اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اضافه شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم با MCP73831

نوشته اصلی توسط DDR3
    یکی دیگه هم هست که عالی هست
    SE9017
    امکانات
    شارژ تا 800 میلی ، تک سلول
    امکان خوندن جریان شارژ
    دوتا نشون دهنده ولتاژ و شارژ
    امکان قطع و وصل شارژ با فرمان به آی سی
    و ...
    موفق باشید
    ممنون از پیشنهادتون ولی قیمتش کمی تنده و کمی دور از دسترس

http://javanelec.com/search.aspx?cat=0&s=SE9017

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
      ممنون از پیشنهادتون ولی قیمتش کمی تنده و کمی دور از دسترس

http://javanelec.com/search.aspx?cat=0&s=SE9017
      همین مورد (MCP73831) هم قابلیت قطع شارژ با فرمان رو داره

اگه اشتبا نکنم، پایه ی R prog رو بایس زمین کنید.

دیدگاه

سلام روز بخیر
        میخواستم بدونم MCP73831 بعد از اینکه ال ای دی نشان دهنده شارژ کامل روشن شد خروجی رو قطع میکنه یا نیاز ب طراحی ی مدار برای قطع
        کردن خروجی داره ؟
        در ضمن اگه برای ورودی این ای سی از ی منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولتی استفاده کنیم ممکنه تاثیرات اعوجاج یا نویز روی این ای سی تاثیر مخرب بذاره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naser777
          سلام روز بخیر
          میخواستم بدونم MCP73831 بعد از اینکه ال ای دی نشان دهنده شارژ کامل روشن شد خروجی رو قطع میکنه یا نیاز ب طراحی ی مدار برای قطع
          کردن خروجی داره ؟
          در ضمن اگه برای ورودی این ای سی از ی منبع تغذیه سوییچینگ 5 ولتی استفاده کنیم ممکنه تاثیرات اعوجاج یا نویز روی این ای سی تاثیر مخرب بذاره ؟
          خودکار قطع میشه.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اضافه شد

آقا با این مداری که گزاشتی میشه اینارو هم شارژ کرد ؟
            http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...%B2-18650.html

http://www.merqc.com/products/view/4769

من هنوز باتری رو نگرفتم و میخواستم از شما بپرسم اولش. جریان شارژ باتری روی باتری نوشته میشه ؟
            یک سوال دیگه هم داشتم که جریان ورودی برای این IC مهمه یا نه ؟ چون من میخوام با USB شارژ کنم باتری رو.
            در مورد انتخاب Rprog ، به نظر شما چه مقاومتی براش بزاریم ؟ یعنی چه جریانی باعث میشه عمر باتری بیشتر و بهتر بشه ؟ (البته داخل دیتا شیت یه فرمول گزاشته براش، اما من میخواستم از تجربه دوستان استفاده کنم).
            ممنون.
            ---------
            .
            .
            ...........

دیدگاه

برای این باتری های 18650، Rprog رو 2.7K بذارید خوبه. با حدود 400 میلی شارژ میکنه.
              اگر USB لپ تاپ هست، محدودیت 150 میلی جریان رو قبول کنید و Rprog رو برا اون تنظیم کنید.

ظرفیت اسمی رو روی باتری نوشتن.
              حداکثر جریان شارژ بصورت ضریبی از اون بیان میشه.
              مثلن 0.5C

دیدگاه

خیلی ممنون بابت جواب .
                اگر با این شارژای موبایل یا آداپتورای دیگه، همون 400 میلی آمپر مناسبه براش ؟
                اگر USB لپ تاپ هست، محدودیت 150 میلی جریان رو قبول کنید و Rprog رو برا اون تنظیم کنید.
                مگه USB نمی تونه تا 500 میلی آمپر رو تامین کنه ؟
                ---------
                .
                .
                ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
                  خیلی ممنون بابت جواب .
                  اگر با این شارژای موبایل یا آداپتورای دیگه، همون 400 میلی آمپر مناسبه براش ؟مگه USB نمی تونه تا 500 میلی آمپر رو تامین کنه ؟
                  USB ها با هم تفاوت دارند.
                  و از هر مین برد تا مین برد دیگر تفاوت هست و هر لپ تاپ تا لپ تاپ دیگه.
                  گویا یک استاندارد 150 میلی هست که در اون حد همه پاسخگو هستند.
                  معمولن USB کامپیوتر دسکتاپ تا 500 میلی جواب میده.

دیدگاه

فکر کنم قسمت اول سوالمو بد پرسیدم !
                    اگر با این شارژای موبایل یا آداپتورای دیگه به ورودی IC وصل کنیم، اونوقت میشه با همون مقاومت 2.7k مدارو رو راه اندازی کرد ؟
                    مثلا من یک هدر سه تایی بزارم که بعدا بتونم بین دو تا مقاومت (یعنی بین حالت شارژ با USB یا آداپتور 5 ولت) یکی رو انتخاب کنم.
                    ---------
                    .
                    .
                    ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
                      فکر کنم قسمت اول سوالمو بد پرسیدم !
                      اگر با این شارژای موبایل یا آداپتورای دیگه به ورودی IC وصل کنیم، اونوقت میشه با همون مقاومت 2.7k مدارو رو راه اندازی کرد ؟
                      مثلا من یک هدر سه تایی بزارم که بعدا بتونم بین دو تا مقاومت (یعنی بین حالت شارژ با USB یا آداپتور 5 ولت) یکی رو انتخاب کنم.
                      خب اگر شارژر شما 1000/2.7 میلی آمپر جریان رو میتونه تامین کنه بله.
                      همون حدود 400 میلی.

دیدگاه

اگر از باتری در حال شارژ توی مدار استفاده کنیم، کدوم قسمت آسیب می بینه ؟
                        باتری ؟ بردی که از باتری به عنوان تغذیه استفاده می کنه ؟ یا قسمت شارژر باتری ؟

میشه باتری موبایل (نوکیا) رو هم با این روش شارژ کرد و ازش تو مدارامون استفاده کنیم ؟
                        ---------
                        .
                        .
                        ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
                          اگر از باتری در حال شارژ توی مدار استفاده کنیم، کدوم قسمت آسیب می بینه ؟
                          باتری ؟ بردی که از باتری به عنوان تغذیه استفاده می کنه ؟ یا قسمت شارژر باتری ؟
                          میشه باتری موبایل (نوکیا) رو هم با این روش شارژ کرد و ازش تو مدارامون استفاده کنیم ؟
                          اگر جریان کشی مدار در سطح بالایی نباشد، هیچ کدام از بخش ها آسیب نمی بینند.
                          در هر صورت برای باتری و مصرف کننده اتفاقی نمی افتد و اگر باتری تقریبن خالی باشد و نتواند جریان کشی مدار رو پاسخگو باشد،
                          و جریان کشی مدار هم بالا تر از محدودیت 0.5 امپر باشد، احتمالن تراشه ی شارژ آسیب می بیند.

دیدگاه

با سلام ...
                            ممنون از اطلاعاتتون ...
                            اما یک سئوالی ... امکانش هست بفرمایید تفاوت شارژر ها با پروتکتورها چیه ؟
                            چون من هم برای کاری نیاز به این باطری ها داشتم و 3سل میخواستم ... نهایت چون شارژر را پیدا نکردم یک بورد پروتکتور 3سل به باطری متصل کردم و باطری را همینطوری به 12 ولت میزنم . توی دیتاشیت آی سی پروتکتور نوشته از اضافه ولتاژ و جریان در هنگام شارژ و دشارژ جلوگیری میکنه و اونو کامل شارژ می کنه .
                            حالا با وجود پروتکتور نیازی به آی سی شارژ هم هست ؟؟

با تشکر
                            نکته اخلاقی :
                            همه چیز و همه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز و هیچ کس دل مبند

دیدگاه

سلام

1. این آی سی وقتی شارژ باطری کامل شد خودش قطع میکنه ؟
                              2. باطری های لیتیوم یون رو با توجه به مرحله ای بودن شارژش , شارژ میکنه ؟ آسیب نمیزنه به باطری؟
                              3. میشه به این مدار شارژ تقریبا اتوماتیک گفت ؟
                              4. برای باطری لیتیو یون با همون کدی ک خودتون گفتین و جریاندهی حدود 2000 تا 2500 میلی آمپری باطری چه مقادیر مقاومت و خازنی این مدار لازم داره ؟ از همون مقادیر روی شماتیک استفاده کنم درسته ؟
                              5. زمان شارژ این شارژر برای باطری مثلا لیتیوم یونی ک جریان دهیش حدود 2000 میلی آمپر هست , حدودا میتونه چند ساعت یا دقیقه باشه ؟ ( باطری 10 درصد یا کمتر شارژ داشته باشه )
                              6. میشه مثلا از این آی سی 2 یا 3 تا خرید و 3 تا باطری به هم سری شده رو , باتوجه به مثبت منفی سیم شارژ ها , ( به صورت هر سل با یک آی سی اما دسته جمعی ) شارژ کرد ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .
                              « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
                              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اض

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                                سلام
                                1. این آی سی وقتی شارژ باطری کامل شد خودش قطع میکنه ؟
                                2. باطری های لیتیوم یون رو با توجه به مرحله ای بودن شارژش , شارژ میکنه ؟ آسیب نمیزنه به باطری؟
                                3. میشه به این مدار شارژ تقریبا اتوماتیک گفت ؟
                                4. برای باطری لیتیو یون با همون کدی ک خودتون گفتین و جریاندهی حدود 2000 تا 2500 میلی آمپری باطری چه مقادیر مقاومت و خازنی این مدار لازم داره ؟ از همون مقادیر روی شماتیک استفاده کنم درسته ؟
                                5. زمان شارژ این شارژر برای باطری مثلا لیتیوم یونی ک جریان دهیش حدود 2000 میلی آمپر هست , حدودا میتونه چند ساعت یا دقیقه باشه ؟ ( باطری 10 درصد یا کمتر شارژ داشته باشه )
                                6. میشه مثلا از این آی سی 2 یا 3 تا خرید و 3 تا باطری به هم سری شده رو , باتوجه به مثبت منفی سیم شارژ ها , ( به صورت هر سل با یک آی سی اما دسته جمعی ) شارژ کرد ؟
                                ممنون میشم راهنمایی کنید .
                                سلام،
                                1-بله
                                2-بله
                                3-بله
                                4-بله
                                5-سه ساعت
                                6-با این آیسی نمیشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X