اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه عملی Bm(ضریب مغناطیسی هسته فریت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محاسبه عملی Bm(ضریب مغناطیسی هسته فریت)

یعنی هیچکس تاحالا توی پیچیدن ترانس سوئیچینگ به مشکل بر نخورده!!!؟؟ :eek: اگه اینطوره دمتون گرم کارتون درسته. پس باید خیلی ناشی باشم که فقط من به مشکل برخوردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arash.eskandari
      یعنی هیچکس تاحالا توی پیچیدن ترانس سوئیچینگ به مشکل بر نخورده!!!؟؟ :eek: اگه اینطوره دمتون گرم کارتون درسته. پس باید خیلی ناشی باشم که فقط من به مشکل برخوردم.
      سلام داداش خوشحال باش چون که تنها نیستی.... :mrgreen: :mrgreen:
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

چطور میشه این تاپیک رو حذف کرد؟ مسئولین سایت لطفا این تاپیک رو حذف کنید اینجا کسی به کسی کمک نمیکنه! شاید بخاطر نداشتن معلومات باشه و یا مسائل دیگه...
        در حال حاضر استاد عزیز عباس جبراییلی پاسخ سوالاتم رو بصورت پیغام خصوصی میدن پس به این تاپیک نیازی نیست لطفا پاکش کنید، ممنون.

دیدگاه

چطور میشه این تاپیک رو حذف کرد؟ مسئولین سایت لطفا این تاپیک رو حذف کنید اینجا کسی به کسی کمک نمیکنه! شاید بخاطر نداشتن معلومات باشه و یا مسائل دیگه...
          در حال حاضر استاد عزیز عباس جبراییلی پاسخ سوالاتم رو بصورت پیغام خصوصی میدن پس به این تاپیک نیازی نیست لطفا پاکش کنید، ممنون.
          آرش جان به امضای منم یه نگاهی بندازی بد نیستا..
          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
            آرش جان به امضای منم یه نگاهی بندازی بد نیستا..
            دقیقا سعید خان منم دنبال پیدا کردن راه جدید هستم :nice:. این راه که بدرد نخورد! :NO:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محاسبه عملی Bm(ضریب مغناطیسی هسته فریت)

سلام استاد. باز هم شرمنده کردید و پاسخ دادید. :smile:
              درسته، اطلاعات راجبه این مدار ناقص هست ولی اطلاعات دوستان درباره سعی و خطا بستن ترانس و روش های آن تقریبا کامل که هست :rolleyes:. من این مدار رو برای مثال عرض کردم تا بشه توضیح داد در مورد روش های جواب گرفتن.
              بهرحال این مدار رو باید از اول بسازم :cry2: :angry: و طبق توصیه شما از پوش پول استفاده میکنم.

اگر دوستان و اساتید در مورد پیچیدن ترانس و رفع عیوب آن تجربه عملی دارید، دریغ نکنید :redface:. فکر میکنم این مشکل خیلی از ما تازه کارها هست که معمولا جریان مورد نظرمون رو از ترانس نمیگیریم :sad:. درست نمیگم؟
              سلام
              ساده ترین روش تست سیم پیچهای اولیه و ثانویه جهت اطمینان از جریان دهی اینه که مدار یکسو ساز و فیدبک رو حذف کنید و بار مصرفی رو مستقیما به سلف خروجی وصل کنید و افت ولتاژ در ورودی و خروجی رو با اسکوپ اندازه گیری کنید.برای انجام این تست ابتدا مطمعن شوید که ماکزیمم دیوتی سایکل کمتر از 40درصده و بار مصرفی همیشه به خروجی وصله.
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

با سلام به آقای جبراییلی من می خوام یه افزاینده ولتاژ 12 به 300ولت مربعی درست کنم با مدار پوش بول می خوام درست کنم
                اما یه مشکلی دارم که می خوام من راهنمای کنید ما می دونیم که مدار پوش پول تو خروجیش بعد از ترانس یه سلف میزارن
                اما من تو اینورتر چینی وتو سایتا دیدم که اینا بعداز هسته سلف ندارن این جه مدلی از پوش پول هست برای dcبه dc
                استفاده میشه وآیا برای طراحی اون مدل خاص منبع دارین با تشکر

دیدگاه

سلام--مدار پوش پول انواع مختلفی دارد که ظاهرا شبیه به هم هستند ولی در عملکردشان کلی تفاوت وجود دارد-به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند نوع منبع جریانی و نوع منبع ولتاژی-- در حالت کلی این کاربرد و نوع بار است که به ما دیکته میکند کدام روش را انتخاب کنیم.http://cds.linear.com/docs/en/applic...te/an118fa.pdf
                  برای داشتن ولتاژ خروجی مربعی متقارن نیازی به دیود و سلف و خازن در خروجی نمیباشد و همان پوش پول معمولی هم جواب میدهد البته این هم بستگی به توان مورد نیاز و کاربرد ان دارد.http://www.smps.us/inverters.html
                  در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

با سلام از راهنمای شما خیلی خوشحال شدم و استفاده کردم تو لینک روبه http://www.smps.us/inverters.html
                    که شما قرار دادین هم در قسمت خروجی پوش پول سلف قرار ندادن من می خوام 12 به 310 ولت دی سی درست کنم (200 وات)من از کتاب SWITCHING POWER SUPPLY DESIGN نوییسنده آقای پرسمن به عنوان مرجع استفاده
                    میکنم تو این کتاب در مدار پوپش پول که خودش گفته بعد از ترانس خروجی یه سلف قرار داده این سلف برای چیه و برای
                    این توان من آیا میشه بدون سلف طراحی کرد یا نه و مرجع خاص که بدون سلف خروجی بشه اونا طراحی کرد سراخ دارین وآیا میشه من از کتاب پرسمن طراحی کنم اما قسمت سلف اونا باید چیکار کنم خوشحال میشم که راهنمایی کنید

دیدگاه

وجود سلف در خروجی پوش پول معمولی یکی برای فیلتر کردن ولتاژ خروجی و دیگر اینکه از جریان کشیدن ترانزیستورها جلوگیری میکند و اگر مقدار ان خیلی کم باشد و یا نباشد از ترانزیستورهای ورودی جریان بسیار زیادی عبور خواهد کرد و باعث سوختنشان خواهد شد.برای منابع تغذیه ای که خروجیشان ولتاژ بالا باشد قرار دادن سلف دردسرهای زیادی دارد و مهمترین دردسر ان ایزولاسیون سلف میباشد .در ولتاژ های بالا مقدار سلف خیلی زیاد خواهد شد و ایزوله نمودن ان در فضای کم هسته عملا مشکل زا خواهد بود لذا بهترین کار این است که روشی استفاده شود که در خروجی سلف نداشته باشیم-بخاطر همین از توپولوژیهای بدون سلف در خروجی استفاده میکنیم-برای توان شما هم میتوان بدون سلف طراحی نمود --همه اینها بستگی به کاربرد دارد.یعنی تغییرات ولتاژ ورودی -تغییرات بار خروجی-رایپل مورد قبول--مقدار نویز مجاز-ابعاد منبع تغذیه-....

دیدگاه

با تشکر از شما که منو راهنمایی می کنید یه سوال داشتم در اینورترهای چینی چطوری میان 12 ولت را به 310 دیسی
                        تبدیل می کنن بعد به 220 ولت مربعی تبدیل می کنن مدار داخلی اونا هم پوش پول اما بدون ترانس تو خروجی واتشونم بالاست من می خوام مدار مثل اینا طراحی کنم کپی برداری نکنم آیا سلف نزارم باعث سوختن قطعات من میشه راهنمایم کنید تشکر

دیدگاه

سلام-مگر پوش پول بدون ترانس هم داریم؟!! :eek: در انها ابتدا ولتاژ 300 ولت توسط پوش پول با ترانس ساخته میشود و سپس توسط یک مدار پل و بدون ترانس به ولتاژ متناوب با فرکانس 50 هرتز تبدیل میشود.

دیدگاه

سلام اشتباه از من بود منظورم سلف در خروجی بود نه ترانس درسته پوش پول بون ترانس نمیشه منظور من این بود که چرا تو اینورترهای چینی با اون توان بالا بعد از ترانس، سلف قرار نمی دن و هیچ مشکلی ندارن از شما یه سوال داشتم می خواستم بدونم اسم علمی یا همون اسمی که تو محافل علمی از این نوع توپولوژی که بعد از ترانس سلف قرار نمی دن چیه چه مدلی از پوش پول هست تا از اینترنت بتونم مطالب مربوط به اونا پیدا کنم با تشکر

دیدگاه

استاد گرامی چندتا سوال دارم ازتون:
                              1. اگر اولیه ترانسو بیشتر از مقداری که محاسبه کردیم بپیچیم و ثانویه رو هم به نسبت N1/N2 افزایش بدیم مشکلی بوجود نمیاد؟ چه اتفاقی می افته؟
                              2. اگر اولیه رو کمتر بپیچیم چی میشه؟
                              3. بیشتر پیچیدن، ترانسو به اشباع میبره یا کمتر پیچیدن؟

ممنون میشم جواب بدین.

دیدگاه

در مورد نام میتوانید current source push pull , یا voltage source push pull را جستجو نمایید---در مورد دورها اگر نسبتها رعایت شود مشکلی بوجود نمیاید اگر تعداد دور کمتر از مقدار محاسبه شده باشد احتمال اشباع شدن هسته بیشتر است--و اگر تعداد دور زیاد باشد ممکن است فضایی برای سیم پیچی نداشته باشید و اگر هم فضا وجود داشته باشد تلفات مسی افزایش میابد و تلفات هسته کمتر میشود.معمولا باید طوری محاسبه شود که تلفات مسی و تلفات هسته کمترین مقدار را داشته باشند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X