اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اضافه شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اضافه شد

سلام دوستان.
    یه سوال دارم میخواستم بدونم با این ماژولی که با این ایسی درست میشه میتونم باتری های 2200 میلی هم شارژ کنم یا نمیتونه

اضافه شده در تاریخ :
    اقا کسی نمیدونه با این ماژولهای مینی یو اس بی میشه باتری های 2200 میلی امپر لیتیومی رو فول شارژ کرد یا نه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima TehranI
      سلام دوستان.
      یه سوال دارم میخواستم بدونم با این ماژولی که با این ایسی درست میشه میتونم باتری های 2200 میلی هم شارژ کنم یا نمیتونه
      سلام
      میشه.دقیقا برای همین کار هستند.
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام بچه ها تو شماتیک یه دونه led وجود داره ولی تو عکس 2 تا هست, جریانشون چیه؟!
        هر کی pcb داره بزاره
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          سلام بچه ها تو شماتیک یه دونه led وجود داره ولی تو عکس 2 تا هست, جریانشون چیه؟!
          هر کی pcb داره بزاره
          یک LED برای نشون دادن وضعیت اتصال مدار شارژر به تغذیه هستش و یکی دیگه هم برای نشون دادن روند شارژ باتری.
          اینم لینک PCB که ازش چواب گرفتم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...3241#msg663241
          ---------
          .
          .
          ...........

دیدگاه

من 4 تا باتری li-ion با ظرفیت 2500mah رو میخوام شارژ کنم
            یه مدار میخوام که هم بتونه 3تا 2تا و4تا و یا یک باتری هم بتونه شارژکنه
            یعنی چه 4تا چه یکی باتری بهش بدی شارژ کنه

لطفا" راهنمایی کنید
            --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            وای خدا :surprised:
            یه مدار پیدا کردم توپه توپ
            سایتش ایرانو تحریم کرده بود ولی من .... :twisted:

فوق العاده نیست؟
            همونی که میخواستم

لطفا دوستان درموردش نظر بدن

لینک pdf مدار و توضیحات
            http://s3.picofile.com/file/8190644076/sluu024.pdf.html
            [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
            منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
            خیلی حال داد
            ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
              من 4 تا باتری li-ion با ظرفیت 2500mah رو میخوام شارژ کنم
              یه مدار میخوام که هم بتونه 3تا 2تا و4تا و یا یک باتری هم بتونه شارژکنه
              یعنی چه 4تا چه یکی باتری بهش بدی شارژ کنه

لطفا" راهنمایی کنید
              --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              وای خدا :surprised:
              یه مدار پیدا کردم توپه توپ
              سایتش ایرانو تحریم کرده بود ولی من .... :twisted:

فوق العاده نیست؟
              همونی که میخواستم
              لطفا دوستان درموردش نظر بدن
              لینک pdf مدار و توضیحات
              http://s3.picofile.com/file/8190644076/sluu024.pdf.html
              برای شارژ چند باطری حتما باید بالانسر داشته باشی (اگه نمیدونی چیه سرچ بزن) اگه بالانسر نباشه باطریا خراب میشن
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اض

نوشته اصلی توسط armin_gera
                برای شارژ چند باطری حتما باید بالانسر داشته باشی (اگه نمیدونی چیه سرچ بزن) اگه بالانسر نباشه باطریا خراب میشن
                یه چیزایی دربارش شنیدم :mrgreen:
                یعنی الان میگی این نداره؟ بعید میدونم
                امکان نداره

اول pdf بعدا" کلام
                [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
                خیلی حال داد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 11101010000
                  یه چیزایی دربارش شنیدم :mrgreen:
                  یعنی الان میگی این نداره؟ بعید میدونم
                  امکان نداره

اول pdf بعدا" کلام
                  نوچ ندارد

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عک&#1587

نوشته اصلی توسط MReza.p
                    5 تا برد مخابراتی
                    4 تا برد دیگه
                    3 تا هم شارژر باهاش ساختم تا ب الان،
                    راستش مشکلی نداشته... oo:

نهایتش ی دونه برد براتون میفرستم. :smile:

اضافه شده در تاریخ :
                    اینم PCB من:

http://s5.picofile.com/file/8159795950/MCP_PcbDoc.html

اضافه شده در تاریخ :
                    اینم PDF برد.
                    31 در 18 میل.

http://s5.picofile.com/file/81597966...awing.pdf.html
                    ورودی مدار شما کهpcbـشو به پی دی اف گذاشتید usba مادگی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا این شکلیه پایه هاش؟
                    خیلی حال داد

دیدگاه

میگم اون مداری که تو باطری های لبتاب هست و چندین چیپ پرپایه هم داره اون تنها برای کنترل شارژ با میکرو هست یا خودش شارژر اتوماتیک هر سلول بصورت مجزا هم هست؟
                      اصن دوستان میدونن باتری لپتاپ که مثلا از سری کردن سه تا 18650 تشکیل میشه چطوری اینقد سریع (زیر2ساعت) و پربازده و مهمتر اینکه با یه تغذیه یکتا مثلا اغلب 19 ولت شارژ میشه؟
                      اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                      X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                      http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

بعد یه سوال دیگه میگم این چراغ قوه های پلیسی رو دیدین که؟ اغلب یه لیتیمی 18650 دارن مثلا من یکیش دارم با 4800میلی ظرفیت با شارژر کوچیک مث موبایل ک همراهشه اتوماتیک شارژ میشه کمتر از 1ساعت و خیلی هم پربازده، این مدار شارژشون رو کسی نمیدونه چیه؟
                        شارژره ال ای دی RGB هم داره که حالت های اتصال باتری، درحال شارژ و فول شارژ رو نشون میده
                        اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                          بعد یه سوال دیگه میگم این چراغ قوه های پلیسی رو دیدین که؟ اغلب یه لیتیمی 18650 دارن مثلا من یکیش دارم با 4800میلی ظرفیت با شارژر کوچیک مث موبایل ک همراهشه اتوماتیک شارژ میشه کمتر از 1ساعت و خیلی هم پربازده، این مدار شارژشون رو کسی نمیدونه چیه؟
                          شارژره ال ای دی RGB هم داره که حالت های اتصال باتری، درحال شارژ و فول شارژ رو نشون میده
                          سلام
                          باتری سایز 18650 حداکثر میتونه 2800mA باشه و اگر غیر این روش نوشته باشه صددرصد باتری تقلبی و بی کیفیت است.
                          اون شارژری هم که میگی فقط یه آدابتور ترانزیستوری بی کیفیت بیشتر نیست و چون کنترل جریان نداره و باتری رو به زور شارژ میکنه شما فکر میکنی که شارژر خوبی هست ولی در واقع خیلی هم خطرناکه و عمر باتری و خودش خیلی کمه.
                          نوع با کیفیت تر این شارژر ها و باتری ها در بازار موجوده که میتونید از گیتا تهیه کنید.
                          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
                          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

مرسی ولی اون 4800 که میگم باتری فابریم لپتاپ بوده و من درش اوردم و سه تا پک داره هر پکش دوتا باطری سبز رنگ که وزنشون خ بیشتر اون آبی های بیکیفیت هست و ظرفیت 2400روش نوشته دراوردم و اوکیه...و درکل روش نوشته باطری 48وات ساعت 12ولت
                            شارژری ک من دیدم اتوماتیک بود..داخلش مقایسه گر داشت و تریستور...الان چند ساله دائم استفاده میکنم باوجودی ک عمر 18650 حدود 500سیکل شارژه ولی هنوز عالی برام کارداده اما اون شارژره زورش به باطری لپتاپه نمیرسه
                            دوستان کسی از این مدار شارژ باتری لپتاب خبری نداره؟ با میکرو؟

دیدگاه

شارژری که تو لبتاب هست در واقع شارژر نیست . یک مدار کنتر شارژ هست که وظیفه سنجش ولناژ و جریان هر سلول باطری را بر عهده داره. یه جستجو توی نت بزنی ماژول کنترل شارژ برای کنترل 4 سلول را با قیمت حدود 18000 تومان پیدا میکنی. به نظر من بهتره از کنترل شارژاستفاده کنی تا شارژر چون میتونه هر سلول را جداگانه کنترل کنه.
                              زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

سلام من یه باتری نوکیا bp-6m دارم که 3.7 ولت و 1070mah هست ایا این ای سی می تونه شارژ کنه و یه سوال ایا وقتی باتری فول شارژ میشه شارژر قطع میشه
                                www.andishmandan-javan.com
                                گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X