اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اینورتر 250 وات با راندمان بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اینورتر 250 وات با راندمان بالا

برادر ارجمند کلامتون منظور دار بود
    خودتون دارید میگید هدف اینجا تبادل اطلاعات هست و اگه در این زمینه اصلا اطلاعات نداشتم کلامی نگارش نمی کردم
    در انجمن ECA کلی موضوع هست،آیا بنده رفتم هر جا اظهار نظر کردم
    بله هیچ کس اینجا کامل نیست (ما هم یه نیم چه اطلاعاتی داشتیم گفتیم )
    بنده هم عرض کردم به اون دوستمون که اول تو انجمن بگرده اگه مطلب مورد نظرش رو پیدا نکرد تاپیک مورد نظرش رو ایجاد کنه
    حتی اگه دوستی دنبال یه نمونه باشه من یا شما مدارش رو اینجا بزاریم اگه فردای روزگار به مشکل خورد
    میتونه رفع کنه قطعا نه، چون بیان کردید سوال درستی پرسیده نمیشه. شما تبادل اطلاعات کن به جنبه دیگش نگاه نکن
    بله استاد حق با شماست ببخشید انتقاد کردیم ......امیدوارم ناراحت نشده باشید همه پست ها ویرایش شد

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : اینورتر 250 وات با راندمان بالا

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
      نه دوست عزیز ....
      منظورم خیلی واضح بود و کسایی رو مورد خطاب قرار می ده که از گرد راه نرسیده میان تاپیک می زنند که مثلا " دوستان در مورد ساخت یک مریخ پیما راهنمایی بفرمایید لطفا 1 ماه هم بیشتر وقت ندارم " ....... نمی دونم شما چرا بهتون بر خورده و می گید " زدی رفتی" .... به هر جهت منظور فقط با صاحبان این مدل تاپیک ها بود و بس ....
      :mrgreen: :biggrin:
      این دوستان تو دانشگاه به جای درس خوندن , بازی گوشی میکنن
      بعد پایان ترم میرسه تازه یاد پروژه هاشون میفتن
      ......................................
      دقیقا شما درست میفرمایید یک سری پروژه هایی هم دست میزارن که باید بدید ناسا براشون طراحی کنه اون هم در 10 روز کاری
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X