سلام به دو ستان من یک منبع تغزیه می خواهم که با ان 1000عدد LED را روشن کنم :wow: :wow: :wow: :wow:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
در خاست یک منبع تغزیه 4واتی 4امپر
Collapse
X
-
پاسخ : در خاست یک منبع تغزیه 4واتی 4امپر
نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381سلام به دو ستان من یک منبع تغزیه می خواهم که با ان 1000عدد LED را روشن کنم :wow: :wow: :wow: :wow:
درخواستتون مشکل داره
چون 4 وات 4 آمپر میشه یه منبع 1 ولتی
بعد شما باید ببینین که اون led ها رو چه طوری می خواین بزارین مثلا 10 تا 10 تا سری کنین بعد این مجموعه هارو با هم موازی کنین البته با هر بخش سری شده باید یک
مقاومت سری کنید .اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمپیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
-
نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381سلام این کار را که شما گفتید انجام دادم ان وقت باید به هر led10 باید 30 ولت بدهم :cry2: :cry2: :cry2:
پس 2 *30 میشه 60 وات که می تونین خیلی راحت از بازار خریداری کنین
مگر این که اسرار داشته باشین بسازیداللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهمپیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!
دیدگاه
-
بله درسته باید 30 ولت بدی
این مورد مهمی نیست
شما بسته به توپولوژی که برای بستن LED ها در نظر میگیرید ولتاژ و جریان مورد نیازتون متفاوت میشه
اول شما مشخص کنید که چند تا چند تا میخواهید LED ها را سری و موازی کنید، بعد با توجه به اون منبع تغذیه تهیه کنید یا اینکه بسازیدپناه بر تو که بی واژه مرا می شنوی
دیدگاه
دیدگاه