اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا استفاده نکردن از ترانس برای برق avr اشکال داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا استفاده نکردن از ترانس برای برق avr اشکال داره؟

یه سوال داشتم r-el عزیز نمیشه به جای خازن 1 میکرو 2 میکرو(بدون تغییر دادن بقیه قطعات) استفاده کرد که عمر بیشتری داشته باشه؟
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

هرچی ظرفیت خازن بالاتر بره جریاندهی بلاتره
      البته 180اهم هم کنترل جریان میکنه
      کار 180اهم و 1اهم بعد از پل کنترل ظربه وارد شده در لحظه اتصال به برقه اون شوکا که لحظه اول وارد میشه پس حتی اگه کمتر بشه حذف نباید بشه
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r-el
        هرچی ظرفیت خازن بالاتر بره جریاندهی بلاتره
        البته 180اهم هم کنترل جریان میکنه
        کار 180اهم و 1اهم بعد از پل کنترل ظربه وارد شده در لحظه اتصال به برقه اون شوکا که لحظه اول وارد میشه پس حتی اگه کمتر بشه حذف نباید بشه
        واقعا ممنون از پاسختون. پس یعنی اگه بخوایم همون قدر جریان ازش بگیریم و خازن رو 2 برابر ظرفیت بزاریم باز هم نیاز هست که مقاومت ها رو تغییر بدیم درسته؟ یعنی تلفات مدار دو برابر میشه. پس افزایش ظرفیت با هدف افزایش عمر کار اصولی نیست؟
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

درسته ولی اگه جایی صرفه اقتصادی مهم باشه مجبوری
          من ان تایمری که طراحی کردم رو طرف ازش300تامیخواست خب خیلی تفاوت قیمتش بود خداروشکر تاالانم به مشکلی برنخورده
          تلفات مدار بالا میره درسته ولی تواین مدار کمتر مصرف مهمه البته بستگی بجاش داره ولی مثلا نیم وات تا یک وات درسته دوبرابره اما بازهم یک وات مصرف زیادی نیس اگه برای جای یا مصرفی خواص استفاده میکنید که این موضوع اهمیت داره اونجا قضیه فرق داره :agree:
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

یک سوال؟
            الان که شما این مدار به میکروتون وصل کردین مشکلب از نطر نویز نداره؟
            برام مهم است!!!!!
            یعنی خروجی زنر ؛ رگلاتور نذارم؟
            شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
            [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
            [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

عزیز زنر همون رگولاتوره دیگه فقط توان کمتر و جریان دهی کمتر نسبت به رگولاتور ن نیازی نیست و البته البته من رو تجربه خودم میگم تا امروز مشکلی نداشتم ایدشم از روی یه دستگاه چینی به ذهنم رسید که سالها بود میدیدم کار میکنه اما نمیفهمیدم تغذیش کجاست به ذهنم رسید یبار اون دستگاه رو برام اوردن واسه تعمیر که درشو باز کزدم و متوجه شدم تغذیش خازنیه خلاصه اونروز خنگ بودم نمیدونستم باید مدارو همونجا کپی کنم و تا تعمیرش کردم و دادم رفت تازه فهمیدم باید اینکارو میکردم بعد از دوعفته که دستم بود.خلاصه به تکاپو افتادم و طبق صحبتها و راه حلهای بالا این مدارو در اوردم و الانم خوب کار کرده خدارو شکر فقط نکته مهم
              حتما مدارتون رو احیانا نویزگیری کنید منکه رو pcb های خودم خداروشکر مشکلی تاحالا نداشتم :rolleyes:
              { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

منابع تغذیه بدون ترانس خازنی= کیفیت پایین + راندمان بسیار کم= آشغال
                استفاده شده در خیلی از مدارهای بی کیفیت چینی مثلا لامپهای شارژی ال ای دی که فقط چند هفته کار میکنه.
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  منابع تغذیه بدون ترانس خازنی= کیفیت پایین + راندمان بسیار کم= آشغال
                  استفاده شده در خیلی از مدارهای بی کیفیت چینی مثلا لامپهای شارژی ال ای دی که فقط چند هفته کار میکنه.
                  دقیقا همین طوره!
                  فقط بخاطر اینکه هزینه ساختش کمتره و سود بیشتری داره ازشون استفاده میکنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                    دقیقا همین طوره!
                    فقط بخاطر اینکه هزینه ساختش کمتره و سود بیشتری داره ازشون استفاده میکنن.
                    سلام
                    حالا شاید یکی محدودیت جا داشته باشه واسه جاسازی ترانس
                    به نظرتون شارژر موبایل بده ؟ دیگه لازم نیس خازن و زنر و پل دیودی هم گذاشت دیگه.

دیدگاه

میگم این مدار هم میشه یا نه

البته مقدارش درست نیست همینطوری طراحی کردم خلاصه الگوشو میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
                        سلام
                        حالا شاید یکی محدودیت جا داشته باشه واسه جاسازی ترانس
                        به نظرتون شارژر موبایل بده ؟ دیگه لازم نیس خازن و زنر و پل دیودی هم گذاشت دیگه.
                        الان منظورتون اینه که شارژر موبایل ترانس نداره !!!!
                        من که شارژر نوکیا رو باز کردم یه ترانس کوچولو موچولو داشت.

دیدگاه

درسته این نوع از مدارات کیفیت پایین و خطر برق گرفتگی دارن اما از سایر مدارات جای کمتری میگیرن (تنها حسن این نوع). در آخر هم بالاخره کار رو راه میندازن. :agree:

فقط مراقب برق گرفتگی باشید!

بنده اینارو درست کردم که فعلاً هم داره کار میکنه، واسه سایر دوستان هم قرار میدم:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X