اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

آقا شما اون خازن 400 ولت رو بردار و بجاش اون دوتا 3 میکرو رو 330 کن و با اولیه ی ترانس یه خازن 1 میکرو 400 به جای 3.3 میکرو 400 سری کن
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
      اول از همه دوستان عذر خواهی می کنم به دلیل این که دوستان پیگیر مشکل من بودند ولی به دلیل اعزام به خدمت نتونستم جوابشون رو بدم و الان که دارم موضوع رو دوباره پیگیری می کنم تو مرخصی میان دوره هستم

آقای عباس جبراییلی و آقای hoseyni imeni
      من شکلی رو گذاشتم از شماتیک اون قسمت لحاظ کردم که فقط قسمت درایورم شبیه به اون شکل است قسمت سبز رنگ

و اون خازن های 3 میکرو در کار من اگر اشتباه نکنم 680 میکروفاراد هست

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
      پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

سلام-انطور که متوجه شدم این شماتیک چیزی نیست که شما استفاده کرده اید--لذا نمیتوان نظری داد.لطفا شماتیک واقعی یعنی چیزی که بسته اید را اپلود نمایید.و در ان مقادیر المانها را هم ذکر نمایید همچنین ولتاژ ورودی و خروجی و جریانی که شکلها چنان شده اند را هم مشخص نمایید در غیر اینصورت نمیتوانم نظری دهم.
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seyed saeed
          سلام
          به نظرتون این قسمت چرا در شکل موج دیده می شه
          دایره قرمز رنگ
          سلام
          یک خازن حدود 2 میکرو پلی استر با مقاومت 27 اهم سری شده با ترانس پالس موازی کن...
          ظرفیت خازن سری با اولیه کم هست ........ظرفیت رو اونقدر بالا ببر تا مشکل بر طرف بشه.......
          ابتدا دو خازن 470 میکرو 200 ولت رو با هم سری کن به منبع ولتاژ وصل کن
          بعد خازن سری با اولیه رو به اتصال مابین خازنها وصل کن ....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
            سلام-انطور که متوجه شدم این شماتیک چیزی نیست که شما استفاده کرده اید--لذا نمیتوان نظری داد.لطفا شماتیک واقعی یعنی چیزی که بسته اید را اپلود نمایید.و در ان مقادیر المانها را هم ذکر نمایید همچنین ولتاژ ورودی و خروجی و جریانی که شکلها چنان شده اند را هم مشخص نمایید در غیر اینصورت نمیتوانم نظری دهم.
            سلام این عکس شماتیک قسمت خروجی هست و فیدبک تو عکس دیده نمی شه

ورودی برق شهر
            خروجی 30 ولت 10 آمپر
            البته این رو هم بگم من قبلا 50 ولت 10 آمپر ساختم و مشکلی نداشته مگر این که یک نکته ای رو اون موقع به صورت اتفاقی اجرا کردم که حالا نه
            در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

مطلبی ک به ذهنم میرسد این است که ممکن است سلف خروجی اشباع شود برای فهمیدن این موضوع میتوانید از روی شکل موج جریان اولیه به ان پی ببرید اگر به شکل مربعی که روی سطح بالایی ان یک شیب بالا رونده است نباشد و بجای شیب به صورت نمایی باشد انگاه سلف شما اشباع میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
                مطلبی ک به ذهنم میرسد این است که ممکن است سلف خروجی اشباع شود برای فهمیدن این موضوع میتوانید از روی شکل موج جریان اولیه به ان پی ببرید اگر به شکل مربعی که روی سطح بالایی ان یک شیب بالا رونده است نباشد و بجای شیب به صورت نمایی باشد انگاه سلف شما اشباع میشود.
                حالا جریان اولیه رو چه طور ببینم

راستی سلف خروجی رو هم خودم پیچیدم و یک ترویید از جنس فریت استفاده کردم که خود فروشنده هم اطلاعاتی در موردش نداشت منم یه تعدادی سیم دورش پیچیدم و شانسی سیصد و خرده ای میکروهانری شد .

دیدگاه

برای دیدن جریان--یک هسته کوچک بردارید و 100 دور سیم نمره 0.2بدور ان بچیچید و یک مقاومت 1- اهم با ان موازی کنید و مسیر جریان اولیه را با یک سیم از درون هسته عبور دهید(فقط عبور دهید و نپیچید)--با اسکوپ دو سر مقاومت را ببینید.--اگر ابعاد انرا بدهید میتوان تا حدودی فهمید که ایا اشباع میشود یا خیر.تعداد دور سلف را هم ذکر کنید.

دیدگاه

حالا جریان اولیه رو چه طور ببینم

راستی سلف خروجی رو هم خودم پیچیدم و یک ترویید از جنس فریت استفاده کردم که خود فروشنده هم اطلاعاتی در موردش نداشت منم یه تعدادی سیم دورش پیچیدم و شانسی سیصد و خرده ای میکروهانری شد .
                    سطح ولتاژ خازن سری با پریمر بعد هر نیم پریود بیش از حد افزایش میابد که در زمان خاموشی سویچها انرژی خود رو توسط دیودهای
                    سویچها و از طریق اولیه تخلیه میکند ..........ظرفیت کم این خازن میتونه علت این امر باشه........
                    از طرف دیگه همونطور که استاد جبرییلی گفتن اشباع سلف خروجی هم میتونه با ضربه های جریانی که ایجاد میکنه باعث
                    شارژ بیش از حد خازن سری با پریمر شود و همین مشکل رو بوجود بیاره.......گرم شدن نامتعارف سویچها هم میتونه اشباع سلف خروجی رو تایید کنه......

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      شارژ بیش از حد خازن سری با پریمر شود و همین مشکل رو بوجود بیاره
                      اون خازن 3.3 میکرو رو برای آزمایش 2 برابرش کردم ولی تغییر محسوسی دیده نشد .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

اون خازن 3.3 میکرو رو برای آزمایش 2 برابرش کردم ولی تغییر محسوسی دیده نشد .
                        پس میمونه اشباع سلف خروجی برای تست یک نوع سلف بهت میگم بساز و در اینگونه موارد استفاده کن که براحتی اشباع نمیشه
                        هسته های ولتاژ تلویزیون های قدیمی بصورت uu هست طوری به هم وصل کن که بصورت H در بیاد و روش سیم پیچی کن به هر میزان
                        اندوکتانس که نیاز داری و استفاده کن ........

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : مشکل در شکل موج ترانس اصلی هاف بریج

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          پس میمونه اشباع سلف خروجی برای تست یک نوع سلف بهت میگم بساز و در اینگونه موارد استفاده کن که براحتی اشباع نمیشه
                          هسته های ولتاژ تلویزیون های قدیمی بصورت uu هست طوری به هم وصل کن که بصورت H در بیاد و روش سیم پیچی کن به هر میزان
                          اندوکتانس که نیاز داری و استفاده کن ........
                          باشه ممنون
                          امتحان می کنم
                          البته فعلا که تو مرخصی میان دوره هستم و دسترسی به ابزار برام کم شده اگه فردا بتونم امتحان می کنم و می گم که مشکل رفع شد یا نه

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          دوستان از کمک همگی ممنون
                          به جای اون 300 میکرو یه 56 میکرو بستم و مشکل تقریبا حل شده
                          ولی نمی دونم 300 میکرو از کجا گیر بیارم تست کنم
                          باید بشینم بپیچم اگه با 300 هم مشکلی نداشت جواب می دم

اضافه شده در تاریخ :
                          سلام
                          دوباره محاسبه کردم دیدم 200 میکرو هانری کافیه
                          و پیچیدم و مشکل حل شده دوستان

ولی مشکلی که وجود داره اینه که هیچ وقت نمی شه از جنسی که از بازار خرید می کنیم مطمن باشیم

برای این مشکل باید چه کرد ؟

دیدگاه

باسلام
                            اشتباهات شما که باعث این اتفاق شده:
                            1- طبق گفته ی خودتون ،جهت چوک خروجی از هسته ی فریت استفاده کردید نه هسته پودر آهن یا هسته فریت غیر توروید با فاصله هوایی، که در تایید صحبت دوستان باعث به اشباع رفتن هسته شده چون بیشتر حامل جریان دی سی هست تا متناوب.
                            2- برای بدست آوردن اندوکتانس بالاتر در چوک خروجی تعداد دور رو بالا بردید که این خود مسئله اول رو تشدید کرده.
                            3- بین هر یک از سیمهای پیچیده شده یک ظرفیت خازنی وجود داره که با افزایش تعداد دور این ظرفیت خازنی افزایش پیدا کرده و به همراه ظرفیت خازنی دیود شاتکی تشکیل ظرفیت خازنی موثری میده که در مقابله با اندوکتانس چوک یک مدار رزونانس تشکیل می شود که در لحظه ی خاموشی سوییچ ، انرژی ذخیره شده در این مدار رزونانس خودش رو نشون میده.
                            4- تغییر در مقدار خازن و چوک خروجی باعث جابجایی قطب های ناشی از LC خروجی شده و باید شبکه فیدبک مدار رو دوباره طرح کرد وگرنه باعث ناپایداری سیستم شده و در درجه اول باعث نابودی سوییچ ها می شود.

پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X