اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

220 به 5 مدل ذهنی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

220 به 5 مدل ذهنی

سلام دوستان
    چندوقتی هست توفکرم مداری هست که مشابه کار lm2576 رو برای تبدیل 220 به 5 استفاده کنم
    و فکر کنم ی اسیلاتور ساده مثل 555 با طراحی مدار فیدبک بشه جواب کار رو تو توان پایین و ارزون بده
    در اینکه نسبت به سویچینگ های متداول ایمنی نداره قبول
    ولی چرا تابحال کسی کار نکرده
    در جاهایی که ارزون بخوایم در بیاد حداقل از مدار خازنی بهتر است؟نیس؟
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : 220 به 5 مدل ذهنی

فکر کنم اون ماسفت برای سوییچ کردن ودرایو کردنش تلفات زیادی داشه باشه
    شما به یه تغذیه هم برای راه اندازی این مدار نیاز دارید
    دیود 400 ولت که خیلی سریع باشه راحت گیر میاد؟
    فرض کنید ماسفت سوخت یا به هر دلیلی روشن ماند - 220 در خروجی مثل شیر حاضر است ، چون از سلف راحت میگذره
    اون وقت تکلیف مدار چیه ؟

دیدگاه

با سلام
      من اینکارو کردم. با فرکانس بیش از 200 کیلو هرتز. ولی چون دیوتی سایکل خیلی کم میشه، خروجی اصلا پایداری نداره و چند ولت تغییر میکنه.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

منبع تغذیه لوگو ها همه اینطوری هستن!!!
        بنده خودم یکبار از 110 ولت به 18 ولت این کار رو کردم.

کاری نیست که تا حالا انجام نشده باشه!!
        یه سری به اپلیکیشن نوت های viper12 بندازید.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=103788.0

http://www.iranmicro.ir/forum/13678-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%DA%AF-220-%D8%A8%D9%87-5-%D9%88%D9%84%D8%AA-3-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html

http://abbasalifix.blogfa.com/category/1
          مدت هاست نیستم

دیدگاه

فکر میکنم منظور استارتر استفاده از روش باک بوده و نه سوئیچینگ ایزوله.
            حرف آقای وزیری هم معمولا سنده. فقط احتمالش یه خورده ضعیفه که توی لوگوها از این روش استفاده شده باشه. چون علاوه بر موضوع پایداری خروجی، مسئله عدم ایزولاسیون هم مطرحه.

دیدگاه

قبلا اقای حامد رحیمی تو یک تاپیک (فکر میکنم محاسبات و ساخت فوروارد) چند عکس هم از داخل لوگو گزاشتن. برای داشتن سند تصویری به اون تاپیک مراجعه کنید.
              لوگو جای اینکه بیاد منبع تغذیه رو ایزوله کنه ورودی خروجی ها رو ایزوله کرده. از سری tny استفاده کرده. خروجی از روش برست استفاده کرده. جالبه. چون با اسکوپ خروجیش رو دیدم. ذره ای نوسان نداشت.

K.Show

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=99910.195
                پاسخ شماره 209 رو ببینید.
                دو عکس از دو برد لوگو.
                برد اول مربوط به برد IO داخل لوگو هستش و عکس دوم مربوط به یک برد io مجزا.

K.Show

دیدگاه

جالب بود.
                  یه خورده در مورد مدارش هم توضیح بدین. توی دیتا شیت tny ها چیزی در مورد باک ننوشته.

دیدگاه

در جریان هستید که مبدل های فلایبک (همونایی که تو دیتاشیت مفصل راجع بهشون صحبت شده) یک نوع از باک بوست ها هستند. (باک بوست ایزوله میشه فلایبکی که رایجه)
                    خب سوییچ که سوییچه. میخوای مدار رو طوری ببندی که سوییچ بیفته زیر سلف. خب سوییچ رو بزار بالای سلف میشه باک یا نه. سوییچ رو بزار همون زیر سلف ولی VCC رو مشترک ورودی و خروجی بگیر. باز هم میشه باک. جای اینکه VCC رو قطع و وصل کنه زمین رو قطع و وصل میکنه.

با عرض معذرت توضیح با شکل الان ممکن نیست. درگیر امتحانا هستم و زیاد نمیتونم وقت واسه شماتیک کشیدن بزارم.

چند پست بالاتر هم گفتم. یه سر به اپلیکیشن نوت های VIPER12 بزنید. اونها هم مثل NTY هستن. با این تفاوت که تو اینترنت مدار غیر ایزوله ازشون فت و فراوونه.

K.Show

دیدگاه

اصل این قضیه ارزونی هستش و سادگی
                      الان استفاده از یک ترانس LED سه در یک (سویچنگ های LED) به همراه یک 7805 یک ولتاژ مناسب برای یک میکرو رو و مقداری تشکیلات رو فراهم میکنیه
                      که با قیمت حدود 2 تا 3 هزار تومن سرجمع میشه
                      این عدد برای سادترین tny و الافی ترانس پیچیش 5 تومن در میاد
                      حالا اگه متدی بشه پیاده کرد که ارزون تر و کم حجم ترو همچنین ساده تر باشه خب ...
                      شماتیک؟
                      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

دیگه ارزونتر از 32 سه تومن؟
                        درضمن تا جایی که من یادمه اخرین خریدم از وایپر میشه مال یکی دو ماه پیش فک کنم دونه ای 600 تومن بود. با یه سلف و یه دیود و خازن و ... فک کنم بشه حدود 1500 تومن. البته جریاندهیش در حد صد یا نهایتش 200 میل میشه دیگه. فقط به درد تغذیه مدارهای کنترلی میخوره.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          قبلا اقای حامد رحیمی تو یک تاپیک (فکر میکنم محاسبات و ساخت فوروارد) چند عکس هم از داخل لوگو گزاشتن. برای داشتن سند تصویری به اون تاپیک مراجعه کنید.
                          لوگو جای اینکه بیاد منبع تغذیه رو ایزوله کنه ورودی خروجی ها رو ایزوله کرده. از سری tny استفاده کرده. خروجی از روش برست استفاده کرده. جالبه. چون با اسکوپ خروجیش رو دیدم. ذره ای نوسان نداشت.
                          من اینجام :bye
                          پایم بسازیمش
                          مرسی اقای وزیری
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

http://www.st.com/web/en/resource/technical/document/application_note/CD00159053.pdf

لینک خودش اصلا

فقط کجا میفروشه؟
                            جوان،پایا،اینجا ندارن

دیدگاه

خواهش میشه.
                              چند روز پیش تو فیسبوک دیدمتون. وگرنه یاد این پست و عکسهای شما نمیفتادم.
                              پیچیده نیست ساختش. من یه سری دنبال محاسبات وایپر 12 میگشتم (قدیما) انقدر مدار وایپر غیر ایزوله دیدم گرر شدم. به دلیل اختلاف زیاد ورودی و خروجی سلف کوچیکی هم میخواد. خیلی سخت ناپایدار میشه. (مگه اینکه دیگه عمدا خودت بخوای ناپایدارش کنی که ناپایدار بشه )

اضافه شده در تاریخ :
                              پایا داره. و تا جایی که در جریان هستم تا سه ماه پیش پایداریش بالای 10000 تا بود. پس مطمئنا الان هم موجودی داره.
                              برای جریانهای بالاتر جوان یه مدل سه پایه داره که تو فلایبک توان 10 وات خروجی رو داره. بررسی نکردم ولی از اون فک کنم یک امپر هم بشه جریان گرفت.
                              این 6 واته تا 300 میلی گرفتن ازش.
                              مال جوان 1300 تومن بود فک کنم اونموقع. تو بخش درایور های سوییچینگ فکر میکنم پیداش بکنید.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X