اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی منبع تغدیه کیس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی منبع تغدیه کیس

آقا من به همین روشی که گفتید پاور راه اندازی کردم . به یه مشکلی بر خوردم...
    به نظره شما طبیعی که من از خط 12 ولت12 آمپر ، یه آمپر بکشم حدود 0.3 ولت افت ولتاژ پیدا کنه؟
    آیا این به نوع پاور و قیمتش هم بستگی داره؟

دیدگاه

با وجودی که خیلی ها پاور رو پیشنهاد میدن،من پیشنهاد نمی کنم و خودم هم هرگز این کارو نکردم!
      اینها هنوزم فقط اگه خواستم موتوری چیزی به فرض برای دریل سوراخ کاری فیبر استفاده کنم فایده داره ...
      اگر برنامه مادربورد رو نصب کنین و ولتاژهای خروجی رو ببینین متوجه میشین که به فرض 12 ولت ! توو خیلی پاور ها تا 13.1 ولت می تونه بالا بره یا ...
      بیشتر مادر بورد ها برای قسمتهای حساس که ولتاژ دقیق می خوان روو خودشون رگلاتور دارن بقیه ولتاژ هام بیشتر برای راه اندازیه موتوره هارد و سی دی رام و ... استفاده می شه ...
      اصلا استفاده از 5 ولت اون رو برای مدارات ttl و مخصوصا میکروهای lcd دار و ... پیشنهاد نمی کنم،دلیل علمی نداره،فقط یک نظره

دیدگاه

حالامن می خوام ولتاژ مثلاً 5.30 رو دقیقاً به 5 ولت تبدیل کنم . تاکید می کنم دقیق باید 5 ولت باشه حتی 5.06 هم قابل قبول نیست. شما مداری رو برای اضافه کردن به این پاور پیشنهاد می کنید؟ (ضمناً می خام 2 تا 3 آمپر از این مدادر جریان بکشم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KhepeleSibilo
          با وجودی که خیلی ها پاور رو پیشنهاد میدن،من پیشنهاد نمی کنم و خودم هم هرگز این کارو نکردم!
          اینها هنوزم فقط اگه خواستم موتوری چیزی به فرض برای دریل سوراخ کاری فیبر استفاده کنم فایده داره ...
          اگر برنامه مادربورد رو نصب کنین و ولتاژهای خروجی رو ببینین متوجه میشین که به فرض 12 ولت ! توو خیلی پاور ها تا 13.1 ولت می تونه بالا بره یا ...
          بیشتر مادر بورد ها برای قسمتهای حساس که ولتاژ دقیق می خوان روو خودشون رگلاتور دارن بقیه ولتاژ هام بیشتر برای راه اندازیه موتوره هارد و سی دی رام و ... استفاده می شه ...
          اصلا استفاده از 5 ولت اون رو برای مدارات ttl و مخصوصا میکروهای lcd دار و ... پیشنهاد نمی کنم،دلیل علمی نداره،فقط یک نظره
          به نام افریننده نور
          سلام دوستان
          بر خلاف نظر شما دوست عزیز ، پاور هایی که دارای استاندارد های معتبر مثل ATX 12V ver 2.2 و یا EPS باشند یکی از قابل اطمینان ترین منابع تغذیه هستند . چون تمامی ولتاژ های خروجی این منابع باید در محدوده مشخصی رگوله شوند و در غیر این صورت پروتکشن های مربوط فعال شده و پاور ریست می شود . این محدوده ولتاژ مثلا برای شاخه 12 ولت پاور در استاندارد ATX12V ver 2.2 بین 11.4تا 12.6 است که معمولا ولتاژ شاخه 12 در این استاندارد 11.9 و بعضی مواقع 11.8 است و در استاندارد EPS که خیلی قوی تر از ATX است ولتاژ شاخه 12 همیشه بالای 12 و تقریبا 12.1 و 12.2 است که تو این استاندارد حتی تو حالت فول لود هم ولتاژ افت چندانی نداره .
          با تشکر
          وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید
          وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید
          من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی
          یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود

دیدگاه

باسلام

کلید اصلی منابع نغذیه سوئیچینگ (switched mode power supply) یا smps سیم خاکستری و سبز پورت 24 پین است. :bye
            خردمند به کار خویش تکیه میکند و نادان به آرزوی خویش . « حضرت علی (ع) »
            اگر همیشه همان کاری را که انجام داده اید تکرار کنید ، چیزی بیش از آنچه تا کنون به دست آورده اید، به دست نخواهید آورد
            مارک تواین می گوید: بهتر است دهان خود را ببندید و ابله به نظر برسید تا اینکه آن را باز کنید و همه تردیدها را از میان ببرید !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X