اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر باطری لیتیوم پلیمر.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت شارژر باطری لیتیوم پلیمر.

سلام به همگی :bye
    تو انجمن سرچ کردم هنوز شارژری ندیدم که کسی برای این نوع باطریا ساخته باشه
    میخواستم یه شارژر برای این باطریا بسازم البته باطری که دارم 3سل هست 11.1 ولت 2200 میلی امپر
    اولا نحوه شارژش چطوری باید باشه تا بعد بریم سراغ طراحی مدارش و چه قطعاتی لازم داره.

ذکات علم یاد دادنه ....

پاسخ : ساخت شارژر باطری لیتیوم پلیمر.

والا من 3.7 اشو دارم با همین شارژر های موبایل ام شارژش میکنم جریانشم 2100 .. باهاش به مشکلی بر نخورم . بعد از 2 ساعتم فول شارژ میشه . البته شارژر موبایلم مرغوبه .
    اگه نمیخوای بسازی فکر میکنم شارژر لپ تاپ بهش بسازه اگر اشتباه نکنم شارژر لپ تاپ 19 ولته . یه مقایسه بزن باتریتو با باتری لپ تاپ . یون پلیمر با لیتیوم انچنان فرقی نداره فقط کیفیتش بهتره

دیدگاه

ممنون از پاسختون
      ولی شارژر موبایل به تنهایی کاری نمیکنه اصل مدارش داخل خود موبایله که کنترل جریان شارژ و ولتاژ انجام میده
      در مورد شارژر لبتاپ هم همینطوره یه تغذیه سویئچینگ 19 ولته که اگه بزنم به باطریم دودمانش به باد میره :mrgreen:
      ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

باتری لیتیم پلیمر خیلی حساس هست و باید با یک منبع تغذیه دارای محدود کننده جریان شارژ بشه و ولتاژ هر سل نباید بالای 4.2 ولت بشه
        یه مدار هم می خواد که بتونه با اندازه گیری ولتاژ هر سل بتونه میزان ولتاژ هر سل رو با بقیه یکی کنه مثلا با اتصال یک مصرف کننده به سلی که ولتاژش بالاست باعث بشه تا کمتر شارژ بشه
        پس طراحی این نوع شارژر خیلی سخت هست و باید مدار کنترل کننده ولتاژ هم ولتاژ سل ها رو اندازه بگیره و هم جریان رو کنترل کنه و هم ولتاژ منبع رو اندازه بگیره و همچنین مجهز به مدار قطع کننده باشه.
        و باید با یک میکرو کنترلر خوب تمام این کار ها رو انجام داد و یک منبع تغذیه با محدود کننده جریان مناسب رو هم طراحی کرد تا هر سل بتونه ارام ارام و با جریان مناسب شارژ بشه.
        خود من چند تا از این باتری ها رو با منبع تغذیه شارژ کردم اما خراب شدند :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

یه مدار هم می خواد که بتونه با اندازه گیری ولتاژ هر سل بتونه میزان ولتاژ هر سل رو با بقیه یکی کنه مثلا با اتصال یک مصرف کننده به سلی که ولتاژش بالاست باعث بشه تا کمتر شارژ بشه
          فکر نکنم احتیاج به مصرف کننده باشه فقط کافیه ولتاژ و جریان هر سل کنترل بشه و وقتی فول شارژ شد شارژر جریان اون سل رو قطع کنه
          ببینید تو این شکلم مشخصه باید هر سل جدا شارژ بشه اون کانکتوری هم که تو اکثر باطری های لیپو بیرون اومده مربوط به شارژ کردنشه

حالا موندم از ای سی اماده استفاده کنم یا با میکرو انجام بدم
          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

دوست عزیز من استارت تاپیکو زدم و یه مدار که کارم میکنه گذاشتم ولی بچه ها کسی حتی پا پیش نذاشت مدارو تست کنه (خودم تست کردم کار کرده)
            اگه میخوای بسازی ادامه بحثو تو این تاپیک ادامه بده تا یه تاپیک جامع داشته باشیم خودمم سرم شلوغه تا یه ماه سرم خلوت میشه تو اون تاپیک شارژرو میسازم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94181.0
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

برای شارژ باید حتما یه ولتاژ 4.2 بهش بدی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shatelcs
                برای شارژ باید حتما یه ولتاژ 4.2 بهش بدی
                ولتاژ نباید 4.2 باشه لینکی که دادم رو مطالعه کنید
                ولتاژ باید متغیر باشه تحت جریان! مستقیم 4.2 رو بدید به باطری داغون میشه
                لطفا تا وقتی کامل مطالعه نکردید و به یقین نرسیدید راه کار اراعه ندید چون در صورت اشتباه بودن ممکنه باعث ایجاد ضرر های مالی و جانی برای افراد شه!
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  ولتاژ نباید 4.2 باشه لینکی که دادم رو مطالعه کنید
                  ولتاژ باید متغیر باشه تحت جریان! مستقیم 4.2 رو بدید به باطری داغون میشه
                  لطفا تا وقتی کامل مطالعه نکردید و به یقین نرسیدید راه کار اراعه ندید چون در صورت اشتباه بودن ممکنه باعث ایجاد ضرر های مالی و جانی برای افراد شه!
                  سلام
                  ولتاژ باید متغیر باشه تحت جریان ! = یعنی باید منبع جریان باشه
                  البته من با منبع جریان هم این باتری ها رو شارژ کردم ولی باز هم خراب شد. :mrgreen:
                  باید هم جریان مناسب باشه هم ولتاژ و مدار بالانسر هم خیلی مهم است. و ممکنه بدون این مدار یک سل زیاد شارژ بشه و خراب بشه در حالی که یک سل اصلا شارژ نشده و در نهایت کل باتری خراب میشه

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    سلام
                    ولتاژ باید متغیر باشه تحت جریان ! = یعنی باید منبع جریان باشه
                    البته من با منبع جریان هم این باتری ها رو شارژ کردم ولی باز هم خراب شد. :mrgreen:
                    باید هم جریان مناسب باشه هم ولتاژ و مدار بالانسر هم خیلی مهم است. و ممکنه بدون این مدار یک سل زیاد شارژ بشه و خراب بشه در حالی که یک سل اصلا شارژ نشده و در نهایت کل باتری خراب میشه
                    اره دیگه ناصر باید منبع جریان باشه! واسه همینه میایم lm317 رو با ارایش رگلاتور جریان به کار میگیریم حتما تاپبکمو بخون از یه مقاله از مرجع موصق ترجمه کردم منبع رو هم گذاشتم اطلاعات خیلی خوبی داره
                    شارژ کردن راه داره ولی اسونه خیلی راحت میشه مدارشو طراحی کرد من یه مدار تو تاپیکم گذاشتم گذاشتم مدار خوبیه ولی اتوماتیک نیست
                    بالانسر برا تک سل نیاز نیست که ولی برا چند سل اره حتما باید باشه و الا باطری :bye
                    البته اگه باطریت از اینایی که تو سایت میفروشن اولترافایر اینا اصلا دست نزنیم خراب میشن :mrgreen:

لینک تاپیکم
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94181.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X