اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر پاور کامپیوتر

آقا من رفتم همه مقاومتها رو هم چک کردم ...
    همه سالم بودند ...
    آی سی هم تغذیه میشه ...
    دو تا رگولاتور 431 توی مدار بود و بازش کردم و روی برد بورد تست زدم و دیدم هر دو سالم هستند ... البته یکی از این دو بسیار خطی تر کار میکرد .
    مشخصاتشون هم فرق میکرد ...
    یعنی میتونه مشکل از کجا باشه ؟؟
    واقعا" که دیگه خسته شدم ... سه شبانه روز هست که دارم روش کار میکنم ... :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
    دوستان به نظر شما چیکار کنم ؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

اون دیود هایی که توی ثانویه ترانس هستند و به هیت سینک پیچ شدند رو تست کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
        آقا من رفتم همه مقاومتها رو هم چک کردم ...
        همه سالم بودند ...
        آی سی هم تغذیه میشه ...
        دو تا رگولاتور 431 توی مدار بود و بازش کردم و روی برد بورد تست زدم و دیدم هر دو سالم هستند ... البته یکی از این دو بسیار خطی تر کار میکرد .
        مشخصاتشون هم فرق میکرد ...
        یعنی میتونه مشکل از کجا باشه ؟؟
        واقعا" که دیگه خسته شدم ... سه شبانه روز هست که دارم روش کار میکنم ... :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
        دوستان به نظر شما چیکار کنم ؟؟ :cry2: :cry2: :cry2:
        مارک پاورت چیه؟اگه ازین بیخوداس که نوش 35 تومنه بیا من یکی سالمشو ادرس بدم بهت بری با 10 تومن بخری اینقدم خودتو اذیت نکنی گرین هم 35 تومن سالم

دیدگاه

دیود شاتکی های خروجی رو تعویض کن ، معمولا fr104 یا با جریان بالاتر هستند ...
          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            اون دیود هایی که توی ثانویه ترانس هستند و به هیت سینک پیچ شدند رو تست کردید؟
            بله همه سالم هستند ...
            باورتون میشه همه رو باز کردم و باز دوباره لحیمش کردم ؟؟
            هم دیودهای قدرت و هم ترانزیستورهای قدرت ...

نوشته اصلی توسط saeedxs
            مارک پاورت چیه؟اگه ازین بیخوداس که نوش 35 تومنه بیا من یکی سالمشو ادرس بدم بهت بری با 10 تومن بخری اینقدم خودتو اذیت نکنی گرین هم 35 تومن سالم
            Green 350W قدیمیه ... ولی میخوام درستش کنم ... (برای یادگیری)
            مدل GP 25E4
            350W ATX

نوشته اصلی توسط ir02x6
            دیود شاتکی های خروجی رو تعویض کن ، معمولا fr104 یا با جریان بالاتر هستند ...
            همگی سالم هستند ...

از پاسخ همگی ممنون

دوستان تنها جایی که تست نزدم همون قسمت اپتوکوپلر هست ...
            ممکنه برای اون باشه ؟؟
            دیگه حوصلم نشد اونم تست کنم ...
            هوای شیراز هم بهاری شده ... دیگه ... حوصلم نَمیشه ... :mrgreen:
            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

دوست عزیز بذار کامل برات توضیح بدم
              ورودی برق پاور 220 ولت AC هست که به فیوز مخافظ میرسه که تو بعضی پاور ها فیوز نداره.
              بعد فیوز به مقاومتهای حرارتی NTC میرسه بعد به فیلتر سیم پیج، چیزی شبیه ترانس کوچک میزسه و بعد به پل دیود بعد اون به فیلتر خازنی 400 ولتی میرسه. تا اینجا هر قسمت که خراب باشه کلا پاور کار نمیکنه.
              دو سر خازن 400 ولت ورودی دی سی شده ما هستش که دو انشعاب از اون به دو تغذیه سویچینگ مدار میره
              1 تغذیه سویچینگ ساده با تعداد المان کم و معمولا خروجی 15 تا 30 ولت برای تغذیه مدار کنترولی شامل مدارات فیدبک و آیسی اپ امپ و آیسی تولید pwm که معمولا tl494 یا ka7500 هست که اگه این تغذیه مشکل داشته باشه کلا پاور کار نمیکنه
              2 تغذیه سوییچینگ اصلی که شامل یک یا 2 ترانزیستور یا ماسفت قدرت می باشد که فرمان و کنترول این ماسفت ها توسط مدار کنترولی و pwm میباشد.
              خروجی این ماسفتها به ترانس قدرت که معمولا بزرگترین ترانس هسته فریت مدار می باشد میرود. خروجی ترانس به دیودهای شاتکی و فیلتر های هسته فریت و در نهایت خروجی اصلی میرسه که از خروجی اصلی توسط رگولاتور tl431 و پتو کوپلر برای تثبیت جریان و ولتاژ نمونه گیری میشه و به مدار کنترولی میرسه
              در اسرع وقت بلوک دیاگرام مدار رو براتون پ میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david65
                دوست عزیز بذار کامل برات توضیح بدم
                ورودی برق پاور 220 ولت AC هست که به فیوز مخافظ میرسه که تو بعضی پاور ها فیوز نداره.
                بعد فیوز به مقاومتهای حرارتی NTC میرسه بعد به فیلتر سیم پیج، چیزی شبیه ترانس کوچک میزسه و بعد به پل دیود بعد اون به فیلتر خازنی 400 ولتی میرسه. تا اینجا هر قسمت که خراب باشه کلا پاور کار نمیکنه.
                دو سر خازن 400 ولت ورودی دی سی شده ما هستش که دو انشعاب از اون به دو تغذیه سویچینگ مدار میره
                1 تغذیه سویچینگ ساده با تعداد المان کم و معمولا خروجی 15 تا 30 ولت برای تغذیه مدار کنترولی شامل مدارات فیدبک و آیسی اپ امپ و آیسی تولید pwm که معمولا tl494 یا ka7500 هست که اگه این تغذیه مشکل داشته باشه کلا پاور کار نمیکنه
                2 تغذیه سوییچینگ اصلی که شامل یک یا 2 ترانزیستور یا ماسفت قدرت می باشد که فرمان و کنترول این ماسفت ها توسط مدار کنترولی و pwm میباشد.
                خروجی این ماسفتها به ترانس قدرت که معمولا بزرگترین ترانس هسته فریت مدار می باشد میرود. خروجی ترانس به دیودهای شاتکی و فیلتر های هسته فریت و در نهایت خروجی اصلی میرسه که از خروجی اصلی توسط رگولاتور tl431 و پتو کوپلر برای تثبیت جریان و ولتاژ نمونه گیری میشه و به مدار کنترولی میرسه
                در اسرع وقت بلوک دیاگرام مدار رو براتون پ میکنم.
                درود بر شما :smile:
                واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم ... :redface:
                خیلی ممنون ... :applause:
                من همه قسمتهای مدار رو تست زدم ...
                ظاهرا همه قسمتهای مدار سالمه ...
                ولی نمیدونم چرا موقعی که سیم سبز و مشکی رو به هم وصل میکنم یک لحظه فن روشن میشه و قطع میشه ...
                یعنی کجای مدار میتونه خراب باشه ؟؟
                دوتا مقاومت از روی برد چیده شده ... نمیدونم حالا میتونه مشکل از اون قسمت باشه یا نه ...
                قبلا که خراب شده بود یادم نمیاد اون دو مقاومت را خودم از مدار قطع کرده باشم ...
                ولی میتونه از خود کارخونه سازنده این کار را کرده باشند ...
                تغذیه آی سی تامین است ... هیچ مشکلی نداره ...
                نظر شما چیه ؟
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

عجبیه معمولا وقتی یه لحظه وصل میشه بعد قطع میشه بیشتر موارد من دیدم دیود های هیت سینک دوم سوخته اند یا نیمسوز شدن ... شما هم چک کن نیمسوز نشده باشن
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                    عجبیه معمولا وقتی یه لحظه وصل میشه بعد قطع میشه بیشتر موارد من دیدم دیود های هیت سینک دوم سوخته اند یا نیمسوز شدن ... شما هم چک کن نیمسوز نشده باشن
                    خیلی ممنون از پاسختون
                    منظورتون از نیم سوز شدن چیه ؟؟ مگه دیود هم نیم سوز میشه ؟؟
                    دیود موقعی که بسوزه یا قطع کامل میشه یا اتصال کوتاه ...
                    موقعی که از یک طرف جریان برقرار بشه و مقدار اهمی حدودا 150 اهم نشون بده و طرف دیگر قطع کامل باشه نشون میده که دیودش سالمه ...
                    حالا من متوجه نشدم که دقیقا منظورتون از نیمه سوز بودن چیه ...
                    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                      والا وقتی نیمسوز میشد تو مولتی متر که اینجوری بود !
                      موقع تست از هر طرف حالا فرقی نمیکرد از کدوم طرف یه لحظه اتصال کوتاه میشد یه لحظه درست بود !
                      حالا شما میخوای تعویضش کن ببین مشکل حل میشه ؟ 99% چیزایی که این ایراد رو داشتن من تعمیر کردم با همین کار درست شدن ...
                      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X