اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 6 ولت باطری قلمی به 12 ولت 4 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل 6 ولت باطری قلمی به 12 ولت 4 آمپر

سلام به اساتید
    من میخواستم بدونم برای اینکه ولتاژ 4 عدد باطری قلمی رو به 12 ولت 4 آمپر تبدیل کرد راهی هست ؟
    اگه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
    لطفا هزینه رو هم ذکر کنید
    با تشکر

پاسخ : تبدیل 6 ولت باطری قلمی به 12 ولت 4 آمپر

سلام دوست عزیز
    شما نیاز به یه مبدل boost یا افزاینده دارین که ولتاژ 6 ولت رو به 12 افزایش بده
    به لینک زیر یه نگاهی بنداز این مداری که تو لینک زیر هست جریان دهیش 800 میلی آمپره که با یه مولتی ویبراتور آستابل ساخته..خیلی هم کوچولو :biggrin:
    اگه جریان دهی بیشتری بخوای باید از آیسی MC34063 (یا امثال این ) که هم قابلیت boost (افزاینده) و هم buck (کاهنده) رو داره استفاده کنی.تو فروشگاه سایت هم موجود هست
    http://www.aaroncake.net/circuits/6-12conv.asp
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ya30ien
      سلام به اساتید
      من میخواستم بدونم برای اینکه ولتاژ 4 عدد باطری قلمی رو به 12 ولت 4 آمپر تبدیل کرد راهی هست ؟
      اگه هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
      لطفا هزینه رو هم ذکر کنید
      با تشکر
      12ولت 4 آمپر میشه 48وات اگه ولتاژ ورودی رو 6 ولت در نظر بگیریم جریان ورودی 8 آمپر خواهد بود که در توان باتری قلمی نخواهد بود.

دیدگاه

کار با ولتاژهای پایین سخته ولی غیر ممکن نیست . باطرهاتون هم باید جریان بالایی رو تحمل کنن همونی که محسن گفت

دیدگاه

شاید برا باطری موتورسیکلت میخواد

راستی سعید این mc34063 اصلا درست کار نمیکنه اصلشم که گیر نمیاد دیگه بد تر کلا این ایسی تو ایران فک نکنم بشه راهش انداخت
          من خودم یه مدارو تو یو تو ب دیدم و اورد قشنگ رو برد برد ایسی رو بست و مثل هلو کار کرد من خودم اومدم همون مدارو رو برد برد بستم کار نکرد :|
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
            شاید برا باطری موتورسیکلت میخواد

راستی سعید این mc34063 اصلا درست کار نمیکنه اصلشم که گیر نمیاد دیگه بد تر کلا این ایسی تو ایران فک نکنم بشه راهش انداخت
            من خودم یه مدارو تو یو تو ب دیدم و اورد قشنگ رو برد برد ایسی رو بست و مثل هلو کار کرد من خودم اومدم همون مدارو رو برد برد بستم کار نکرد :|
            آفرین....بزرگترین مشکل اصلی یا تقلبی بودنه
            خب این آیسی تو خودش یه مدار زوج دارلینگون و بخش سوئیچ داره...واسه ماکزیمم 800 میلی آمپر نیازی نیست سوئیچ خارجی بذاری
            تو فروم های اون ور آبی :mrgreen: که میدیدم اونا هم نمیتونستن با سوئیچ خارجی راه اندازی کنن.
            اگه یه راه گشایشی دیدی مارو هم بی خبر نذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
              آفرین....بزرگترین مشکل اصلی یا تقلبی بودنه
              خب این آیسی تو خودش یه مدار زوج دارلینگون و بخش سوئیچ داره...واسه ماکزیمم 800 میلی آمپر نیازی نیست سوئیچ خارجی بذاری
              تو فروم های اون ور آبی :mrgreen: که میدیدم اونا هم نمیتونستن با سوئیچ خارجی راه اندازی کنن.
              اگه یه راه گشایشی دیدی مارو هم بی خبر نذار
              والا من از lm2577 استفاده کردم خیلی بهتر بود :mrgreen: مارو چه به mc :mrgreen:
              والا جالبیش اینجاست تو پرئتعئسم برا من جئاب نمیداد :-))
              ایسی خیلی خوبیه ولی درست کار انمداختنش واقعا حضرت فیل میخواد البته برا ما ایرانیا که عیر ممکنه راه اندازیش چون ایسی اصلش نیست و تو مدارای فرکانسی یه کم اینور اونور شه پدر در میاره جواب نمیده
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                والا من از lm2577 استفاده کردم خیلی بهتر بود :mrgreen: مارو چه به mc :mrgreen:
                والا جالبیش اینجاست تو پرئتعئسم برا من جئاب نمیداد :-))
                ایسی خیلی خوبیه ولی درست کار انمداختنش واقعا حضرت فیل میخواد البته برا ما ایرانیا که عیر ممکنه راه اندازیش چون ایسی اصلش نیست و تو مدارای فرکانسی یه کم اینور اونور شه پدر در میاره جواب نمیده
                آفرین این LM2577 رو چند خریدی؟ تو جوان الکترونیک نتونستم پیدا کنم. از کجا خریدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                  آفرین این LM2577 رو چند خریدی؟ تو جوان الکترونیک نتونستم پیدا کنم. از کجا خریدی؟
                  از سایت ماژولشو خریدم
                  درکل اینم افت داره ولی نه زیاد , خوبه کار ادمو راه میندازه

دیدگاه

سلام به اساتید boost converter. بچه ها من این مدارو یه بار بستم جواب گرفتم 11.93 ولت تا 1.5 آمپر خروجی میداد فقط با 0.05 ولت افت! اونم به خاطر سیم بردبورد. خیلی عالی بود تازه با ولوم میشد رو 22 ولت هم بذاریش که باز هم افت نداشت البته نوشته بود ولوم برای تنظیم بازدهی!!!. به جای tip31 از tip42 استفاده کردم و دیود هم 5822 گذاشتم. سلف 150 میکرو 3 آمپر. مقاومت هارو هم دقیق نذاشته بودم R1 رو سیم گذاشتم. من رو برد بورد بسته بودم ولی اگه رو برد باشه احتمالا هنوز بهتر هم جواب بده. آی سی هم از فروشگاه "ر_ای_ک_یو" خریده بودم"

اینم منبعش
                    http://www.eleccircuit.com/circuit-battery-voltage-regulator-by-mc34063/
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X