با سلام بار شما هر چی باشه به اندازه نیازش جریان میکشه دیگه چه نیازی به محدود کننده جریان داری
لامصب دو تا آی سیtda2030aرو با هم بریج کردم اول داغ میکنه بعد یه خازن میترکه :eek: بعدش خود آی سی میسوزه !
من گفتم بخاطره جریانه بالای ترانسه!
حالا شما استادی ما رو راهنمایی کن :mrgreen:
لامصب دو تا آی سیtda2030aرو با هم بریج کردم اول داغ میکنه بعد یه خازن میترکه :eek: بعدش خود آی سی میسوزه !
ای بابا
قانون جریان ولتاژ رو مطمعنی بلدی؟؟؟؟ جریان به نسبت بار از تغذیه کشیده میشه...حالا چه 1 میکرو آمپر بکشه یا 1 آمپر...
تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....
تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........
یه هیت سینگ واسه tda ها بزار ولتاژ دوسر خازن را هم بگیر اگه از ولتاژ روی خازن بزرگتر بود اونا را عوض کن ویه ولتاژ بالا بزار در غیر این صورت فک کنم ظرفیت را بالا ببری مشکل حل بشه
هیت سینگ دارن + فن .خازنه هم 16 ولت 1000میکرو.فقط یه دونه خازن و آیسی آسیب میبینه همین موندم مشکل از کجاست.
از این کیت های دانشجو کیته ماله پسر خالمه گفت خرابه درستش کن ما هم حالا موندیم تو عیب یابی
آدرس سایتیه که ازش خریده:yon.ir/XnIV
دوستان کمک کنید
هیت سینگ دارن + فن .خازنه هم 16 ولت 1000میکرو.فقط یه دونه خازن و آیسی آسیب میبینه همین موندم مشکل از کجاست.
از این کیت های دانشجو کیته ماله پسر خالمه گفت خرابه درستش کن ما هم حالا موندیم تو عیب یابی
آدرس سایتیه که ازش خریده:yon.ir/XnIV
دوستان کمک کنید
ولتاژ ورودی به مدارت چنده چون طبق اون نقشه شما باید از 12 و.لت استفاده کنید یعنی یه سر از ترانس + سر وسط ایا این کار را میکنی
دیدگاه