اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل پاور کامپیوتر به منبع 3 تا 14 ولت +محدود کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {آموزش} تبدیل پاور کامپیوتر به منبع 3 تا 14 ولت (محدود کننده جریان هم اضافه شد)

آقای شاهی عزیز نقشه مورد نظر پاور گرین 330 نبود چطوری میشه مقاومتها و پایه فیدبک 12 و 5 ولت را قطع کرد؟در همه پاورها به پایه 1 ای سی 494 میره؟

دیدگاه

پاسخ : {آموزش} تبدیل پاور کامپیوتر به منبع 3 تا 14 ولت (محدود کننده جریان هم اضافه شد)

نوشته اصلی توسط elect2
      آقای شاهی عزیز نقشه مورد نظر پاور گرین 330 نبود چطوری میشه مقاومتها و پایه فیدبک 12 و 5 ولت را قطع کرد؟در همه پاورها به پایه 1 ای سی 494 میره؟
      مدل های قدیمی که من دیدم اینجوری بودن. خودتون باید با دقت مدارو بررسی کنید مسیری که وصل میشن به 5 ولت و 12 ولت رو باید ردشو پیدا کنین. اگه آی سی چیزی غیر از 494 بود دیتاشیت رو پیدا کنید ببینید فیدبک مدار کجا میخوره و غیریه. یه خورده تمرکز لازم داره بهتره مدارو از تو کیسش در بیارین چون سیم های برق و فن بهش وصلن بعد دیگه میتونین راحت پیدا کنید مسیر هارو
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و مخصوصا آقای محسن محمد شاهی ک همچین تاپیک عالیی رو ایجاد کردن.چون رشته ی من مکانیک و اصطلاحات الکترونیکی رو متوجه نمیشم ای کاش دوستمون آقای محسن محمد شاهی با عکس گام ب گام پروژه هاشونو آموزش بدن.البته اگه وقت دارن.بازم ممنون از همه.

دیدگاه

سلام
          من چند وقت پیش تصمیم به ساخت همچین چیزی گرفتم و همون سایتی که گذاشتین و چنتا دیگه رو دیدم،دنبال پاورش میگشتم که یکی بهم گفت من اینو ساختم و زیاد جریان میکشه یعنی میگفت درست کار نمیکنه
          حالا این پاوری که شما درستش کردین این مشکلو نداره؟
          واقعا تشکر :applause:
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

سلام داش محسن.مچکریم از این تاپیک.خدا قوت.
            میخواستم بدونم آیا موقع بارگیری شکل موج ولتاژ را با اسیلوسکوپ مشاهده نفرمودید؟
            طبق تجربیاتی که داشتم منابع تغذیه سویچینگ اون سلف که تو خروجیش هست واسه همون ولتاژ نامیش طراحی میشه و اگه توسط کنترل فیدبک بخواهیم ولتاز را تغییر بدیم با همون سلف ،کیفیت ولتاژ خروجی ممکنه کم بشه و دیگه به شکل یه خط صاف نیست.
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
              سلام داش محسن.مچکریم از این تاپیک.خدا قوت.
              میخواستم بدونم آیا موقع بارگیری شکل موج ولتاژ را با اسیلوسکوپ مشاهده نفرمودید؟
              طبق تجربیاتی که داشتم منابع تغذیه سویچینگ اون سلف که تو خروجیش هست واسه همون ولتاژ نامیش طراحی میشه و اگه توسط کنترل فیدبک بخواهیم ولتاز را تغییر بدیم با همون سلف ،کیفیت ولتاژ خروجی ممکنه کم بشه و دیگه به شکل یه خط صاف نیست.
              سلام دادا. قربونت. :icon_razz:
              نه تا حالا رو اوسکوپ ننداختم. فعلا هم دم دست ندارم اوسیلوسکول :biggrin:
              بله درست میگی برادر سلف خروجی اگه بخوایم اصولی باشه باید بزرگ تر گرفته بشه برای ولتاژ های پایین و جریان های کم.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط Nima200
              سلام
              من چند وقت پیش تصمیم به ساخت همچین چیزی گرفتم و همون سایتی که گذاشتین و چنتا دیگه رو دیدم،دنبال پاورش میگشتم که یکی بهم گفت من اینو ساختم و زیاد جریان میکشه یعنی میگفت درست کار نمیکنه
              حالا این پاوری که شما درستش کردین این مشکلو نداره؟
              واقعا تشکر :applause:
              سلام. نه من تا حالا چند تا برا دوستام ساختم همشون عالی هستن و برا بعضیشون کنترل جریان هم گذاشتم که خیلی خوبه(البته کمی متفاوت با بالا). در کل خیلی خوبن :biggrin:
              نوشته اصلی توسط mamad.reshadi
              با سلام خدمت دوستان و مخصوصا آقای محسن محمد شاهی ک همچین تاپیک عالیی رو ایجاد کردن.چون رشته ی من مکانیک و اصطلاحات الکترونیکی رو متوجه نمیشم ای کاش دوستمون آقای محسن محمد شاهی با عکس گام ب گام پروژه هاشونو آموزش بدن.البته اگه وقت دارن.بازم ممنون از همه.
              سلام.اوووففف کی حوصله داره این کار کنه :biggrin: یه پاور بگیر بده دست کسی که وارد باشه براتون درست کنه :biggrin:
              لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : تبدیل پاور کامپیوتر به منبع 3 تا 14 ولت +محدود کننده جریان

سلام به دوست عزیز و گرامی
                سپاس از شما و امضای شما که قابل احترامه...
                با توجه به توضیحاتتون روی شماتیک...یک پاور رو تغیر دادم اما متاسفانه سوئیچ نمیشه و روشن نمیکنه
                مشکل از کجا میتونه باشه در صورتی که تست آی سی رو هم با زدن سیم زرد و بنفش امتحان کردم فن کار کرد....ولی مدار جواب نداد...در ضمن من پایه های 1 و 2 و 14 و 15 و 16 رو از برد جدا کردم و این موارو رو بهش اضافه کردن...ممنون میشم مختصری از جزئیات و تجربتون توضیح بدید باتشکر از شما جناب محمد شاهی

دیدگاه

سلام من از پایه 1 و 2 ای سی tl 494 وصل کردم به ولوم ،حالا برای ولوم آمپر چیکار باید کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidj128 نمایش پست ها
                    سلام من از پایه 1 و 2 ای سی tl 494 وصل کردم به ولوم ،حالا برای ولوم آمپر چیکار باید کنم
                    سلام،توضیحات کامل تو صفحات اول تاپیک گفته شده است...
                    موفق باشید.

دیدگاه

متوجه نشدم دقیقا چطوری میشه ولوم جریان و به کجا وصل کنم.

دیدگاه

با سلام و درود،
                        متاسفانه لینک ها پاک شدن.این هم عکس ها:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

مدار بالا مربوط به متغییر کردن ولتاژ بود که در پست 1
                        گفته شده بود.
                        اما این مربوط به متغییر کردن جریان هست که در پست
                        8 گفته شده بود.
                        پست زیر:
                        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۱:۴۷ ۱۴۰۱/۰۲/۰۹.

دیدگاه

دیدگاه

این پاور هایی که نقشه مدار دست همه هست نهایت جریان ۷ امپر میده، منظور طرح های کپی ، میشه ی کلید قطع و وصل برا فیدبک گذاشت تا ۲۵ ولت هم بگیری ، یا منفی ۱۲ رو تقویت کنی حتی تا ۵۰ ولت بدون محافظت ، ولی پاور کولر مستر رو تست کردم رو ریل ۱۲ تا ۱۵ امپر بدون افت ولتاژ میده جریان بیشتر چون گرونه دیگه تست نکردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X