توی عکس مشخصات تغذیه رو ننوشته ولی با توجه به ولتاژ خازنها به نظر میرسه حدود 200 ولت دیسی هست
که با توانی که نوشته میشه حدود 160 آمپر یه منبع تغذیه با این توان واقعا گرون درمیاد به علاوه نیاز به دقت بالایی
داره و همچنین شما نیاز به یه برق سه فاز هم دارید چون با تک فاز 130 آمپر نیاز هست که قابل تامین نیست
توی سه فاز حدود 50-60 آمپر میکشه
خودمم نمیدونم میخوام برم پیش اینایی که سیستم میبندن بگم بیا امپلی رو خودون بسازیم باهاش همکاری کنم :mrgreen:
برای نمونه مثلا گفتم این مدار بهش بدم
گفتم شاید بگه تغذیه مدار چیه منم هنگ کنم
کرمان نمیدونم زرند یه مغازه هست سیستم ماشین و خونه و مسجد و.... همه چی اجرا میکنه :agree:
اگه بخواهید داخل ماشین استفاده کنید باید از سوئیچینگ استفاده کنید.و ساخت سوئیچینگی به این توان کار هر کسی نیست و نیازمند تجربه و .......است.
و اگر میخواهید داخل خانه استفاده کنید برای پول ترانسش باید یه عدد از کلیه هات را بفروشی.
با سلام
من نمیدونم آن ولتاژ و جریانی که دوستمون حساب کرده درست است یا نه (200 ولت 160 آمپر) ولی بفرض صحت توان این آمپلی فایر 32 کیلو وات میشه! اصلاً یک چنین آمپلی فایری معنی دارد ؟ به چه بلند گویی میخواهد متصل شود ؟ در چه فضایی میخواهد کار کند ( اتاق اتوموبیل؟) با چه هدفی یک چنین توانی را باید بکار برد ؟ ظاهراً تمام اطلاعات این آمپلی فایر عجیب و غریب است منبع تغذیه 200 ولت 160 آمپر حالا چه سویچینگ باشد یا نه ساختنش در ایران عملی نیست . بیخود خودتان را خسته نکنید .
وا منبع تغذیه های کوچیک موازی بشن جریانشون افزایش پیدا میکنه مثلا یه 200 ولت 50 امپر بسازی کلی از اینو موازی کنی بشه یه نیروگاه
پس شدنش میشه اما صرفه نداره
خب بخوام یه امپلی که چشم طرف رو بگیره بهش نشون بدم چه مداری پیشنهاد میدید؟
اگر میخوای نوان پایین تر بگیری نیاز به تغییر نداره فقط از یه منبع با ولتاژ مناسب و توانی که
نیاز داری استفاده کن فقط وقتی توان بیش از توان منبع بکشی یا منبع ریست میکنه یا
صدا درست شنیده نمیشه
دیدگاه