اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر 2 امپر 16.8ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شارژر 2 امپر 16.8ولت

سلام دوستان
    من یه مدار می خوام که جریانش بتونم روی 2 امپر لیمیت کنم(منبع جریان دو امپری) که در این قسمت ولتاژ اگر افت کرد مهم نیست ولی بعد از اینکه جریان کشی کم شد به صورت دقیق روی 16.8 ولت قفل کنه.به دلیل اینکه باطری من لیتیوم یون و بسیار حساس به ولتاژ و جریان زیاد تر از ماکزیمم به طوری که اگر دقیق نباشد عمر مفیدش بشدت کاهش پیدا می کند
    1-منبع جریان دو امپری
    2-منبع ولتاژ دقیق 16.8
    ممنون میشم از پاسختون

پاسخ : شارژر 2 امپر 16.8ولت

سلام
    واقا سوالم انقدر سخته؟؟؟
    راستی از پتاسیومترم استفاده نشود
    ممنون می شم کمک کنید

دیدگاه

سلام
      من خودم چیزی نمی دونم اما یه مدار شبیه به این چیزی که شما خواستید میشناسم.فک کنم اگه یه کم روش کار کنید به نتیجه برسید.
      مدار شماره 18 این pdf رو ببینید.
      http://uplod.ir/m06feq04t92l/20-transistor-circuits-www.iseee.ir.rar.htm
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

ممنون دوست من از پاسختون
        باتری که استفاده می کنم از نوع اسمارت باتری که من اطلاعات لحظه ای شو با میکرو می خونم و احتیاجی به مداری ندارم که قطع کنه من فقط یک مدار می خوام که این ولتاژ و جریان با رگولاتورهای سوچینگ به من بده محدودیتی که دارم اینه برای ساختن این ولتاژ مقاومت ها مورد استفاده در قسمت فیدبک رگولاتور باید طوری هندل بشه که ولتاژ 12.6 حداکثر با اختلاف 0.01 به من بده و این مقاومت ها یی که این ولتاژ میده رنج استاندارد نیست و من اگر بخوام با سری و موازی کردن مقاومت ها این رنج بسازم توی هر برد به علت دقیق نبودن مقاومت ها یه ولتاژ میده و اگر ده تا برد داشته باشتم ده تا ولتاژ متفاوت دارم.
        ممنون اگر کسی راهی داره پیشنهاد کنه

دیدگاه

با سلام
          به نظر من، شما که از میکروکنترلر استفاده میکنید به راحتی میتونید یه منبع تغذیه سوئیچینگ (CV) ولتاژ بالا تقریبا بین 18 تا 24 ولت بگیرید و در خروجی اون به مبدل باک توسط میکروکنترلر طراحی کنید و با تغییر دیوتی سایکل توسط میکروکنترلر جریان شارژ باتری رو بخوبی کنترل کنید. دیگه اونوقت نیازی به مقاومتها و خازنهای فیدبک نداری! فقط کافیه توسط میکروکنترلر ولتاژ و جریان باتری رو در حیف شارژ اندازه گیری کنید و به نسبت تغییرات این دو پارامتر دیوتی سایکل رو تغییر بدید.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SA3ID
            با سلام
            به نظر من، شما که از میکروکنترلر استفاده میکنید به راحتی میتونید یه منبع تغذیه سوئیچینگ (CV) ولتاژ بالا تقریبا بین 18 تا 24 ولت بگیرید و در خروجی اون به مبدل باک توسط میکروکنترلر طراحی کنید و با تغییر دیوتی سایکل توسط میکروکنترلر جریان شارژ باتری رو بخوبی کنترل کنید. دیگه اونوقت نیازی به مقاومتها و خازنهای فیدبک نداری! فقط کافیه توسط میکروکنترلر ولتاژ و جریان باتری رو در حیف شارژ اندازه گیری کنید و به نسبت تغییرات این دو پارامتر دیوتی سایکل رو تغییر بدید.

موفق باشید
            دوست من ممنون از پاسختون دقیقا موافق روشتون هستم لطف میشه بیشتر توضیح بدید که من مثلا با pwm به یه ماسفت سرعت بالا فرمان قطع و وصل بدم از چه فرمولی یا بر اساس چه متودی جریان و ولتاژ میتونم کنترل کنم مثلا اگر ولتاژ 24 ولت بدم به ماسفت و با pwm فرمان بدم چطوری می تونم ولتاژ و جریان مد نظرم بسازم .ممنون میشم کمکم کنید
            پیروز باشید
            م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط koroush.badi
              دوست من ممنون از پاسختون دقیقا موافق روشتون هستم لطف میشه بیشتر توضیح بدید که من مثلا با pwm به یه ماسفت سرعت بالا فرمان قطع و وصل بدم از چه فرمولی یا بر اساس چه متودی جریان و ولتاژ میتونم کنترل کنم مثلا اگر ولتاژ 24 ولت بدم به ماسفت و با pwm فرمان بدم چطوری می تونم ولتاژ و جریان مد نظرم بسازم .ممنون میشم کمکم کنید
              پیروز باشید
              م
              شما با مدار باک آشنایی دارید؟
              باید با یه روشی که من بلد نیستم ولتاژ و جریانتون رو اندازه بگیرید بعد دیوتی سایکل موج pwm را کم و زیاد بکنید تا به اون مقداری که میخواید برسید.
              این هم میتونه بهتون کمک کنه
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92437.0

دیدگاه

تا حدودی با سوییچ رگولاتور باک و بوست آشنایی دارم ولی با مدارهای با و بوست نه
                من جریان و ولتاژ لحظه ای و میانگین این دو کمیت رو دارم ولی باید رابطه و فرمولی با دیوتی سایکل و فرکانس تولیدی pwm داشته باشه
                ممنون میشم کسی اگر از این روابط اگاهی داره کمک کنه ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
                  من یه مدار می خوام که جریانش بتونم روی 2 امپر لیمیت کنم(منبع جریان دو امپری) که در این قسمت ولتاژ اگر افت کرد مهم نیست ولی بعد از اینکه جریان کشی کم شد به صورت دقیق روی 16.8 ولت قفل کنه.به دلیل اینکه باطری من لیتیوم یون و بسیار حساس به ولتاژ و جریان زیاد تر از ماکزیمم به طوری که اگر دقیق نباشد عمر مفیدش بشدت کاهش پیدا می کند
                  1-منبع جریان دو امپری
                  2-منبع ولتاژ دقیق 16.8
                  ممنون میشم از پاسختون
                  از این آی سی هم میتونی استفاده کنی. شارژر حاضری هم هست.
                  http://www.farnell.com/datasheets/78005.pdf
                  از دوتا DC/DC هم یکی واسه محدود کردن جریان بعدی واسه ولتاژ هم میتونی استفاده کنی تا ارزونتر دربیاد.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                  از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                    از این آی سی هم میتونی استفاده کنی. شارژر حاضری هم هست.
                    http://www.farnell.com/datasheets/78005.pdf
                    از دوتا DC/DC هم یکی واسه محدود کردن جریان بعدی واسه ولتاژ هم میتونی استفاده کنی تا ارزونتر دربیاد.
                    ممنون دوست من مشکل منم دقیقا همینه که با ایسی های سوییچینگ باک(step-down ) مقاومت های فیدبکش .که من نمیتونم توی رنج استاندارد این ولتاژ با دقت بالا بسازم و چون این محصول قرار به تعداد بالا تولید بشه اگر بخوام رنج مقاومت های فیدبک بسازم (سری و موازی کردن مقاومت)عملا تو هر برد یه مقاومت متفاوت دارم . از پتانسیومترم نمیتونم استفاده کنم چون مرحله تولید وقت گیر میکنه و هی باید تنظیم شود

دیدگاه

تا حدودی با سوییچ رگولاتور باک و بوست آشنایی دارم ولی با مدارهای با و بوست نه
                      من جریان و ولتاژ لحظه ای و میانگین این دو کمیت رو دارم ولی باید رابطه و فرمولی با دیوتی سایکل و فرکانس تولیدی pwm داشته باشه
                      ممنون میشم کسی اگر از این روابط اگاهی داره کمک کنه ممنون
                      فک نمی کنم رابطه ی خاصی باشه.مثلا شما 50 بار از جریان لحظه ای میانگین میگیرید بعد اونا با جریانی که میخواید برقرار باشه مقایسه میکنید.بعد مثلا می بینید 0.1 آمپر بیشتره.اون وقت میاید دیوتی سایکل را 1 درصد کاهش میدید.وقتی این حلقه در یک ثانیه 1000 بار اجرا بشه همه چی درست میشه.
                      یه نکته هم بگم که اینا همه حدس های منه شاید غلط باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X