اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر پوشپول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر پوشپول

مقاومت 470k و خازن 68nf بین پایه 1 و 9 رو حذف کردم و با این کار دیگه خازنها داغ نمیسه فقط یه ذره گرم میشه که فک نکنم مهم باشه .متاسفانه اسکپ ندارم که شکل موج رو ببینم و تاثیر این خازن و مقاومت رو روی شکل موج ببینم و لی به هر حال الان دیگه خازنهام داغ نمیشه حلا فقط به مشکل هست و اون داغ شدن سویچ هاست

نوشته اصلی توسط B2
    دوست عزیز ب نظر من برای ایراد اول مقدار خازنها رو کمتر کنید به مقدار حدود 1 نانو و تست کنید و برای ایراد دوم داغی خازنها از ریپل بالای جریان در ورودی آن میباشد و برای این مورد سری کردن یه سلف حدود 100 میکروهانری یا کمتر با سر مثبت باطری توصیه میکنم.
    من اون کاریکه استاد B2 گفتن انجام دادم با اونکار مقاومت 56 اهم نمیسوزه ولی سویچهام بیشتر داغ میکنن.توی حالتی که یه خازن 220nf بین درین و سورس ماسفتها میذارا گرمای ماسفتهام کمتر میشه ولی باز هم گرماشون زیاده
    برای هر سمت ترانس 4 تا ماسفت irfz44n گذاشتم ولی دو دقیقه که زیر بار باشه هیتسینگ اینقد داغ میشه که نمیشه بهش دست زد

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نیست جواب سوالاتم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BASIR G
      مقاومت 470k و خازن 68nf بین پایه 1 و 9 رو حذف کردم و با این کار دیگه خازنها داغ نمیسه فقط یه ذره گرم میشه که فک نکنم مهم باشه .متاسفانه اسکپ ندارم که شکل موج رو ببینم و تاثیر این خازن و مقاومت رو روی شکل موج ببینم و لی به هر حال الان دیگه خازنهام داغ نمیشه حلا فقط به مشکل هست و اون داغ شدن سویچ هاست
      من اون کاریکه استاد B2 گفتن انجام دادم با اونکار مقاومت 56 اهم نمیسوزه ولی سویچهام بیشتر داغ میکنن.توی حالتی که یه خازن 220nf بین درین و سورس ماسفتها میذارا گرمای ماسفتهام کمتر میشه ولی باز هم گرماشون زیاده
      برای هر سمت ترانس 4 تا ماسفت irfz44n گذاشتم ولی دو دقیقه که زیر بار باشه هیتسینگ اینقد داغ میشه که نمیشه بهش دست زد

اضافه شده در تاریخ :
      کسی نیست جواب سوالاتم رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :cry: :cry2:
      داداش مشخصات هسته و ... رو تو نرم افزار زدم (ولتاژ ورودی رو مینیمم 9 عادی 12 و حد اکثر 14 زدم) به نرم افزار جریان به حدود 61 آمپر میرسه اگر مقاومت 4 تا ماسفت Z44 رو در دمای 25 درجه 0.0055 بگیریم و خروجی 400 وات مصرف کنیم تلفاتی که رو ماسفت ها میفته میشه حدود 13 وات(طبق راندمان نرم افزار و کم کردن از تلفات دیود و ...) .ولی خوب مثل این که شما 200 وات میزاری روش که تلفات ماسفت 1/4 میشه حدود 3.2 وات که حتی بدون هیتسینک هم نباید چیزیش بشه. پس ماسفت ها تقصیری ندارن و یه مشکلی این وسط هست. ورودی مدار باتری هست؟ چقدر ورودی افت میکنه زیر بار؟
      در ضمن نرم افزار تعداد دور اولیه رو با این حساب 4+4 میده و ثانویه رو 175. اگه امکانش هست ترانسو دوباره ببند
      مدار فیدبک رو هم بزار
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

باطری من باطری 55 آمپر پرایده که زیر بار 400 وات یک ولت افت میکنه
        این که شما میگید 4+4 و 175 دور روی هسته etd49 جانمیشه که.چون اولیه رو 9 لایه از سیم 1 باید بپیچم .یه بار اولیه رو 4+4 پیچوندم ولی ثانویه رو(2لایه سیم نیم م م) بیشتر از 70 دور جا نشد که بپیچونم
        اگر میشه با فرکانس بالاتر محاسبه کنید که تعداد دور کم بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BASIR G
          باطری من باطری 55 آمپر پرایده که زیر بار 400 وات یک ولت افت میکنه
          این که شما میگید 4+4 و 175 دور روی هسته etd49 جانمیشه که.چون اولیه رو 9 لایه از سیم 1 باید بپیچم .یه بار اولیه رو 4+4 پیچوندم ولی ثانویه رو(2لایه سیم نیم م م) بیشتر از 70 دور جا نشد که بپیچونم
          اگر میشه با فرکانس بالاتر محاسبه کنید که تعداد دور کم بشه
          الان تو نرم افزار زدم 35 کیلو اولیه میشه 2+2 و ثانویه میشه 88 دور. ولی با این حساب باید سیم زیر 0.7 میلیمتر استفاده کنید. اگه چگالی جریانو 8 بزنیم اولیه میشه 11* 0.7 و ثانویه میشه 1*0.43 یا همون 1*0.5 که دارید.

دیدگاه

برای چی باید سیم زیر 0.7 استفاده کنم .من برای سمت اولیه (12ولت ) سیم 1 م م خریدم توی نرم هم از سیم 1 ایراد نمیگیره
            توی نرم افزار قسمت input voltage تیک ac رو باید بزنم یا dc

دیدگاه

جریان کشی بالا میتونه بخاطر عدم تطابق فرکانس سوئیچینگ مدار و فرکانسی که در طراحی لحاظ شده باشه که متاسفانه بدون اسکوپ نمیشه تحقیق کرد.کلا بدون اسکوپ مانند کار کردن با چشم بسته میمونه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BASIR G
                برای چی باید سیم زیر 0.7 استفاده کنم .من برای سمت اولیه (12ولت ) سیم 1 م م خریدم توی نرم هم از سیم 1 ایراد نمیگیره
                توی نرم افزار قسمت input voltage تیک ac رو باید بزنم یا dc
                به خاطر اثر پوستی هست. تو یه جا از نرم افزار اگه ببینی نوشته: wire skin diameter که دیگه شما اگر بالا تر از این قطر سیم بزاری کار بیهوده کردی چون برق از قسمت وسط سیم رد نمیش. تو نرم افزار تیک DC رو بزن. اگر هسته جا داره مشکلی نداره همون 1 بزاری ولی خوب از همه ی قسمت های سیم استفاده نمیشه. فعلا میتونی از همین سیم 1 استفاده کنی ولی برای بعد که خواستی مثلا تولید انبوه کنی از سیم زیر 0.7 استفاده کن. هر چی فرکانس بالاتر بشه سیم نازکتر باید از مجموع سیم های نازک تر استفاده بشه به نحوی که مساحت سطح مقطع سیم ثابت بمونه.
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92438.msg651039#msg651039

دیدگاه

یالان یه چیزی یادم اومده چیزی هست که فک نکنم علت گرمای سویچ باشه ولی خب پرسیدن بهتر از نگفتنه
                  توی نرم افزار گفته سیم 1 م م رو 5 الی 6 لا بپیچ ولی من بخاطر خنک شدن بهتر سیم پیچ اومدم 9 لایه پیچوندم . از نظر علمی آیا این میتونه علت گرمای سویچها بشه؟

استاد نمیدونم چرا جوابی که من از نرم افزار در میارن یکم با جوابی که شما در میارید متفاوته اگر میشه لطف کنید یه چکی کنید ببینید ایراد من توی دیتای نرم افزار کجاست
                  http://www.xum.ir/image/biNf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BASIR G
                    یالان یه چیزی یادم اومده چیزی هست که فک نکنم علت گرمای سویچ باشه ولی خب پرسیدن بهتر از نگفتنه
                    توی نرم افزار گفته سیم 1 م م رو 5 الی 6 لا بپیچ ولی من بخاطر خنک شدن بهتر سیم پیچ اومدم 9 لایه پیچوندم . از نظر علمی آیا این میتونه علت گرمای سویچها بشه؟
                    استاد نمیدونم چرا جوابی که من از نرم افزار در میارن یکم با جوابی که شما در میارید متفاوته اگر میشه لطف کنید یه چکی کنید ببینید ایراد من توی دیتای نرم افزار کجاست
                    http://www.xum.ir/image/biNf
                    مهم نیست که که لاهای بیشتری استفاده کردی. خوب من ماکس دیوتی سایکل رو 0.4 گذاشته بودم(بهتره حدود 0.42 ) بزاری. و خروجی رو هم 300 ولت 1.35 آمپر گذاشته بودم چون گفتی خروجیم 300 ولته که بعد آ سیش کردی. ولی شما تو نرم افزار اومدی 230 ولت دی سی زدی که باید بیای همون 300 رو بزنی.
                    (در ضمن من محسن هستم نه استاد چون هنوز لیسانس هم حتی نگرفتم و چیزی هم بلد نیستم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BASIR G
                      من توسط این نرم افزار محاسبه میکنم و جوابش با جواب فرمول تقریبا یکیه
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94795.msg595610#msg595610

مثلا برای 30 کیلوهرتز و هسته etd49 جواب شد اولیه 2+2 وثانویه 47 دور
                      من اینکار رو کردم ولی بازم همین مشکل داغ شدن سویچ و خازنها رو داشتم
                      سلام
                      برای رفع مشکل خازنها بهتره یک سلف حدودا 330میکروهانری بطور سری بین خازنها و ورودی ترانس قرار بدین وبعداز سلف هم یک خازن mkp با ظرفیت حداقل 1میکروفاراد با ورودی ترانس موازی کنید.
                      برای رفع مشکل ماسفتها بهتره شکل موجشون رو اپ کنید
                      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

درود
                        البته بگم این رفیقمون اومده این طرح رو از 35 ولت دوبل تبدیل کرده به 220 ولت .همان طور که میدونین این طرح برای امپلی فایر در ماشین طراحی شده بوده حالا توی خروجی یک سری تغییراتی داده شده که فکر نمیکنم توی مدار تاثیر چندانی داشته باشد شما در حالت بی باری هم سوئچ هات داغ میشه ؟؟ کلا بیا خروجی رو از پل قطع کن بببین با هم مشکل داری اگه داشتی که مشکل به اولیه موبوط میشه یا مدار مشکل داره در ضمن در هر 2 بال گرم میشه ماسفت ها ؟
                        Fail Never
                        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود
                          البته بگم این رفیقمون اومده این طرح رو از 35 ولت دوبل تبدیل کرده به 220 ولت .همان طور که میدونین این طرح برای امپلی فایر در ماشین طراحی شده بوده حالا توی خروجی یک سری تغییراتی داده شده که فکر نمیکنم توی مدار تاثیر چندانی داشته باشد شما در حالت بی باری هم سوئچ هات داغ میشه ؟؟ کلا بیا خروجی رو از پل قطع کن بببین با هم مشکل داری اگه داشتی که مشکل به اولیه موبوط میشه یا مدار مشکل داره در ضمن در هر 2 بال گرم میشه ماسفت ها ؟
                          مقاومت 470k و خازن 68nf بین پایه 1 و 9 رو حذف کردم و با این کار دیگه خازنها داغ نمیسه فقط یه ذره گرم میشه که فک نکنم مهم باشه .

آره سویچهای هردوسمت بطور یکسان داغ میشه
                          نه توی بیباری داغ نمیشه هرچی بار بیشتر بشه دما بالاتر میره
                          بدون پل هم همون داغی رو دارم

دیدگاه

دوستان لطفا کمک کنید :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X