اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترانس جوشکاری سویچینگ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترانس جوشکاری سویچینگ؟

نوشته اصلی توسط SSTK
    من حاظرم کار رو شروع کنم ونقشه ها رو روی کاغذ ترسیم کنم ولی هر کس میتونه مدار رو به صورت رسم کامپیوتری و پی سی بی رو طراحی کنه زود پیام بده (وقت کافی ندارم )
    تا کار رو در یک تایپیک جدا ومستقل ادامه بدیم
    اگر بردش دولایه باشه مهندسی معکوس قسمت کنترلر خیلی سخت میشه و کلا ارزش نداره روش وقت بزاریم . آی سی سوئیچینگ هر چی باشه خیلی راحت میتونیم مدارشو رو از اینترنت پیدا کنیم .
    پیشنهاد من اینه که از طبقه قدرت بیام به اول . یعنی اول طبقه قدرت رو بسازیم با یک مدار فول بریج که تو اینترنت زیاده . اگه جواب نداد اونوقت رو مهندسی معکوس طبقه کنترل وقت بزار .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دوستان اصلا سوالات من گم شد!
      سلف تیروئیدی سایز 5*3*1.5 سانتیمتر
      20 دور سیم نازک و دوتا 4 دور سیم کلفت.همه ظاهرا هم جهتن
      اینم چنتا عکس ازش:
      http://s1.img7.ir/SxvR5.jpg
      http://s1.img7.ir/43JBy.jpg0
      http://s1.img7.ir/mxx21.jpg
      در ضمن میکرومتر ندارم که ببینم سایز سیما چنده ولی سیم نازک حداقل قطر 2 میلی متر و سیم کلفت مثلا 20لا سیم 0.40 البته پیدا نیست دقیقا چندلا است حدسی میگم.
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
        کپی برداری اصلا کار خوبی نیست
        خوبه که از یک مدار نمونه بگیریم اما جالب نیست کپی کنیم
        دوست عزیز البته که کپی برداری کار خوبی نیست ولی ما با یک خلاء علمی کاربردی طرف هستیم هدف شخصی من از مهندسی معکوس آشنایی عمقی با این غول کوچولو وبهبود کارایی اون هستش مسلما کسی که تشنه علم وفن هستش هیچ وقت با کپی کردن ارضا نمیشه بلکه همیشه به دنبال کمال هستش البته یاد آور میشم بیشتر دستگاهایی که من دیدم مدارشون علارقم نام سازنده شبیه هم بودند وطی تحقیقاتی که کردم این دوستان حتی به شرکتهای چینی سفارش میدهند چه تعداد قطعاتی وبا چه کیفیتی برای آقایون سفارش دهنده داخلی اسمبل شود پس چیز خاصی نیست وهدف رسیدن به باور خواستن توانستن هستش
        یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

[quote author=aliila link=topic=106086.msg686525#msg686525 date=1424952413]
          اگر بردش دولایه باشه مهندسی معکوس قسمت کنترلر خیلی سخت میشه و کلا ارزش نداره روش وقت بزاریم . آی سی سوئیچینگ هر چی باشه خیلی راحت میتونیم مدارشو رو از اینترنت پیدا کنیم .
          پیشنهاد من اینه که از طبقه قدرت بیام به اول . یعنی اول طبقه قدرت رو بسازیم با یک مدار فول بریج که تو اینترنت زیاده . اگه جواب نداد اونوقت رو مهندسی معکوس طبقه کنترل وقت بزار .
          [/quot
          از شانس ما بردش دولایه هستش ولی مهم نیست چرا که من بار اولم نیست که مهندسی معکوس میکنم اصلا لذت مهندسی معکوس به این هستش که یک مدار رو ترسیم کنی وبعد رو کاغذ لذت تحلیلشو ببری ( یکم به این کار اعتیاد پیدا کردم ....... در حد آمفتامین که به مغزم برسه ) شما اگه ساکن تهران هستی رو هسته تروییدش وترانس پالس درایورش کار کن ببین آمادش تو بازار گیر میاد هر مشخصاتی که خواستی بگو تا بهت بدم ( مثلا اندازه هسته و تعداد دور و مقدار اهمی سیم پیچها و.............)
          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
            از شانس ما بردش دولایه هستش ولی مهم نیست چرا که من بار اولم نیست که مهندسی معکوس میکنم اصلا لذت مهندسی معکوس به این هستش که یک مدار رو ترسیم کنی وبعد رو کاغذ لذت تحلیلشو ببری ( یکم به این کار اعتیاد پیدا کردم ....... در حد آمفتامین که به مغزم برسه ) شما اگه ساکن تهران هستی رو هسته تروییدش وترانس پالس درایورش کار کن ببین آمادش تو بازار گیر میاد هر مشخصاتی که خواستی بگو تا بهت بدم ( مثلا اندازه هسته و تعداد دور و مقدار اهمی سیم پیچها و.............)
            من ساکن تهران نیستم و هسته فریت خریدم هم سایز50 و هم سابز 62 و محض احتیاط سایز 150 هم خریدم . سیم پیچیشهم کردم . 20 دور اولیه و دوتا چهار دور ثانویه .دیگه اگر بتونی شماتیکشو که فول بریج و فاز شیفت است ( PSFB ) در بیاری هم عالی میشه .حالا تا شما شماتیکشو در بیاری یک مدار آماده 100 آمپر خوبهم هست که توپولوژیش دو کلید سافت سوئیچ است .من هم رو اون کار میکنم .

http://danyk.cz/svar_en.html
            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              من ساکن تهران نیستم و هسته فریت خریدم هم سایز50 و هم سابز 62 و محض احتیاط سایز 150 هم خریدم . سیم پیچیشهم کردم . 20 دور اولیه و دوتا چهار دور ثانویه .دیگه اگر بتونی شماتیکشو که فول بریج و فاز شیفت است ( PSFB ) در بیاری هم عالی میشه .حالا تا شما شماتیکشو در بیاری یک مدار آماده 100 آمپر خوبهم هست که توپولوژیش دو کلید سافت سوئیچ است .من هم رو اون کار میکنم .

http://danyk.cz/svar_en.html
              این توپولوژی two switch forward هست.......و همچنین هارد سوئیچ....نه سافت سوئیچ........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ترانس جوشکاری سویچینگ؟

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                این توپولوژی two switch forward هست.......و همچنین هارد سوئیچ....نه سافت سوئیچ........
                دوست عزیز میشه درباره اینا که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
                مچکرم
                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ترانس جوشکاری سویچینگ؟

نوشته اصلی توسط shahpoori
                  دوست عزیز میشه درباره اینا که گفتی بیشتر توضیح بدی؟
                  مچکرم
                  منابع تغذیه سویچینگ با انواع توپولوژی ها ساخته میشنtwo switch forward هم یک توپولوژی محسوب میشه........
                  طراح بسته به نیاز و خصوصیت هر توپولوژی آزادی انتخاب داره......
                  هارد سویچ و سافت سویچ.......تکنیک هایی هستن که در انواع توپولوژی ها استفاده میشه......
                  استفاده از هارد سویچ سابقه طولانی داره...........ولی سافت سویچ تکنیکیه که تقریبآ بروز هست......و در حال ارتقا و پیشرفت...
                  اختلاف کلی این دو تکنیک در مقدار تلفاتی هست که بصورت گرما در سویچ تلف میشه.......
                  در هارد سویچ بعلت تلفات بیشتر فرکانس کار سویچ محدود میشه ................اما در تکنیک سافت سویچ فرکانس منبع تغذیه میتونه افزایش پیدا کنه....
                  که این باعث میشه حجم منبع تغذیه نسبت به منبع تغذیه با تکنیک هارد سویچ کاهش پیدا کنه.................
                  اصل کار منابع تغذیه با تکنیک سافت سویچ بر میگرده به تبادل انرژی بین قطعات مدارهای رزونانسی که که موقعیت هایی بوجود میاد که سویچ میتونه در
                  جریان صفر یا ولتاژ صفر عمل کنه....................

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X