اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

سلام خدمت اساتید و دوستان
    خدمتتون عرض کنم من تا به حال منبع تغذیه سوئیچینگ نساختم . میخواستم ، از ابتدا شروع کنیم ، تمامی موارد یک منبع تغذیه سوئیچینگ رو مرور کنیم .
    طوری که نپردازیم به ریز ترین موارد و موشکافی کنیم . بلکه ، بحث آموزش باشه . مثل مدرسه با سطح بندی . برای مثال بگیم چند توپولوژی داره ، اسم هاشون رو بیاریم ، مزایا و معایب و سعی کنیم شکل ، کاربرد و تحلیل و ... رو کنار بگذاریم . تا ابتدا با مطلب اخت بشیم بعد بریم تحلیلش کنیم .
    در اول دبیرستان معادله درجه دو میخونیم ولی در سوم دبیرستان مساحت زیر نمودار از دو نقطه ی مشخص رو با استفاده از انتگرال یاد میگیریم ، دو سال وقت میبره . چیز به این سادگی . رفتم چند تا تاپیک نگاه کردم ، چند روزی وقت گذاشتم ، بعدش گفتم من اینکاره نیستم ، تنها کاری که بتونم بکنم اینه که یکی از این مدار ها رو بردارم ، با توضیحات دوستان از روش بسازم.
    البته هم سطح علمی انجم بسیار غنی بوده و هم بسیار آموزش در نظر گرفته شده ، ولی خواستم منسجم باشه . اگه راضی باشید شروع کنیم . بسم الله...

به عنوان مثال اولش رو من شروع کنم ، با اون چیزهایی که از انجم یاد گرفتم .
    منابع تغذیه سوئیچینگ از نظر طرز عمل کرد به چند توپولوژی تقسیم میشوند .
    توپولوژی های از جمله : فلای-بک ، بوست ، باک ، باک-بوست ، فوروارد ، پوش-پول ، هاف بریج ، فول بریج و.... وجود دارند.
    جزئیات توپولوژی ها در جدول زیر آمده (از ویکیپدیا) :

خوب ؟ چطور بود ، نظرتون راجع به ادامه دادن بحث چی هست ؟ اگه همه راضی باشن اساتید هم کمک کنند ادامه بدیم ، تا در نهایت با هدف ایجاد یک مرجع برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ ، پیش بریم و هر روز دانشمون رو کامل تر کنیم .
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

پاسخ : راهنمایی برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
    سلام خدمت اساتید و دوستان
    خدمتتون عرض کنم من تا به حال منبع تغذیه سوئیچینگ نساختم . میخواستم ، از ابتدا شروع کنیم ، تمامی موارد یک منبع تغذیه سوئیچینگ رو مرور کنیم .
    طوری که نپردازیم به ریز ترین موارد و موشکافی کنیم . بلکه ، بحث آموزش باشه . مثل مدرسه با سطح بندی . برای مثال بگیم چند توپولوژی داره ، اسم هاشون رو بیاریم ، مزایا و معایب و سعی کنیم شکل ، کاربرد و تحلیل و ... رو کنار بگذاریم . تا ابتدا با مطلب اخت بشیم بعد بریم تحلیلش کنیم .
    در اول دبیرستان معادله درجه دو میخونیم ولی در سوم دبیرستان مساحت زیر نمودار از دو نقطه ی مشخص رو با استفاده از انتگرال یاد میگیریم ، دو سال وقت میبره . چیز به این سادگی . رفتم چند تا تاپیک نگاه کردم ، چند روزی وقت گذاشتم ، بعدش گفتم من اینکاره نیستم ، تنها کاری که بتونم بکنم اینه که یکی از این مدار ها رو بردارم ، با توضیحات دوستان از روش بسازم.
    البته هم سطح علمی انجم بسیار غنی بوده و هم بسیار آموزش در نظر گرفته شده ، ولی خواستم منسجم باشه . اگه راضی باشید شروع کنیم . بسم الله...

به عنوان مثال اولش رو من شروع کنم ، با اون چیزهایی که از انجم یاد گرفتم .
    منابع تغذیه سوئیچینگ از نظر طرز عمل کرد به چند توپولوژی تقسیم میشوند .
    توپولوژی های از جمله : فلای-بک ، بوست ، باک ، باک-بوست ، فوروارد ، پوش-پول ، هاف بریج ، فول بریج و.... وجود دارند.
    جزئیات توپولوژی ها در جدول زیر آمده (از ویکیپدیا) :

خوب ؟ چطور بود ، نظرتون راجع به ادامه دادن بحث چی هست ؟ اگه همه راضی باشن اساتید هم کمک کنند ادامه بدیم ، تا در نهایت با هدف ایجاد یک مرجع برای طراحی منبع تغذیه سوئیچینگ ، پیش بریم و هر روز دانشمون رو کامل تر کنیم .
    داداش جواد خودت رو خسته نکن.....یه مرور کلی بکنی به جز اساتید محترم و زحمت کش بقیه تاپیک ها نصفه مونده :cry:
    بهتره خودت بشینی مطالعه بکنی..هر جا سوال یا مشکلی داشتی بگب اساتید بیان کمک کنن...یا نکته ای بود واسه دوستان تجربه بشه
    موفق بشی
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X