اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 0 تا 70 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 0 تا 70 ولت

نظرتون راجع به مدار زیر چیه؟

دیدگاه

خروجیش میتونه 0 تا 60 ولت با جریان 1 آمپر بده

دیدگاه

لطفا هر گونه سوالی دارید حتما کاربرد و موارد استفاده رو بیان کنید تا دیگه شاهد چنین پست هایی نباشیم که یک نفر منبع تغذیه بخواد یه نفر دیگه مدار دیمر معرفی کنه
        لطفا پست های پشت سر هم نزنید و پست ها رو مرج MERGE یا یکی کنید.
        اگر منبع خطی می خواید باید از ترانس و یک رگولاتور آنالوگ استفاده کنید.
        اگر مدار سوئیچینگ می خواید مدار نیم پل خیلی مناسب هست برای کار شما.

sigpic

دیدگاه

جناب منتظری
          توی صنعت خیلی جاها ولتاژ های dc بیش از 24 ولت ،برای مصرف کننده هاییه که به ریپل حساس نیستن مثل موتور های dc استفاده میشه و مدار دیمر محدود شده با پل دیودی، با توجه به سادگی و هزینه بسیار کم نسبت به منابع تغذیه معمولی کاربرد بسیار خوبی داره. اگه کمی دقت میکردین پست بنده کاملا مربوط به موضوع بوده، ضمن اینکه در ابتدای پست هم به شرایط مصرف کننده اشاره کردم.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            جناب منتظری
            توی صنعت خیلی جاها ولتاژ های dc بیش از 24 ولت ،برای مصرف کننده هاییه که به ریپل حساس نیستن مثل موتور های dc استفاده میشه و مدار دیمر محدود شده با پل دیودی، با توجه به سادگی و هزینه بسیار کم نسبت به منابع تغذیه معمولی کاربرد بسیار خوبی داره. اگه کمی دقت میکردین پست بنده کاملا مربوط به موضوع بوده، ضمن اینکه در ابتدای پست هم به شرایط مصرف کننده اشاره کردم.
            جناب نو رسیده
            من مثال زدم که دوستان کاربرد رو هم ذکر کنن تا بشه بهتر راهنمایی کرد خوب برای هر چیزی میشه ده تا ایده داد.
            از شما ممنونم از اینکه در بحث شرکت می کنید و ایده شما هم ارزشمنده و من تذکری که دادم منظورم شما نبودید و فقط یه مثال بود و هدفم این بود که حتما کاربرد باید ذکر بشه. به هر حال اگر سوتفاهمی پیش اومده معذرت می خوام. :cry:

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X