اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست جریانی منابع تغذیه؟-مقاومت توان بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست جریانی منابع تغذیه؟-مقاومت توان بالا

با سلام
    مداری سراغ دارید که بتونیم توسط اون مقاومت مختلف در توان های بالا ایجاد کنیم
    تا بشه منابع تغذیه رو تست کرد و یا در جایی میخوایم حد توان خروجی رو از مدارمون اندازه گیری کنیم به ازای جریان های مختلف
    بقولی شاید وات سنج هم بشه :smile:
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : تست جریانی منابع تغذیه؟-مقاومت توان بالا

نوشته اصلی توسط n340
    با سلام
    تا بشه منابع تغذیه رو تست کرد و یا در جایی میخوایم حد توان خروجی رو از مدارمون اندازه گیری کنیم به ازای جریان های مختلف
    سلام
    یکی از بچه های انجمن با یه ظرف آب نمک تست میکردن
    راه دیگه استفاده از چنتا المنت هیتر های برقی هست
    یه راه دیگه بری بازار یه مقاومت آجری بخری
    اگر ولتاژتون مشخص بود بهتر میشد چون تو بازار اکثر فروشنده ها مقاومت های توان بالا رو فقط از روی توان میشناسند
    و مقاومتشون رو نمیدونند.
    اگر ولتاژتون بیشتر از 100 ولت هست با لامپ رشته ای هم میتونید تست کنید

دیدگاه

لامپ ماشین خوب نی؟
      یه نمونش که من پاور کامپیوتر رو تست میکردم
      روش نوشته بود12ولت 100وات!
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

اگه منبع تغذیه متغییر باشه خروجی رو اتصال کوتاه میکنید و ولتاز رو از صفر کم کم بالا میبرید و ولتاز و جریان رو اندازه گیری میکنید هر زمان که ولتاز افت کرد (یا منبع سویچینگ قطع کرد) همون جریانی رو که در اخرین لحظه اندازه گرفتید میشه حداکثر جریان خروجی.
        قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

ولتاژ زیر 32 ولت
          نه ببینید ی چیزی میخوایم مثل ولوم با توان بسیار بالاتر که بتونم RL یا مقاومت لود رو کم کم بالابرد
          و فهمید که مثلا منبع تغذیه ساخته شده در فلان جریان افت ولتاژ خواهد داشت
          یا بتور مثال مداری طراحی کردی که میخوای ببینی خروجی در چه نقطه ای مشکل ساز خواهد شد
          پس نمیشه مقاومت اماده در بزار استفاده کرد،ی مقاومت دینامیک میخواد
          و همینطور ممکنه مدار قابل تنظیم نباشه و میخوای دقیقا رفتار منبع رو با میزان جریان دنبال کنی
          اتصال کوتاه اصلا راه مناسبی نیست
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            با سلام
            مقاومت وات بالا می خوای ؟ اهمش مهم نیست چقدر باشه؟

اصلاً اگه هم مقاومت، و هم توانش مورد توجه باشه میشه با موازی کزدن 10-20 تا مقاومت 1 وات اون رو ساخت.

مثلا برای مقاومت 30 وات 1 اهم باید 30 عدد مقاومت 30 اهم 1 وات را موازی کنید
            [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
            درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نه اونجور که من متوجه شدم ایشون مقاومت ثابت نمیخوان،بلکه یه چیز شبیه پتانسیومتر میخوان اما وات بالا
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

دوستان عزیز یه روش خیلی خوب که دیگه نیاز به رفتن به بازار و خرید یه عالمه مقاومت وات بالا ندارید!! اگه فنر المنت نداشتید میتونید از هر جور فنر آهنی مثل دفتر یادداشت بدون تیکه تیکه کردن دفتر!! یا هر فنر دیگه بسته به مقاومتی که میخواید(فنر نازکتر مقاومت بالاتر)استفاده کنید. اگه دفترتون بدرد نخور بود بیاید روکش فنر رو در بیارید میشه یه رئوستای وات بالا!!!!!! دیگه بقیش رو خودتون بهتر بلدید! من یه فنر دفتر معمولی در آوردم رو تست کردم0.35 اهم بود(که البته زیادی کمه باید نازک تر استفاده کنید) تا 85 وات هم روش گذاشتم هیچیش نشد!! حتما روکشش رو در بیارید چون دود میکنه اگه زیادی بمونه. اگه خواستید on board (رو دفتر)تست کنید خیلی نگه ندارید که دفترتون جزغاله میشه!!! میتونید با موازی کردن تعداد بیشتری فنر مقاومت های بالاتری بسازید!! نکته آخر اینکه در توان های بالا از سوسماری برای نگه داشتن استفاده کنید! چون وحشتناک داغ میشه! البته لامپ های ماشین هم خوبن ولی چون peak current بالایی در لحظه روشن شدن(حدود 10 برابر) ممکنه منبعمون خراب بشه!
                موفق و پیروز باشید
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

دوستان جالبه برا من خلا همچین وسیله ای خیلی وقته توی کار الکترونیک من ایجاد شده
                  مثلا تعدادی خروجی 1 امپری من دارم که روی یک برد هست
                  میخوام ببینم جریانی که از هر کانال tip122 میتونه تحمل کنه که فیوز نسوزه و یا فیوز دیجیتالی رو فعال کنه چقدره
                  به قولی یک RL واقعی در مدارات قدرت که به ازای چه مقدار مقاومت و یا جریان مصرفی خروجی مدار ما میخواد تغذیه باشه و یا قدرت یک مدار کنترل با مشکل مواجه میشه
                  که استانه تحمل رو بشه فهمید
                  عمدتا ولتاژی که هر برد الکترونیک کار میکنه 32 ولته و نهایت جریان هم 10 امپر فکر میکنم کافی باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X