سلام برای محافظت مدار در برابر اتصال معکوس تغذیه از چه مداری میشه استفاده کرد ؟
چند تا مدار رو دیدم که یک دیود 1n4007 را به صورت موازی و معکوس بین ورودی مثبت و منفی قرار داده بود
این روش رو امتحان کردم و جای مثبت و منفی رو برعکس وصل کردم اولش دیود بود اما بعدش دیگه دیود فاتحه
oo: فقط پایه هاش وجود داشت که انتظارش هم میرفت, همه ی 12 ولت روی بیچاره بود که ازش بیایم 0.7 ولت افت ولتاژ دو سر دیود رو کم کنیم میشه 11.3v , در نتیجه تقریبا منبع 2 آمپری میشه اتصال کوتاه و تمام جریان ازش میگذره و این جوری شد که دیود منفجر شد
اخه این چ مداری بود که گذاشتن برای محافظت :cry:
من هم امدم یک دیود رو سری کردم با مدار ورودی و اینجوری جواب داد البته فعلا و دیود در برابر اتصال معکوس تغذیه جان سالم بدر برد :applause: حالا چرا توی مدارات میان از روش اول استفاده میکنن ؟ :eek:
چند تا مدار رو دیدم که یک دیود 1n4007 را به صورت موازی و معکوس بین ورودی مثبت و منفی قرار داده بود
این روش رو امتحان کردم و جای مثبت و منفی رو برعکس وصل کردم اولش دیود بود اما بعدش دیگه دیود فاتحه

اخه این چ مداری بود که گذاشتن برای محافظت :cry:
من هم امدم یک دیود رو سری کردم با مدار ورودی و اینجوری جواب داد البته فعلا و دیود در برابر اتصال معکوس تغذیه جان سالم بدر برد :applause: حالا چرا توی مدارات میان از روش اول استفاده میکنن ؟ :eek:
دیدگاه