اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا استفاده نکردن از ترانس برای برق avr اشکال داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا استفاده نکردن از ترانس برای برق avr اشکال داره؟

نوشته اصلی توسط r-el
    خب شما که این خرجو کردی بخوای یدونه رگولاتور بذاری که ارزونتر درمیاد oo:خازن میذارن که اون ترانسه رو نخرن
    برای محاسباتشم اینظوری میشهظرفیت خازن رو داری مثلا فرض کن 470نانو البته پلیستر ولتاژ بالا باید باشه 400ولت مثلا
    مقاومتش میشه 1/xc و وقتی مقاومتت بدست اومد حالا جریانی که میخوای بکشی رو حساب کن فرض کن 50میای امپر
    خب 50رو در مقاومت ضرب کن افت ولتاژ روی خازن بدست میاد و ولتاژ خروجیت مشخص میشه
    البته چندتا نکته
    1:با خازن یه مقاومت بالا مثلا 470کیلو موازی کن هم واسه تخلیه خازن بعد از قظع برق هم جبران راکتیو ایجاد شده توسط خازن
    2:ولتاژ220ولت رو با دوتا مقاومت سری بده به مدار مثلا100-180اهم 2-3وات بعد از خازنم گل دیودو یه مقاومت 10اهم یا 4.7یک یا دووات بعدم زنر خازن 470میکرو یا1000 و 100ناو و مدار
    بله درست...حالا ترانس رو میشه نگهش داشت واسه یه کار دیگه... :biggrin:

ولی این چیزی که میخوام واسه تغذیه مدار ازش استفاده کنم قراره 20 یا 30 سال کار کنه....اولش قصد داشتم تغذیه سوئیچینگ بزارم ولی از اونجایی که چند تا تغذیه سوئیچینگ داشتم که بعد یه مدت خراب شده رفتم سراغ ترانس.حالا میخوام ببینم این تغذیه خازنی میتونه این مدت دوام بیاره یا نه؟
    اگه بشه که خیلی بهتره...حجم و وزن مدارم کمتر میشه....
    واینکه اگه لطف کنید یه شماتیک ازش بزارید ممنونتون میشم...اونطوری خیال آدم راحت تره....در مورد نویز هم میشه توضیح بفرمایید؟
    مدار هایی که به نویز حساس هستند رو میشه با این تغذیه راه اندازی کرد؟
    سپاس فراوان
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

راستش یکی دوروز زمان میخوام هی میریم بیرون فرصت نمیکنم بکشم
      فکر کنم اگه خیلی به نویز حساسه از ترانس استفاده کن چون سوئیچینگ هم نویز میندازه تو مدار و باید نویز گیری بشه البته بصرفه تر درمیاد
      زبونی میگم اگه نشد شماتیکو میکشم میذارم
      یک سر سیم برق خالا فاز یا نول رو بایه 180اهم 3وات میدی به سر پل دیود و سر دیگه رومیدی به یه1میکرو 400ولت پلیستر و یه470کیلو 1/4وات هم باش موازی میکنی(با خازن) و سر خازن رو به سر دیگه پل دیود بقیشم که بلدی یه مقاومت 10اهم 1وات و زنر و خازن صافی 470-1000میکرو25ولت 100نانو
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        راستش یکی دوروز زمان میخوام هی میریم بیرون فرصت نمیکنم بکشم
        فکر کنم اگه خیلی به نویز حساسه از ترانس استفاده کن چون سوئیچینگ هم نویز میندازه تو مدار و باید نویز گیری بشه البته بصرفه تر درمیاد
        زبونی میگم اگه نشد شماتیکو میکشم میذارم
        یک سر سیم برق خالا فاز یا نول رو بایه 180اهم 3وات میدی به سر پل دیود و سر دیگه رومیدی به یه1میکرو 400ولت پلیستر و یه470کیلو 1/4وات هم باش موازی میکنی(با خازن) و سر خازن رو به سر دیگه پل دیود بقیشم که بلدی یه مقاومت 10اهم 1وات و زنر و خازن صافی 470-1000میکرو25ولت 100نانو
        ببخشید میشه یه فرمول هم واسه محاسبه قطعات بر حسب جریان مصرفی بزارید؟....شماتیک رو هم اگه بزارید که یه دنیا ممنونتون میشیم....
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

توپستای قبل توضیح دادم
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

دوستان من تا الان منبع تغذیه نساختم الان یهو وارد این تاپیک شدم واز این همه فوران علم و تجربه اینجوری شدم :eek:
            می خوام یه منبع تغذیه ی 5 ولتِ نمی دونم چند آمپر بسازم oo: قراره VCC یه میکرو رو تغذیه کنه و بعدش با پایه های خروجی میکرو یه LED و یه Buzzer و یه رله ی 5 ولت رو کنترل کنم . می شه یه با مرام یه مدار منبع تغذیه واسم بزاره من از روش بسازم. :redface:

دیدگاه

دوست گرامی بااهمین تغذیه جواب میگیری
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
                دوست گرامی بااهمین تغذیه جواب میگیری
                با کدوم منبع تغدیه؟

دیدگاه

دوست r-el عزیز

اگه ممکن است مداری که میگید اینجا بزارید تا استفاده کنیم. :nerd:

مدار من مثل دومین پروژه خودتون یک تایمر سادست با میکرو و یک 7seg . میخوام برق اینو تعمین کنم.
                  البته طبق گفته های دوستان چطور جریان خروجیش محاسبه کنیم هم بگید عالیه
                  منظور شما چنین شکلیه :
                  شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                  [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                  [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام من شنیدم استفاده کردن از منبع تغذیه سوچینگ برای میکرو ضرر داره و باعث میشه بعضی از قسمتهای میکرو معیوب بشه اینو کسی که تجربه کرده بود گفته
                    همیشه مطمئن ترین وسیله کاهش ولتاژ ترانس هستش .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abadan-naseri
                      سلام من شنیدم استفاده کردن از منبع تغذیه سوچینگ برای میکرو ضرر داره و باعث میشه بعضی از قسمتهای میکرو معیوب بشه اینو کسی که تجربه کرده بود گفته
                      همیشه مطمئن ترین وسیله کاهش ولتاژ ترانس هستش .
                      سوئیچینگ؟؟؟؟؟
                      ما حرفی از سوئیچینگ زدیم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                        سلام
                        من برای ورودی برق میکرو دیگه نمیخوام ترانس بزارم میخوام با کاهش برق با مقاومت و بعد به رگلاتور . اونو بدم به میکرو .
                        اشکال داره؟
                        تو مدار نویز میافته؟
                        :read:
                        بستگی به کاری که میخواهید انجام بدید داره . مثلاً اگر از این کار برای تامین تغذیه میکرو برای یک دستگاه شبیه محافظ یخچال که در تماس زیاد و مستقیم با کاربر نیست مشکلی نداره ولی اگر از این روش برای ساخت پروژه ای مثل فرکانس متر استفاده کنی کار مناسبی نیست چون اولا ً دقت عملکرد پروژه را میاره پایین . دوماً تصورش را کن که مثلاً در خروجی پراب های پروزه شما یا روی دیپ سوییچ ها دائماً برق 220 ولت جاری هست و هر لحظه امکان برق گرفتگی میباشد.
                        نتیجه گیری : این روش برای ساخت پروژه هایی که دائماً در تماس مستقیم با کاربر هست کار خطرناکی هست .
                        خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
                          دوست r-el عزیز

اگه ممکن است مداری که میگید اینجا بزارید تا استفاده کنیم. :nerd:

مدار من مثل دومین پروژه خودتون یک تایمر سادست با میکرو و یک 7seg . میخوام برق اینو تعمین کنم.
                          منظور شما چنین شکلیه :
                          عزیز حله مدار درسته فقط تو خروجی پل اون مقاومت 10اهم 1وات و زنر و خازنهارو فراموش نکن البته برای رله مستقیم از خروجی پل بگیر زنر فقط5ولته برا ای سی
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

1- چطور میتونم بفهمم الان حداکثر جریان خروجیم چقدره؟

2- من از تایمر میکرو استفاده کنم برای ساعت ؛ این مدار روش نویز میندازه؟
                            شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
                            [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
                            [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

سلام
                              از این مدار نباید انتظار جریان بالایی رو داشت اگر 1 آمپر کشیده بشه توان تلف شده روی مقاومت 180 اهم میشه 180 وات
                              البته هیچوقت این مدار 1 آمپر نمیده و افت ولتاژ توی خروجی پیش میاد

دیدگاه

حداکثر200-300میلی
                                { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X