اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه کامل شده] منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای امپلی فایر 350W SMPS

نوشته اصلی توسط emparator
    آقاپس من پی سی بی رومیزنم فقط اون آیسیه اینجاگیرنیومدبه اضافه اون دیودا میگم ازتبریزبخرن بفرستن.
    فقط می خوام هسته بزرگ بزارم ماسفتارو460بزارم؟
    اقا من قطعه زیاد خریدم حدود 50 تا از هر قطعه سفارش دادم چون زیر 50 تا نمیاوردن! پک قطعاتو میفروشنم خواستی برات میفرستم

اول 7410 بگیر اگه تست کردی و مدار سالم بود 460 بزار چون 740 یا 840 حد اکثر 300 وات میدن نه بیشتر

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط aswhu600
    با سلام:
    فرکانس سوئچینگ باید متناسب با ظرفیت سلفی اولیه ترانس باشه (باید ببینید اولیه ترانس روی چه فرکانسی امپدانس بالاداره )
    و
    برای خنک کار کردن ماسفت ها باید اطمینان پیدا کنید که هنگام روشن شدن به اشباع کامل برسن

برای 50کیلو هرتز چه مقداری باید باشه اولیه؟

چطور مطمعن شیم که ناسفتا به اشباع کامل میرسن؟ من خازن پایه 8 و 6 رو از 100 به 33 میکرو کاهشش دادم الان هیتسینگ ماسفتا خنکه!
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

فیلم جدید :biggrin: :biggrin:

تست تحت 230 وات و حدود 5 امپر از هر ریل هیت سینگ ماسفتا اصلا گرم نشد!!

http://www.aparat.com/v/OxBkz
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

باشه عزیزمن پی سی بیرومیزنم ایسی ودیود واینارومیگم میفرستی.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          اقا من قطعه زیاد خریدم حدود 50 تا از هر قطعه سفارش دادم چون زیر 50 تا نمیاوردن! پک قطعاتو میفروشنم خواستی برات میفرستم

اول 7410 بگیر اگه تست کردی و مدار سالم بود 460 بزار چون 740 یا 840 حد اکثر 300 وات میدن نه بیشتر

اضافه شده در تاریخ : برای 50کیلو هرتز چه مقداری باید باشه اولیه؟

چطور مطمعن شیم که ناسفتا به اشباع کامل میرسن؟ من خازن پایه 8 و 6 رو از 100 به 33 میکرو کاهشش دادم الان هیتسینگ ماسفتا خنکه!
          باید ابزاری برای تست کردن داشته باشید و به صورت عملی تست کنید
          در این مورد یه اسیلاتور با فرکانس متغیر - عبور فرکانس از اولیه - خروجی سلف را DC کردن و تقویت در نهایت به یه امپر متر عقربه ای

برای اشباع : خازن مجازی که بین درین و گیت در موقع فرکانس پدید میاد باعث رفتار امپدانس پایین از این خازن میشه و در نهایت باعت افت ولتاژ در گیت میشه
          به طور معمول در ماسفت نباید امپدانس گیت بیشتر از 200 اهم بشه- منظورم امپدانس مداری که گیت را تحریک میکنه هست

راه چاره کاهش امپدانس خروجی ای سی به گیت هست

به این معنی که سیگنال قویتری باید گیت را تحریک کنه
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
            باید ابزاری برای تست کردن داشته باشید و به صورت عملی تست کنید
            در این مورد یه اسیلاتور با فرکانس متغیر - عبور فرکانس از اولیه - خروجی سلف را DC کردن و تقویت در نهایت به یه امپر متر عقربه ای

برای اشباع : خازن مجازی که بین درین و گیت در موقع فرکانس پدید میاد باعث رفتار امپدانس پایین از این خازن میشه و در نهایت باعت افت ولتاژ در گیت میشه
            به طور معمول در ماسفت نباید امپدانس گیت بیشتر از 200 اهم بشه- منظورم امپدانس مداری که گیت را تحریک میکنه هست

راه چاره کاهش امپدانس خروجی ای سی به گیت هست

به این معنی که سیگنال قویتری باید گیت را تحریک کنه
            سخت شد! همچین ابزارالاتی ندارم!

پس یعنی مقاومت 10 اهم رو کم کنی؟!

دیدگاه

من شماتیک شا ندارم

برای همین گفتم شماتیکشا بده که ببینم چی کار کردی

فیلمه جدید را هم دیدم

مثله اینکه مشکل بر طرف شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                من شماتیک شا ندارم

برای همین گفتم شماتیکشا بده که ببینم چی کار کردی

فیلمه جدید را هم دیدم

مثله اینکه مشکل بر طرف شده
                مشکل برطرف شده ولی نمیشه بیشتر 300 وات کشید ماسفتا با اینکه 8 امپرن ولی میسوزن بعد ایسی میسوزه و زنر میسوزه
                این شماتیک
                upload7.ir/uploads//3c7617cc79e43224e08b8c0d05c854127fa0de12.jpg

راستی اون اهنگی که تو امضاتون هست هموینه که مال یه فیلمه و اخرش درخته و دختره و مرده میمیرن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  مشکل برطرف شده ولی نمیشه بیشتر 300 وات کشید ماسفتا با اینکه 8 امپرن ولی میسوزن بعد ایسی میسوزه و زنر میسوزه
                  این شماتیک
                  upload7.ir/uploads//3c7617cc79e43224e08b8c0d05c854127fa0de12.jpg

راستی اون اهنگی که تو امضاتون هست هموینه که مال یه فیلمه و اخرش درخته و دختره و مرده میمیرن؟
                  ظاهرا بله باید مقاومت ها را کم کنید ولی 10 اهمم چیزی نیست که اگه حوصله شا داری روی کوپل تراسفورماتوی کارکن که تقویتش کنی
                  البته از دوستان دیگر هم نظر خواهی کن

من زیاد اهل فیلم نیستم اون اهنگم از مستند معروف The_Arrivals برداشتم

البته کاملشا هم دارم و همچنین از همین مستند به تازگی در اهنگ های تست سیستم در انجمن صوتی قطعه ای قرار دادم

دیدگاه

بابا خازنا 8 امپرن 440 وات میشه 4 امپر براشون! دیگه زیر نصف جریان نامیشونم دووم نیارن باید درشو تخته کرد!! ولی ماسفتارو اینبار قوی میزارم

کدوم خازنای صافی و مقسم ولتاژ؟!

جدی تا 1 کیلو گرفتن؟! دمشون گرم ! منم اونجا عضوم اگه لینک تاپیک 1 کیلویی رو داری بده
                    برای توان بالا جز ماسفتا چه قطعاتی باید تقویت شه؟
                    منظورت پل دیود 8 امپره؟ پل دیود که خوبه. برای توان بالاتر ترجیحا مقدار خازن های 200 ولت ریل های ولتاژ رو بیشتر کن. (ترجیحا موازی مثلا 2 تا 470 توی هر ریل). ماسفت قوی تر بزار مثل 460. حتما باید ترانست عوض بشه برای توان بالاتر ترانسی که پایه هاش به همین EE33 بخوره EE42 هست (مداری که 1 کیلووات گرفته بودن اگه درست یادم باشه از ETD-49 استفاده کرده بود). همچنین خازن های صافی بعد پل دیود هم بیشتر کن. ترجیحا دیود های قوی تری بزار و همچنین فرکانس رو بیشتر کن. در کل برای توان بالاتر نیاز به PCB تغییر یافته داری در ضمن واقعا بهتره برای توان های بالاتر سراغ ای سی های دیگه رفت...
                    اون لینک انجمن smps رو ندارم خیلی وقت دیده بودم یکم ه بگردی توش پیدا میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      منظورت پل دیود 8 امپره؟ پل دیود ککه خوبه. برای توان بالاتر ترجیحا مقدار خازن های 200 ولت ریل های ولتاژ رو بیشتر کن. (ترجیحا موازی مثلا 2 تا 470 توی هر ریل). ماسفت قوی تر بزار مثل 460. حتما باید ترانست عوض بشه برای توان بالاتر ترانسی که پایه هاش به همین EE33 بخوره EE42 هست (مداری که 1 کیلووات گرفته بودن اگه درست یادم باشه از ETD-49 استفاده کرده بود). همچنین خازن های صافی بعد پل دیود هم بیشتر کن. ترجیحا دیود های قوی تری بزار و همچنین فرکانس رو بیشتر کن. در کل برای توان بالاتر نیاز به PCB تغییر یافته داری در ضمن واقعا بهتره برای توان های بالاتر سراغ ای سی های دیگه رفت...
                      اون لینک انجمن smps رو ندارم خیلی وقت دیده بودم یکم ه بگردی توش پیدا میکنی
                      منظورم ماسفت بود چرا خازن نوشتم نمیدونم!!
                      ee42 من دارم ولی خوابیده هست و پایه هاش نمیخوره به این استفادشم نکردم تاحالا دیروز داشتم نگاش میکردم که اکبنده بعد گفتم اینو ببرم همونجایی که خریدم بگم اگه میشه ایستادشو بدین همین که داشتم فک میکردم از دستم افتاد شکست!!! :(
                      اره حق با تو ا برای توانای بالاتر مدار خوب با 3525 زیاد داریم و بهتره بیخیال این ایسی بشم! این ایسی همین که تا 350 وات بده کافیه ! مگافات زیاد داره ترجیه میدم از 3525 یا 494 استفاده کنم
                      من برا توان یه کم بیشتر ماسفتارو عوض شاید بکنم + خازنای 200 ولت تا ببینم چی میشه

دیدگاه

بچه ها یک مشکل!!!
                        من چون ایسی و زنر 1 وات و مقاوت 5 واتا و... رو پیدا نمیکردم مجبور شدم زیاد سفارش بدم بیارن برام و حد اقل مقدار 50 تا بود! هر کی پک قطعات خواست پ.خ بده براش ارسال کنم قطعات مورد نیاز مدارو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          فقط جواب دوستمون emparator رو بدم:
                          داداش طبق تحقیقایی که تو فروم های خارجی کردم گذاشتن سلف توی خروجی منابع بدون فیدبک (مثل همین منبع) کاملا بی تاثیره. منم نذاشتم و هیچ نویزی هم ندارم
                          مهدی چه ربطی به فیدبک داره؟! سلفو میزاریم که نویز رو که فرکانس خاصی داره رو حذف کنیم

دیدگاه

خیلی وقت پیش که تو فروم های مثل diysmps و diyaudio میگشتم چندین نفر با تجربه گفته بودن برای منابع بدون فیدبک نیازی به سلف نیست و بعضا راندمان رو هم پایین میاره (دلیل علمیش رو من که توی smps وارد نیستم نمیدونم)
                            درضمن ما با فرکانس 50 کیلو هرتز سوییچ میکنیم. نویز قابل شنیدن نیست این فرکانس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              خیلی وقت پیش که تو فروم های مثل diysmps و diyaudio میگشتم چندین نفر با تجربه گفته بودن برای منابع بدون فیدبک نیازی به سلف نیست و بعضا راندمان رو هم پایین میاره (دلیل علمیش رو من که توی smps وارد نیستم نمیدونم)
                              درضمن ما با فرکانس 50 کیلو هرتز سوییچ میکنیم. نویز قابل شنیدن نیست این فرکانس
                              والا این حرف همچین علمی به نظر نمیاد!
                              تو با فیدبک هم فرکانس داریم تو بدون فیدبک هم فرکانس داریم فک نمیکنم فرقی بکنه
                              من نویزی که داشتم رو بلندگوهارو اول با اسکوپ فرکانسش نویز خروجی تغذیه رو میخونم بعد برا این فرکانس یه فیلتر پایین گزر با سلف و خازن میسازم
                              ول کن با تجربه ها چی میگن نمیگم اشتباهه ولی خوب عقلم قد نمیده علمی باشه این حرف

دیدگاه

کاشکی منم اسیلوسکوب داشتم اینجوری میتونستم توبحثتون شرکت کنم درضمن هرچی حرف وحدیث هستش بایستی بامدرک روبشه همچین الکیم نیست.
                                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X