اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن اینورتر 2500 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موازی کردن اینورتر 2500 وات

سلام دوستان
    من برا خونه یو پی اس دست ساز ساختم که شمال 3 تا باتری 200 امپر 12 ولت و یه اینورتر 2500 وات از اینا http://esam.ir/itemView.aspx/471498/Power-Inverter-2500W-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D9%88%D8%B1%D8%AA%D9%88%D8%B1.h tm و یه پاور سویچینگ 12 ولت 10 امپر برای ثابت نگه داشتن ولتاژ باتری ها میشه و متاسفانه بعد از راه اندازی پروژه فقط 5 تا چراغ بعلاوه تلویزیون و کامپیوتر روشن میشه و وقتی که یخچال رو میزنم به پریز اینورتر بوق میزنه و برق رو قطع میکنه بنظرتون اینورتر ضعیفه یا باتری ها راستی میتونم اینورتر با هم موازی کنم تا وات بیشتری بگیرم ؟

اضافه شده در تاریخ :
    منتظرم دوستان چرا هیچی نمیگین :cry:

پاسخ : موازی کردن اینورتر 2500 وات

سلام خوب این اینورتر موج خروجیش سینوسی نیست و به درد موتور های القایی نمیخوره. به همین خاطر یخچالو که بهش بزنی موتور یخچال گشتاور کافی رو ایجاد نمیکنه و نمیتونه راه بیفته و آمپر بالایی میکشه و اینورتر میخوابه.
    پاور 12 ولت برای ثابت نگه داشتن ولتاژ باتری؟ :eek: خوب اینجوری که باتری ها شارژ نمیشن :eek: باید ولتاژ شارژ حدود 13.8 باشه برا این باتری ها :smile:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      سلام خوب این اینورتر موج خروجیش سینوسی نیست و به درد موتور های القایی نمیخوره. به همین خاطر یخچالو که بهش بزنی موتور یخچال گشتاور کافی رو ایجاد نمیکنه و نمیتونه راه بیفته و آمپر بالایی میکشه و اینورتر میخوابه.
      پاور 12 ولت برای ثابت نگه داشتن ولتاژ باتری؟ :eek: خوب اینجوری که باتری ها شارژ نمیشن :eek: باید ولتاژ شارژ حدود 13.8 باشه برا این باتری ها :smile:
      اوکی پس بهتره بیخیال یخچال و کلا وسائلی که با برق متناوب سینوسی کار میکنن شد و فقط وسائلی که با برق متناوب یکسو شده کار میکنن رو راه اندازی کرد مثل لامپ کم مصرف و مانیتور و تلویزیون دستگاه دی وی دی و لپ تاب اینطوری موازی کردنشون هم کار ساده ای هست دوتارو رو به پل دیود وصل میکنم بعد خروجی پل دیود هارو به یه خازن بزرگ میدم و از دوسر خازن وصل میکنم به کنتور ... اقا من خودم رو 14 ولت تنظیم کردم البته با دوتا مقاومت سری باهاش ... نکته همین جوری رو 14 ولت بمونه مشکلی برا باتری ها پیش نمیاد :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06
        اوکی پس بهتره بیخیال یخچال و کلا وسائلی که با برق متناوب سینوسی کار میکنن شد و فقط وسائلی که با برق متناوب یکسو شده کار میکنن رو راه اندازی کرد مثل لامپ کم مصرف و مانیتور و تلویزیون دستگاه دی وی دی و لپ تاب اینطوری موازی کردنشون هم کار ساده ای هست دوتارو رو به پل دیود وصل میکنم بعد خروجی پل دیود هارو به یه خازن بزرگ میدم و از دوسر خازن وصل میکنم به کنتور ... اقا من خودم رو 14 ولت تنظیم کردم البته با دوتا مقاومت سری باهاش ... نکته همین جوری رو 14 ولت بمونه مشکلی برا باتری ها پیش نمیاد :eek:
        اگه منطور موازی کردن خروجی اینورتر هست فکر ننم نیازی به این کار باشه و اگه موازی هم بکنی فکر کنم از یه اینورتر برق بیشتری مصرف بشه چون کوچیکترین اختلاف ولتاژی که تو خروجیشون باشه باعث میشه به یه میزان توان ازشون گرفته نشه.
        اگه قراره باتری ها شبانه روز تو شارژ بموننن بهتره ولتاژ رو 13.8 باشه :rolleyes: البته اگه باتری ها 200 آمپر باشن و مثلا مقاومت سری شده هم مثلا 0.2 اهم باشه وقتی باتری پر بشه جریان شارژ حول حوش 4 آمپر میشه. که در 0.2 ضرب کنیم میشه 0.8 پس بهتره این مقدار رو هم به 13.8 اضافه کنیم و میشه 14.6 ولت
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
          اگه منطور موازی کردن خروجی اینورتر هست فکر ننم نیازی به این کار باشه و اگه موازی هم بکنی فکر کنم از یه اینورتر برق بیشتری مصرف بشه چون کوچیکترین اختلاف ولتاژی که تو خروجیشون باشه باعث میشه به یه میزان توان ازشون گرفته نشه.
          اگه قراره باتری ها شبانه روز تو شارژ بموننن بهتره ولتاژ رو 13.8 باشه :rolleyes: البته اگه باتری ها 200 آمپر باشن و مثلا مقاومت سری شده هم مثلا 0.2 اهم باشه وقتی باتری پر بشه جریان شارژ حول حوش 4 آمپر میشه. که در 0.2 ضرب کنیم میشه 0.8 پس بهتره این مقدار رو هم به 13.8 اضافه کنیم و میشه 14.6 ولت
          اقا منظور شما از توان اضافی چیه چون اینورتر ها هر کدوم جداگانه قراره به پل دیود وصل کنم و در نهایت خروجی دی سی 320 ولت هر اینورتر رو به یه خازن بزرگ بدم فک نکنم با این کار کار اینورتر تو حالت اماده به کار توان نشتی بده!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X