اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

دوستان عزیز انتخاب هسته در مدار تغذیه کار پیچیده ای هستش
    death time زمان مرگ و فرکانس رابطه مستقیمی داره که حتما باید رعایت بشه

حتما باید از snubber در مدار تغذیه استفاده بشه که امواج spike رو کاهش بده

بعد از اون AL هسته خیلی مهمه که باید کمتر از 3500NH باشه چون هسته اشباع میشه و

یکدفعه در جریان بالا ماسفت قدرت میسوزه

دیدگاه

سلام
      خسته نباشید
      من تعداد زیادی از پاسخ های دوستان رو خوندم
      اما گیج شدم
      من میخوام 12به 50 ولت dc ببندم
      باید از کدوم مدار استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        دوستان این منبع تغذیه سوئیچینگ واسه آمپلی ماشین هستش دوبل 50ولت که راحت 600وات توان میده اگرم خواستین میتونین به دوبل70ولت تغییرش بدین که یکی دوتاالمان بایستی تغییرکنه که توضیحاتش توفایل هست هستشم که گردهست.
        http://s4.picofile.com/file/8166040192/smps.LYT.html

اینم ازیه سروردیگه
        http://upload7.ir/preview.php?user=&file=fe14c16286d52aa13bf50ba 4d09b3d11a54fd958

اینم آقاآرمین زحمتشوکشیدن یه سری تغییرات روش دادن ازجمله اینکه رله حذف شده ویه سری جامپرای دیگه.
        فقط باپروتئوس 8به بالابازمیشه.
        http://uplod.ir/gyb7wvkvqayz/Armin_gera_600W_smps_12to+-50.zip.htm

اینم با4تاهسته ei 33 فقط تعدادماسفتا8تاست.

http://s4.picofile.com/file/8184758118/smps_800w.LYT.html
        شماتیک رو قرار نمیدهید؟

دیدگاه

شماتیک مداروندارم درضمن خواستی بسازی بایدقسمت فیدیک روتغییربدی یه شماتیک واس فیدیکم گذاشتم صفحات اخروبگردی پیدامیکنی.
          موفق باشی.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

شماتیک مداروندارم درضمن خواستی بسازی بایدقسمت فیدیک روتغییربدی یه شماتیک واس فیدیکم گذاشتم صفحات اخروبگردی پیدامیکنی.
            موفق باشی.

ببخشد این مدار درسته الان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elc1

ببخشد این مدار درسته الان؟
              این مدار یکم عیب داره (البته همین طوری هم کار میکنه ولی باید کار های زیر رو انجام بدی تا بهتر نتیجه بگیری)
              1. فید بک برا اینک بهتر کار کنه باید از دو سر خروجی یعنی منفی و مثبت 50ولت گرفته بشه نه از زمین و مثبت 50ولت
              2. دیود زنر هاهم مشخص نیست (باید به اندازه ای دیود زنر بزاری ک تا مقدارشون رو جمع میکنی برابر با ولتاژ خروجیت بشه مثلا این جا 2 تا 25 ولت میخواد ولی اگه فید بک رو از دو سر منفی و مثبت بگیری2 تا 50 ولت میخوتد)
              3. کنار ترانزیستور هایی ک به جای درایور ماسفت گزاشته باید خازن 1 میکرو فاراد قرار بدی (منظورم کنارbd139 bd140 ها است)
              4.اگه برا ماشین میخوای بسازی باید پایه شماره 13 رو با ی مقاومت 1 کیلو به زمین وصل کنی بعد به پایه 13 دو مرطبه ی سیم وصل کنی ک وصل میشه به ریموت پخش ماشین
              5. ی مقاومت به پایه شماره 1 هست و اون سرش هم به زمین اونو باید 10 کیلو قرار بدی
              6.مقاومت فید بک رو 1 کیلو بزار
              7. خازن های ورودی و خروجی رو هم بیشتر کن و مقدارشو کم تر
              8. سلف تو ورودی نداره باید ی سلف گردن کلفت هم تو ورودی بزاری
              9.کنار پایه های 10 و 12 ای سی از حازن های 1 میکرو استفاده کن (2تا کافیه)
              10.مقاومت های 56 اهم هم با 47 اهم 2 وات یا 3 وات عوض کنی بهتره خازن های سری شده با همین مقاومت ها هم باید ولتاژ بالا باشن و الی داغ میشه و خراب میشن
              موفق باشی

دیدگاه

خیلی ممنون :applause: اون کار هایی که گفتید رو انجام میدم فقط چند جا رو متوجه نشدم :rolleyes:
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                3. کنار ترانزیستور هایی ک به جای درایور ماسفت گزاشته باید خازن 1 میکرو فاراد قرار بدی (منظورم کنارbd139 bd140 ها است)
                a-دوسر خازن هارو به کجا وصل کنم
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                4.اگه برا ماشین میخوای بسازی باید پایه شماره 13 رو با ی مقاومت 1 کیلو به زمین وصل کنی بعد به پایه 13 دو مرطبه ی سیم وصل کنی ک وصل میشه به ریموت پخش ماشین

b-این واسه ریموت خوبه؟
                این رو هم اضاف میکنم که با یک مقاومت 1 کیلو پایه 13 رو زمین کنم
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                6.مقاومت فید بک رو 1 کیلو بزار
                c- منظورتون بجایه510 اهمی است؟
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                7. خازن های ورودی و خروجی رو هم بیشتر کن و مقدارشو کم تر
                d-یعنی مثلا 4700میکروفاراد16 ولت؟
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                8. سلف تو ورودی نداره باید ی سلف گردن کلفت هم تو ورودی بزاری
                e-مقدار هانری اش مهم نیست؟
                نوشته اصلی توسط AMIR_N
                9.کنار پایه های 10 و 12 ای سی از حازن های 1 میکرو استفاده کن (2تا کافیه)
                f-یعنی هر کدوم از پایه های10و12 رو با یک خازن 1 میکرو به زمین وصل کنم ؟

دیدگاه

سلام
                  برادرمن این مداری که شماتیکشوگذاشتی طراحیش کلاایرادداره وبه این راحتیم نمیتونی راش بندازی زیادی ماسفت میسوزونی البته اگه هزینه ووقتش واست مهم نیس خیلیم خوبه اینجوری قشنگ یادمیگیری.

دیدگاه

سلام
                    برادرمن این مداری که شماتیکشوگذاشتی طراحیش کلاایرادداره وبه این راحتیم نمیتونی راش بندازی زیادی ماسفت میسوزونی البته اگه هزینه ووقتش واست مهم نیس خیلیم خوبه اینجوری قشنگ یادمیگیری.
                    سلام
                    اتفاقا هزینه و وقتش واسم خیلی مهمه
                    میشه یک راهی پیش پام بگذارید
                    خیلی وقته درگیر مداری هستم که 12ولت رو به 50 ولت تبدیل کنم
                    ممنون میشم کمک کنید

دیدگاه

خب چرامداری که توصفحه اوله رونمیسازی؟

دیدگاه

ترانس باید 2 پایه ورودی و 3 تا هم خروجی داشته باشه
                        خب من متوجه نمیشم توی pcb انگار ترانس خیلی بیشتر پایه داره
                        فید بک هم گفته بودید عوض کنم که نمیتونم توی pcb تغییرات بدم

دیدگاه

شماتیکش رو نمیتونید بفرستید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elc1
                            ترانس باید 2 پایه ورودی و 3 تا هم خروجی داشته باشه
                            خب من متوجه نمیشم توی pcb انگار ترانس خیلی بیشتر پایه داره
                            فید بک هم گفته بودید عوض کنم که نمیتونم توی pcb تغییرات بدم
                            ببخشیدمگه ترانس خونگیه که دوتاسرورودی داشته باشه؟
                            چرانمیتونی تغییرات بدی؟

دیدگاه

ببخشیدمگه ترانس خونگیه که دوتاسرورودی داشته باشه؟
                              چرانمیتونی تغییرات بدی؟
                              ببخشید میشه توضیح بدید درمورد ترانس

دیدگاه

خوب هسته اولیش دوتا4دوره که میشه 4سر.دوتاسروسط +12وصل میشه واونیکی دوتاسر هرکدوم میرن به ماسفتا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X