سلام دوستان بنده یه فلای بک ساختم با UC3842. ولتاژ ورودی برق شهر و خروجی هم 45 ولت 1.3 آمپر. مشکلی از لحاظ مدارو ... نداره فقط مشکلی که داره اینه که 1- ولتاژ خروجی پایینه حدود 35 و خورده ای 2- وقتی از خورجی بار کمی میگیرم(در حد 2 سه وات) به شدت افت میکنه و میرسه زیر 20 ولت و سوییچ هم داغ میکنه 3- وقتی تو خروجی بار قرار ندم منبع با فاصله زمانی 1 ثانیه خاموش و روشن میشه و یه صدای تق میده هر وقت که روشن میشه که با اضافه کردن یه مقاوت درست شد. فیدبک رو موقتا قطع کردم ولی باز هم نمیشد توانی از خروجی گرفت
oo: اومدم خروجی رو اتصال کوتاه کردم که ماسفت سوخت(چون ورودی لامپ سری بود نترکید) و بازهم عوضش کردم و باز هم سوخت که احتمال میدم 3842 هم سوخته :cry:
حالا رفتم یه LR متر خریدم و اندوکتانس رو اندازه گرفتم با کمال تعجب اولیه 6.8 میلی هانری و ثانویه حدود 660 میکرو هانریه
oo:
هسته مورد استفاده من EI33 28.5 12.5 پاور کامپیوتر هست. حالا فهمیدم که مشکل از چی بوده :biggrin: اما خوب در تعجبم که چرا با وجود اینکه با نرم افزار روسی تعداد دور اولیه و ثانویه رو بدست اوردم حالا که اندازه گیری میکنم اندکتانس بیش از 5 برابر هست!!!!!
oo: به نظر شما منطقیه؟ آخه اگه بخوام با کمک LR متر ترانس رو بچیچم که خیلی تعداد دور های اولیه و ثانویه کم میشه :surprised: که اصلا معقول نیست. در ضمن من به جای 72 دور اولیه اومدم 100 دور پیچوندم ثانویه و ازگیلاری هم به نسبت بیشتر کردم که بعد با اضافه کردن فاصله هوایی اونو جبران کنم ولی .... .
وقتی فاصله هوایی رو 0.7 میکنم اولیه میشه 8.6 میلی هانری
oo:
خیلی زیادش کن در حد 1 سانت و خورده ای میشه نزدیک 2 میلی هانری 
(LR متر رو هم تست کردم سالم بود و ترانس رو هم جدا از منبع اندازه میگیرم).
این هم اعداد و ارقام در این نرم افزار:

سپاس بی پایان از راهنمایی دوستان :biggrin:

حالا رفتم یه LR متر خریدم و اندوکتانس رو اندازه گرفتم با کمال تعجب اولیه 6.8 میلی هانری و ثانویه حدود 660 میکرو هانریه

وقتی فاصله هوایی رو 0.7 میکنم اولیه میشه 8.6 میلی هانری

(LR متر رو هم تست کردم سالم بود و ترانس رو هم جدا از منبع اندازه میگیرم).
این هم اعداد و ارقام در این نرم افزار:

سپاس بی پایان از راهنمایی دوستان :biggrin:
دیدگاه