اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک مبدل sepik مبدل کاهنده و افزاینده با توان 130 وات (همراه با pcb)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : یک مبدل sepik مبدل کاهنده و افزاینده با توان 130 وات (همراه با pcb)

دوستان من هم یه مبدل سپیک رو با 494 به صورت single out put و هسته ee 25 13 7 بستم عالی کار میکنه. از لحاظ فیدبک مدار حرف نداره تو رنج ورودی 10 تا 14 ولت و خروجی 5 تا 35 ولت تا حد اکثر توان 150 وات هم گرفتم خیلی عالی بود :wow: هر چند که هسته رو برای 60 وات حساب کرده بودم. :biggrin: راندمان هم قشنگ بالای 90 میرفت. به نظر من 494 خیلی بهتر از 3843 باشه چون 1- سافت استارت میشه براش گذاشت(بدون سافت استارت موقع شروع ناجور کار میکنه) 2-نیاز به نمونه جریان سوییچ نداره و محدود کننده دقیق جریان میشه برای خروجی بهش زد. من فرکانس رو 100k گرفتم.

محاسبه سلف رو با استفاده از app note شرکت ti که مربوط به سپیکه حساب کردم.(فیلیتر شکون میخواد ) و مشخصه تعداد دور و گپ رو هم با کمک همون نرم افزار روسی بخش سلفش حساب کردم. دوبل 13 دور پیچیدم گپ هم 0.7. :biggrin: اگه خواستین سپیک بسازین حتما محاسبش رو همینجوری انجام بدین چون تعداد دور و گپ باید حساب شده باشه.
    ماسفت هم Z44 خیلی خوبه.
    این هم نمونه ای از پرینت اسکرین نرم افزار روسی که من استفاده کردم :biggrin:
    این هم چند عکس از مبدل :wow: (بعضی قطعات رو برد بورد اضافیه. و سیم های سوسماری هم خودم ساختم وگرنه تو این آمپر های بالا آمادش که تو بازاه بدرد نمیخوره ولی اینایی که من ساختم سیم مرغوبه و هر کدوم حدود 0.001 اهمه)

[hr]
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

درست محسن جان uc 3843 برای مدار سپیک درست کار نمیکنه من حتی با مدارات اضافه نتونستم بیشه از 130 وات بگیرم خیلی دیوتی سایکلش کم میاره انوقت با فرکانس باید جبرانش کنی کلی درد سر داره کار با این ایسی البته این را واسه سپسک میگم چون واسه باک و بوست درست کار میکنه
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
        درست محسن جان uc 3843 برای مدار سپیک درست کار نمیکنه من حتی با مدارات اضافه نتونستم بیشه از 130 وات بگیرم خیلی دیوتی سایکلش کم میاره انوقت با فرکانس باید جبرانش کنی کلی درد سر داره کار با این ایسی البته این را واسه سپسک میگم چون واسه باک و بوست درست کار میکنه
        بله حمیدرضا 494 برای این کار خیلی خوبه. اصلا بازی در نمیاره. بیچاره همه چی میشه باهاش ساخت خدا خیرش بده اونی که این آی سی رو اختراع کرد

الان من کلی تست کردم ماسفت Z44 گذاشتم خیلی عالی بود. تو توان 60 وات با یه هیتسینک کوچک در حد رگولاتور خوبه. بعد رفتم سراغ 3205 و در نهایت ماسفت گردن کلفت 10N03 (ماسفت 30 ولت 110 آمپر 2.5MOHM) باز هم تلفات کمی که وجود داره تغییر چندانی نمیکنه :redface: پس نشون میده همون مقدار تلفات یه جورایی مربوط به روشن خاموشی هست . پس لازم نیست ماسفت خیلی قوی تر از نیاز بزاریم. البته برای اطمینان بالا میشه گذاشت ولی خوب همین Z44 خیلی خوبه (تو پست قبلی یه سری موارد نوشته بودم پاکشون کردم چون یه جای مدار رو برد بورد مشکل داشت تلفات ماسفت یه خورده زیاد شده بود)

راستی الان من با هسته پودر آهن هم تست کردم خیلی عالی بود حرف نداشت :wow: یه هسته با قطر 2.1 خارجی(AL این هسته های زرد سفید پاور که قطرشون در همین حده چیزی حدود 70 نانوهانری بر مربع دور هست پس اگه سلف سنج ندارین میتونین بعد از محاسبه سلف تعداد دور مناسبتون رو اینجوری بدست بیارید). تا 100 وات هم ازش کشیدم. در کل فرقی نمیکنه پودر بزارین یا فریت :redface: اگه هسته های E باشه پیچیدن سیمپیچشون راحت تره و معمولا ارزون تر :smile: من که خیلی راضیم در هر حال.
        این سپیک در کل چیز باحالی هست. :redface:
        این سلف پودر آهنه هست که 47 میکروهانری هست که باید سیم هاشو هنوز کمتر کنم تا بشه 17 میکرو هانری ولی با این وجودر خوب کار میکنه.
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید این مشکل از مشکلات همیشگی این انجمن هست که لینک ها بعد از مدتی از کار میفته پون خود انجمن سرور درست حسابی نداره اگر ممکنه لینک جدید بزارید من نتونستم فایل رو دانلود کنم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام و خسته نباشید این مشکل از مشکلات همیشگی این انجمن هست که لینک ها بعد از مدتی از کار میفته پون خود انجمن سرور درست حسابی نداره اگر ممکنه لینک جدید بزارید من نتونستم فایل رو دانلود کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X