اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل شدن خروجی نغیه سوییچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع و وصل شدن خروجی نغیه سوییچینگ

سلام دوستان
    من یه تغذیه ی سوییچینگ 40 ولت 300 میلی آمپر با استفاده از نرم افزار PIEXPERT طراحی و ساختم.نمیدونم چرا خروجی مدار رو وقتی با مولتی متر نگاه می کنم خروجیش از 24 ولت تا 60 ولت تغییر می کنه.وقتی هم خروجیشو به لامپ وصل میی کنم لامپ چشمک زن میشه.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه.
    با سپاس

پاسخ : قطع و وصل شدن خروجی نغیه سوییچینگ

نوشته اصلی توسط hirad1390
    سلام دوستان
    من یه تغذیه ی سوییچینگ 40 ولت 300 میلی آمپر با استفاده از نرم افزار PIEXPERT طراحی و ساختم.نمیدونم چرا خروجی مدار رو وقتی با مولتی متر نگاه می کنم خروجیش از 24 ولت تا 60 ولت تغییر می کنه.وقتی هم خروجیشو به لامپ وصل میی کنم لامپ چشمک زن میشه.کسی از دوستان میتونه راهنماییم کنه.
    با سپاس
    یه نگاهی به قسمت فیدبک مدار و اپتو کوپلر بنداز...
    تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

پاسخ : قطع و وصل شدن خروجی نغیه سوییچینگ

سلام با تشکر از شما
      فکر کنم ایرادشو فهمیدم یه سوتی همچین بزرگ داده بودم،بجای TVS از VDR استفاده کرده بودم.بعد که این طلبو فهمیدم چون TVS نداشتم و روز تعطیل بود VDR رو دمنتاژ کردم ولی تا زدم به برق آی سی ترکید.البته میدونم که وجود یک مدار clamp لازمه ولی نمیدونستم که اینقدر حیاتیه.حالا دوستانی که تجربه دارند واقعا اگه TVS تو مدار نباشه این اتفاق می افته یا جای دیگه هم سوتی دادم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X