پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اضافه شد
واسه باتری 9 ولت چیکار کنیم
گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و چاره چیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور
سلام دوستان
من از tp4056 استفاده کردم جواب هم داد
حالا چطور وقتی باتری داره تموم میشه به من خبر بده ( مثلا یه led رو روشن کنه ) تا به شارژ بزنم
من atmega 8 خونه دارم چطور می تونم اینکار رو انجام بدم
گاهی نمی شود که نمی شود
نوشته اصلی توسط mfazl22
سلام دوستان
حالا چطور وقتی باتری داره تموم میشه به من خبر بده ( مثلا یه led رو روشن کنه ) تا به شارژ بزنم
اگه برنامه نویس میکرو هستی به راحتی میتونی سر مثبت باطری رو به یکی از پورت های آنالوگ میکرو وصل کنی و ولتاژ باطری رو توسط میکرو بسنجی و یه دستور if بزاری که اگر ولتاژ کمتر از 3.3 ولت شد یک ال ای دی که متصل میشه به یک پین دیجیتال میکرو روشن بشه. به همین سادگی.
اگه برنامه نویس میکرو هستی به راحتی میتونی سر مثبت باطری رو به یکی از پورت های آنالوگ میکرو وصل کنی و ولتاژ باطری رو توسط میکرو بسنجی و یه دستور if بزاری که اگر ولتاژ کمتر از 3.3 ولت شد یک ال ای دی که متصل میشه به یک پین دیجیتال میکرو روشن بشه. به همین سادگی.
تا اینجا درست ولی ولتاژ منبع ماهم کم میشه به اون خاطر میگم چی گار باید کرد
اگه ولتاژ ورودی ثابت بود راحت می تونستم این کار رو انجام بدم ولی ولتاژ منبع هم داره کم میشه اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست
گاهی نمی شود که نمی شود
پاسخ : پاسخ : مدار کامل شارژر باتری لیتیوم-عکس ها اض
نوشته اصلی توسط mfazl22
اگه ولتاژ ورودی ثابت بود راحت می تونستم این کار رو انجام بدم ولی ولتاژ منبع هم داره کم میشه
نوشته اصلی توسط mfazl22
کسی نیست
این واسه زمانیه که فقط از باتری برای تغذیه استفاده کنی
ولی وقتی زمانی که برق هست تو باید باتری تو شارژ کنی نه زمانی که برق نیست
با توکل کردن به خدا که باتری شارژ نمیشه .. خخخخخ
درضمن برای رفرنس adc هم میتونی از ولتاز 2.5 استفاده کنی
نوشته اصلی توسط mfazl22
سلام دوستان
سلام
مثلا با TL431 میتونی این کار را بکنی.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
نوشته اصلی توسط mfazl22
اگه ولتاژ ورودی ثابت بود راحت می تونستم این کار رو انجام بدم ولی ولتاژ منبع هم داره کم میشه اضافه شده در تاریخ :
کسی نیست
اگر درست منظورت رو فهمیده باشم داری میگی که چون ولتاژ منبع داره کم میشه باعث میشه ولتاژ رفرنس adc که داری ولتاژ باطری رو باهاش مقایسه میکنی هم کم میشه و در نتیجه نمیشه درست کم بودن شارژ باتری رو تشخیص دارد.
منظورت همینه؟
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
نوشته اصلی توسط مهدی رهی
اگر درست منظورت رو فهمیده باشم داری میگی که چون ولتاژ منبع داره کم میشه باعث میشه ولتاژ رفرنس adc که داری ولتاژ باطری رو باهاش مقایسه میکنی هم کم میشه و در نتیجه نمیشه درست کم بودن شارژ باتری رو تشخیص دارد.
منظورت همینه؟
اره
گاهی نمی شود که نمی شود
نوشته اصلی توسط mfazl22
اره
خوب چند تا کار میتونی بکنب:
1- استفاده از ic هایی که ولتاژ باتری رو بین حداقل و حداکثر هر چی باشه تنظیم میکنه روی یک مقدار ثابت (اینجوری همیشه ورودی مدارت ثابته و فقط کافیه ورودی adc رو مستقیم وصل کنی به باتری)
2- بیای با تقسیم ولتاژ ، ورودی adc از باتری رو کم کنی مثلا روی 0.5 ولت برای زمانی که باتری فول شارژه (4.2v) حالا وقتی باتری افت کنه با اینکه برای تغذیه کل هم افت داریم اما برا یقسمت adc به دلیل تقسیم کردن ولتاژ افت بیشتری خواهیم داشت
3- از باتری مستقیم به ورودی adc ندی و بیای از یک led استفاده کنی اینجوری بعد از افت ولتاژ از یه حدی که کمتر از ولتاژ کارکرد led باشه ، led کلا خاموش میشه و این باعث میشه ورودی adc کلا صفر بشه (البته گاهی در حد چند دهم ولت روش میمونه)
البته راهکار های دیگه ای هم هست اما این سه تا بنظرم کافیه
نکته:راه اول اصولیه
راه دوم ساده و کم هزینه تره
ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم. شهید دکتر مصطفی چمران
نظرت درباره اینکه از یه دیود برا افت ولتاژ استفاده کنم چیه
من میخوام از یه دیود برا پایه های ولتاژ رفرنس adc استفاده کنم
گاهی نمی شود که نمی شود
نوشته اصلی توسط mfazl22
نظرت درباره اینکه از یه دیود برا افت ولتاژ استفاده کنم چیه
من میخوام از یه دیود برا پایه های ولتاژ رفرنس adc استفاده کنم
نه این کار اصلا خوب نیست!
دقت کنین (به دیتاشیت مدل دیودی که استفاده میکنین رجوع کنین) :هر دیودی که میگن فلان مقدار از ولتاژ دوسرش افت پیدا میکنه ، طبق شرایطی این افت بوجود میاد که اصلیترین شرطش جریان کشی از اون دیوده مثلا برای 1N4007 فکر کنم حدود 1 آمپر هستش و اگر این مقدار جریان کشی افت کنه مقدار زیادی از اون افت ولتاژی که دوسرش میفته به شدت کم میشه و حتی توی تست من دیودی رو دیدم که تقریبا به دلیل جریان کشی پایین هیچ افت ولتاژی نداشت (شاید در حدود چند صدم ولت) و پایه ADC هم جریان کشی خیلی ناچیزی داره که باعث میشه این کار جواب نده
سلام
یه سوال دارم. اگه از آی سی LTC4054 استفاده کردیم چطوری تغذیه مدار اصلی رو از باتری تامین کنیم؟
وقتی مثلا برای شارژ باتری 200میلی آمپر تنظیم کردی و مدار مثلا یک آمپر جریان مصرف میکنه، حالا باتری و LTC4054 و مدار اصلی چطوری باید متصل کرد؟
سلام
یه سوال دارم. اگه از آی سی LTC4054 استفاده کردیم چطوری تغذیه مدار اصلی رو از باتری تامین کنیم؟
وقتی مثلا برای شارژ باتری 200میلی آمپر تنظیم کردی و مدار مثلا یک آمپر جریان مصرف میکنه، حالا باتری و LTC4054 و مدار اصلی چطوری باید متصل کرد؟
شما به راحتی میتونی مصرف کننده رو به دوسر باتری متصل کنی. یعنی هم آی سی شارژر به باتری وصله و هم مصرف کننده.
دیدگاه