تویه شرکت میبندم و میدم دست دانشجو ها
          :applause: :applause:
          این راه یکه شما با 555 پیشنهاد کردید که pwm نیست
          یه سوال از شما دارم: میدونی منظور از PWM چیه؟؟

دیدگاه

سلام
            گیر سه پیچ میدیا :mrgreen:

در ساخت اینورتر به روش pwm منظور این که موج سینوسی رو به روش مدولاسیون PWM به ورودی مدار تقویت کننده بدیم به طوری که PWM از صفر شروع بشه تا 100 بره و برگرده که زمان رفت و برگش از صفر به 100 بشه زمان تناوب موج سینوسی

بعد اونی که با 555 یا مشابهش ساخته میشه خروجیش مربعی میشه که همون ولتاژ اسیلاتوره مداره که تقویت شده

دیدگاه

سلام
              در ساخت اینورتر به روش pwm منظور این که موج سینوسی رو به روش مدولاسیون PWM به ورودی مدار تقویت کننده بدیم به طوری که PWM از صفر شروع بشه تا 100 بره و برگرده که زمان رفت و برگش از صفر به 100 بشه زمان تناوب موج سینوسی
              خوب درست حدس زدم شما نمیدونی pwm یعنی چی!
              pwm به طور ساده یعنی عرض یه پالس مربعی رو به نسبت دامنه یه ولتاژ دیسی کم یا زیاد کنیم. چیزی که استادتون از شما خواسته احتمالا SPWM هستش.حالا این یعنی چی؟ یعنی دامنه همون ولتاژ قبلی رو با الگوی سینوسی کم و زیاد کنیم!
              بعد اونی که با 555 یا مشابهش ساخته میشه خروجیش مربعی میشه که همون ولتاژ اسیلاتوره مداره که تقویت شده
              نه لزوما! بستگی داره عرضش با ولتاژ کم و زیاد بشه یانه! اگه بشه یعنیPWM ولی اگه نشه یه مربعی ساده هست!اگه هم سینوسی کم و زیاد بشه یعنیSPWM .
              اصولا برای تولید spwm مورد نظر شما چند راه وجود داره.اگه بخوای انالوگ کار کنی باید یه نوسان ساز مثلثی و یه نوسانساز سینوسی بسازی بعد این دو رو بدی به ورودی یه مقایسه کننده خروجی میشه spwm که میتونی بدی به چهار عدد ترانزیستور و...
              اگه هم به قول اقای وزیری بخوای دیجیتال کار کنی باید از میکرو برای تولید پالس استفاده کنی که میتونی از تاپیک زیر استفاده کنی
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=17965.0

دیدگاه

منم منظورم همین بود
                شاید من منظورم رو بد رسوندم
                به هر حال

من دیروز این مدار رو تموم کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X