اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

زمان خاموش شدن خوبه. سریع خاموش میشه. ولی کند روشن میشه. زمان رایس تایم باید زیاد بشه.

ممنون اقای پرتوی. واقعا جالب بود.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
      اقا وزیری هر خازن دو کیلو ولت می تونه به عنوان خازن Y استفاده بشه یا اینکه جنس این خازن با خازن های 2 کیلو ولت معمولی فرق داره :eek:
      مثلا این خازن که تو فروشگاه هست :؟؟

http://eshop.eca.ir/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%B9%D8%AF%D8%B3%DB%8C/3338-%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%DA%A9%DB%8C-1nf-2kv-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-10-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html

sigpic

دیدگاه

خازنهای y خازنهای مخصوصی هستن. ولی من خودم همیشه از خازنهای معمولی ولتاژ بالا استفاده کردم. خیلی جاها هم دیدم که استفاده میکنن.
        خازنهای ابی بالاترین کیفیت رو دارن. بعد قرمز ها. معمولا خازنهای ابی تو سطح کار ما جوابگو هستن.

K.Show

دیدگاه

سلام
          برای کوپلینگ اولیه و ثانویه باید از خازن Y استفاده بشه. جنس این خازن از فیلم متالیزه هستش که در صورت تخلیه الکتریکی قابلیت بازیابی مجدد رو داره .خازن های دیگه این قابلیت رو ندارن و شبکه ان ها از بین میره و اتصال کوتاه میشن که منجر به خصارت احتمالی و شوک خواهد بود.

محاسبه اون هم به این صورت
          C=0.25ma/V_ac max*2pi*F_line

دیدگاه

سلام
            با توجه به شهرستان بودن و به سختی فراوان قطعاتی جهت تست پیدا کردم ولی نتایج رضایت بخش نبود، نتایج را به ترتیب قرار داده ام
            لطفاً ملاحظه نمایید و کمک کنید مشکل حل شود
            تازه شکل موج یک هم شیبش بهم خورد نمی دانم چرا همه را با بار 24 وات تست کردم و فقط نتایج گیت زمین را قرار داده م

تغییر مقاومت از 1k به 910اهم:شکل موج گیت-زمین

تغییر مقاومت از 1k به 820اهم:شکل موج گیت-زمین

مقاومت 1kهم و خازن از 100نانو به 147نانو تغییر داده ام:شکل موج گیت-زمین

به نظر خودم تغییر مقاومت اصولی نبود و خازن هم بی تاثیر
            چکارش کنیم دوستان؟

دیدگاه

سیم پیچی ترانس فلای بک بصورت واضح
              http://320volt.com/fairchild-flyback-smps-trafo-tasarim-notlari/

دیدگاه

سلام دوست عزیز می خواستم بدونم ccps چیست و از چه نوع سوییچینکی تبعیت می کند و ccps ی می خوام با 30kv و 1khz که می توان ولتاژخروجی را تغییر داد اگر روش ساخت آنرا به من بفرمایید از شما ممنونم

دیدگاه

سلام
                  می بخشین چند وقتی اینترنت نداشتم کم پیدا بودم اینترنت چقدر خوبه
                  ----
                  یه سوال ، اگه داخل فلایبک دیود خروجی قطع بشه چه اتفاقی میافته؟داخل به مدار که قطع شده بود دیود اگزیلاری سوخته بود ، بعد از تعویض که حتی 3845 رو هم عوض کردم ولی قسمت کنترل جریانش کار نکرد و .... "بووومب " oo:

دیدگاه

علیک. اره. نیستی یه مدت. ما یه مدت فولاد کار میکردیم یه سیم مفتولیایی داشتیم سطح ذوب رو با اونا تمیز میکردیم. کسی میرفت مرخصی به شوخی بهش میگفتیم جات یه سیمچلاکه میزاریم جات خالی نمیمونه )))

هسته فلایبک از مسیر خروجی تخلیه میشه. اگر خروجی قطع بشه دو اتفاق میفته.
                    1- هسته اشباع میشه و بوومب....
                    2- ولتاژ اگزیلاری بالا میره و چون معمولا ولتاژ اگزیلاری توسط یک زنر حفاظت میشه (یادم نیست داخل 3845 حفاظت زنری اور ولتاژ داره یا نه) باعث عبور جریان بالا از اگزیلاری میشه و ممکنه ر ضورت ضعیف بودن دیودش بسوزه.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      علیک. اره. نیستی یه مدت. ما یه مدت فولاد کار میکردیم یه سیم مفتولیایی داشتیم سطح ذوب رو با اونا تمیز میکردیم. کسی میرفت مرخصی به شوخی بهش میگفتیم جات یه سیمچلاکه میزاریم جات خالی نمیمونه )))

هسته فلایبک از مسیر خروجی تخلیه میشه. اگر خروجی قطع بشه دو اتفاق میفته.
                      1- هسته اشباع میشه و بوومب....
                      2- ولتاژ اگزیلاری بالا میره و چون معمولا ولتاژ اگزیلاری توسط یک زنر حفاظت میشه (یادم نیست داخل 3845 حفاظت زنری اور ولتاژ داره یا نه) باعث عبور جریان بالا از اگزیلاری میشه و ممکنه ر ضورت ضعیف بودن دیودش بسوزه.
                      تا الان 2 سه بار این اتفاق افتاده ولی هیچوقت هسته نترکیده(نگو میترکه که میترسم :surprised: ) ولی چند باری ترانزیستور سوخته ، این دفعه آخری هم فقط دیود اگزیلاری اتصال کوتاه شده بود که عوضش کردم درست شد ولی جریان زیاد که ازش کشیدم خروجی رو کم نکرد و حدود (7آمپر) که رسید (مبع 4 آمپره) یه دفعه کلا مقاومت سنسور جریان و اون مقاومت 1 کیلو و آی سی رفت هوا! اینم عکسش:

الان چک کردم دیدم ترانزیستوره هم رفته هوا! به نظرت p7nc80z میتونه گزینه خوبی برای همچین مداری باشه؟
                      یه مشکل دیگه هم دارم! یه مدل دیگه 7 آمپری فلایبک ساختم وقتی به یه پرژکتور ال ای دی وصلش میکنم خیلی خوب کار میکنه ولی به یه جای جریان کشی که میرسه (ماکزیموم جریان نیست) چند لحظه به نوسان میافته و بعد چند لحظه خوب میشه! این شاید از هر 10 بار که قطع و وصلش میکنیم یک بار اتفاق میافته oo: تا الان یه همچین مشکلی نداشتی؟

دیدگاه

برای محدود کردن جریان دیوتی سایکل زیر بار 4 امپر با کمترین ولتاژ ورودی رو اندازه بگیر و با نتخاب rc اسیلاتور مناسب کاری بکن دیوتی سایکل بیشتر از اون نشه.
                        نمیترکه )
                        ایشالا که خوبه.
                        نه تا حالا همچین میکشل نداشتم

K.Show

دیدگاه

مهدی یه سوال!
                          مقدار اندوکتانس اولیه با فرکانس رابطه ی سهمی داره؟ oo:
                          داخل دو تا عکس زیر به فرکانس و اندوکتانس دقت کن!

البته موردی که با فرکانس 80 کیلو داره تا فرکانس 83 کیلو هست و فقط با تغییر 1 کیلو داخل فرکانس اندوکتانس خیلی تغییر میکنه!
                          به نظرت برنامه اشکال داره یا مشکل از منه؟

دیدگاه

خیر. برنامه یه سری رند سازی ها انجام میده. دقت بکنی تغییرات رخخ نمیده نمیده نمیده. یه هویی رخ میده به خاطر اون رند سازی هاست که تعداد دور و ... اعداد رندی در بیان.

K.Show

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : {ساخت} ساخت یک نمونه منبع تغذیه فلای بک

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                              تا الان 2 سه بار این اتفاق افتاده ولی هیچوقت هسته نترکیده(نگو میترکه که میترسم :surprised: ) ولی چند باری ترانزیستور سوخته ، این دفعه آخری هم فقط دیود اگزیلاری اتصال کوتاه شده بود که عوضش کردم درست شد ولی جریان زیاد که ازش کشیدم خروجی رو کم نکرد و حدود (7آمپر) که رسید (مبع 4 آمپره) یه دفعه کلا مقاومت سنسور جریان و اون مقاومت 1 کیلو و آی سی رفت هوا! اینم عکسش:
                              داداش اگه با مقاومت سنس جریان یه دیود زنر 3 ولت موازی کنی فکر کنم خوب باشه چون اگه ماسفت اتصال کوتاه بشه مقاومت سنس نمیترکه ولی زنر اتصال کوتاه میشه و ولتاژ بالا رو آی سی نمیفته و نمیسوزه و اگه فیوز خوب انتخاب شده باشه میپره :biggrin:. زنر 1 وات باشه فکر کنم خوبه. اگه گیر نیومد 2 یا 3 تا معمولی هم میتونی موازی کنی. اگه یه زنر 18 ولت هم به خروجی آی سی و زمین موازی باشه فکر کنم خوبه چون اگه یه وفت گیت هم ولتاژ بالا روش بیفته(که بعید بدونم بیفته) کنترلر آسیب نبینه(در عوض مقاومت گیت میسوزه که تعویضش راحته.
                              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

مهدی جان یه سوال دیگه! :redface:
                                مدار من یک یک دفعه دیوتی سایکلش از 25% میپره روی 45% که قفلش کردم(برق ورودی رو که قطع و وصل میکنم از 10 بار یکی دو بارش اینطور میشه) و لامپی که باهاش سری کردم روشن میشه!
                                شکل موج خروجی هم بعد ترانس رو هم دیدم که بعد از سوئیچ سینوسی داره و نشون میده که تخلیه شده(برداشتم درسته؟)

به نظرت مشکلش چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X