اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با آی سی سوییچینگ uc3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با آی سی سوییچینگ uc3843

نوشته اصلی توسط arvinfx
    پس چرا مشلکی که گفتین پیش میاد؟ این که نقل قل کردم این زیر:

درسته به نقل قولی که کردم بالا ربط داره ، هنوز از پست مبهمی گه گذاشتین من چیزی متوجه نشدم چرا که سوالاتم رو جواب ندادین.

من جریانی رو فرض نکردم. فقط برای اثبات وجود دیوتی سایکل بیشتر از 50% فرمول رو ارایه دادم همراه مثال.
    نه دیگه نشد .... شما تو پست قبلی تون صراحتا گفتید مدارو بستید و هنوزم داره کار می کنه ... حالا می گید جریانی رو فرض نکردید !!!
    دیوتی سایکل بیشتر از 50 درصد برای بوست کاملا می تونه وجود داشته باشه دقیقا عملکردی که در PFC اکتیو داریم همینه ... بنده هم هیچ زمان منکرش نشدم ولی شما یک بحث دیگه رو به یک چیز دیگه ربط دادید ... من مسئله عدم پایداری دیوتی سایکل و مشکل جبران سازی اونو توسط فیدبک در دیوتی های بیشتر از 50 درصد برای بوست اون هم فقط برای یک خانواده ی مشخص از آیسی (3843)مطرح کردم ... حالا چون شما گفتید بستید خوب بنده هم جریان رو ازتون پرسیدم ... پس لطفا جواب بدید ...
    اون فرمولی که شما ارئه دادین صرفا یک فرمول تئوری است که فقط مقدار متوسط ولتاژ خروجی رو بدون در نظر گرفتن مواردی مثل مقاومت بار ، ظرفیت خازن خروجی ، مد کارکرد پیوسته یا ناپیوسته ، اندوکتانس سلف و .... فقط تخمین می زنه ....
    به عنوان مثال در جواب این گفته ی شما :
    نقل قول از arvinfx
    فرمول ولتاژ خروجی برابر است با (Vout = Vin/(1-D
    مثلا اگر بخایم ولتاژ از 12 ولت به 96 ولت تبدیل کنیم دیوتی سایکل درمیاد 87.5% که من عملا این مدارو ساختم و هنوزم داره کار میکنه با همینuc3843
    می تونم بگم که خوب 12.5 درصد دیگه به دیوتی سایکل اضافه کنید تا D=1 بشه و از ولتاژ بینهایت زیاد خروجی کمال لذت رو ببرید ....
    پس لطفا جریان خروجی رو مشخص کنید ...

دیدگاه

اقای بنیامین پور من منبع 10 به 45 ولت رو با جریان 1.5 امپر با uc دادم رفته و فکر میکنم 3 سالی باشه که داره کار میکنه. کاملا پایدار. غیر خطی بودن در دیوتی سایکل های بالای 50 درصد دلیل ناپایدار شدن نیست. فقط مشکل تر پایدار میشه.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
        نه دیگه نشد .... شما تو پست قبلی تون صراحتا گفتید مدارو بستید و هنوزم داره کار می کنه ... حالا می گید جریانی رو فرض نکردید !!!
        جریان اهمیتی نداره بتن کلام من این بود که بوست میتونه بیشتر از 50% هم دیوتی سایکل داشته باشه و محاله ممکنه بتونیم برای افزایش ولتاژ بالای 2 برابر دیوتی سایکلی کمتر از 50% داشته باشیم و فرمولی که ارایه دادم رو برای اثباتش با مثال آوردم، ولی نمیدونم چرا شما میشینی با موچین یه چیزی از نوشته های من درییاری میچرخونیش و ابراز میکنی، که یعد تو دو سه پست بعد به این نتیجه برسی که من اشتباه کردم و شما درست میگی ! اگر میخاید چیزی یاد بدین انقدر مجهول و گنگ و در هم برهم مسائل رو بیان نکنید و توضیح بیشتری بدین یک مثال بزنید ، فرمول ارایه بدین تا جایی که راه میده ،اگر نه براتون انتقال اطلاعات مهم نیست که بحثی با هم نداریم ...

دیوتی سایکل بیشتر از 50 درصد برای بوست کاملا می تونه وجود داشته باشه دقیقا عملکردی که در PFC اکتیو داریم همینه ... بنده هم هیچ زمان منکرش نشدم ولی شما یک بحث دیگه رو به یک چیز دیگه ربط دادید ...
        بله منکرش نشدید ولی اصلا من اون پست رو در جواب این پست دادم که کاملا ربط داره نه پست ماقبل:
        بله این مورد در دیتا شیت 3845 هم اومده صفحه 8 قسمت اسیلاتور و همچنین شکل موجهای صفحه 10 .... ولی مادامی که 3845 با ماکزیمم دیوتی 50 درصد هست دلیل استفاده از 3843 رو برای بوست توجیه نمی کنه .... 3843 برای باک مناسبه نه فلایبک ....
        من مسئله عدم پایداری دیوتی سایکل و مشکل جبران سازی اونو توسط فیدبک در دیوتی های بیشتر از 50 درصد برای بوست اون هم فقط برای یک خانواده ی مشخص از آیسی (3843)مطرح کردم ... حالا چون شما گفتید بستید خوب بنده هم جریان رو ازتون پرسیدم ... پس لطفا جواب بدید ...
        عدم پایداری رو منم تست کردم و با تغییر در مقدار المانهای فیدبک و جبرانساز بهش قلبه کردم و تا حد قابل قبولی جواب خوبی گرفتم. شاید تجریه ای که شما داشتید بخاطر همون گرمایی که گفتید باشه وگرنه مدار رو میشه خیلی خوب طراحی کرد. مدار بنده جریان کمی داشت فکر کنم حدود 100 یا 200 میلی آمپر و مشکل گرم شدن هم نداشت تا اونجایی که یادمه...
        خانواده مشخص 3843 نگفتید صراحتا گفتین از این ای سی استفاده نکنید و از این شماره اسفاده کنید 3845 :

ولی مادامی که 3845 با ماکزیمم دیوتی 50 درصد هست دلیل استفاده از 3843 رو برای بوست توجیه نمی کنه ..

اون فرمولی که شما ارئه دادین صرفا یک فرمول تئوری است که فقط مقدار متوسط ولتاژ خروجی رو بدون در نظر گرفتن مواردی مثل مقاومت بار ، ظرفیت خازن خروجی ، مد کارکرد پیوسته یا ناپیوسته ، اندوکتانس سلف و .... فقط تخمین می زنه ....
        بله همونطور که گفتم اون فرمول فقط و فقط برای این بیان شد که اثبات بشه برای بعضی مدارات بوست میشه از ای سی 3843 هم استفاده کرد و نه چیز دیگه و البته گفته شما هم درسه اگر بخایم طراحی مدار بوست رو انجام بدیم تمامی پارامتر ها رو باید در نظر بگیریم.

می تونم بگم که خوب 12.5 درصد دیگه به دیوتی سایکل اضافه کنید تا D=1 بشه و از ولتاژ بینهایت زیاد خروجی کمال لذت رو ببرید ....
        شما میتونید بگید ولی منم باید بگم که اشتباه می کنید ولتاژ بینهایت نمیشه.
        پس لطفا جریان خروجی رو مشخص کنید ...
        من جریان خروجی رو بالا مشخص کردم . حالا شما سوال های بی پاسخم رو جواب بدید:
        pwچیه ؟
        مقاومت دینامیکی نیمه هادی چیه؟
        عکسهای دیتاشیت من فرق داره لطفا مال خودتون رو قرار بدین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          جریان اهمیتی نداره بتن کلام من این بود که بوست میتونه بیشتر از 50% هم دیوتی سایکل داشته باشه و محاله ممکنه بتونیم برای افزایش ولتاژ بالای 2 برابر دیوتی سایکلی کمتر از 50% داشته باشیم و فرمولی که ارایه دادم رو برای اثباتش با مثال آوردم، ولی نمیدونم چرا شما میشینی با موچین یه چیزی از نوشته های من درییاری میچرخونیش و ابراز میکنی، که یعد تو دو سه پست بعد به این نتیجه برسی که من اشتباه کردم و شما درست میگی ! اگر میخاید چیزی یاد بدین انقدر مجهول و گنگ و در هم برهم مسائل رو بیان نکنید و توضیح بیشتری بدین یک مثال بزنید ، فرمول ارایه بدین تا جایی که راه میده ،اگر نه براتون انتقال اطلاعات مهم نیست که بحثی با هم نداریم ...
          بله منکرش نشدید ولی اصلا من اون پست رو در جواب این پست دادم که کاملا ربط داره نه پست ماقبل:عدم پایداری رو منم تست کردم و با تغییر در مقدار المانهای فیدبک و جبرانساز بهش قلبه کردم و تا حد قابل قبولی جواب خوبی گرفتم. شاید تجریه ای که شما داشتید بخاطر همون گرمایی که گفتید باشه وگرنه مدار رو میشه خیلی خوب طراحی کرد. مدار بنده جریان کمی داشت فکر کنم حدود 100 یا 200 میلی آمپر و مشکل گرم شدن هم نداشت تا اونجایی که یادمه...
          دقیقا اشتباه شما اینه که فکر می کنی با دیوتی سایکل کمتر از 50 درصد نمی شه ولتاژ بالاتر از دو برابر داشت .... لازم خدمتتون عرض کنم که با دیوتی سایکل 10 درصد و حتی 5 درصد هم می توان به ولتاژی بیشتر از 2 برابر یا حتی 3 برابر و حتی بیشتر رسید چه برسه با دیوتی 50 درصد یا نزدیک به اون ... این طرز فکر شما هم ناشی از همون فرمولی هست که گذاشتید و بر اساسش هم کلی نتیجه گیری کردید .... بنده برای حرفی که می زنم سند و مدرک و کلی رابطه می تونم ارائه بدم ولی با این لحن حرف زدن شما .....
          در مورد موچین کردن و چرخوندن نوشته های شما هم عارضم خدممتون که باید خیلی علاف و بیکار باشم که بیام وقتمو بذارم که به شما چیزی رو ثابت کنم و بگم من درست می گم ... شما اشتباه ... نه کاربر محترم .... اولین پستی که تو این تاپیک زدم فقط برای برطرف شدن مشکل صاحب تاپیک بود ... فکر می کنم هر کس بخونه متوجه بشه ولی شما بعدش یه پستی زدی تا با یه لحن مثلا فقیه اندر صفیه بگی که نه اینجوری که فلانی می گه نیست ...

نوشته اصلی توسط arvinfx
          مدار بنده جریان کمی داشت فکر کنم حدود 100 یا 200 میلی آمپر و مشکل گرم شدن هم نداشت تا اونجایی که یادمه...
          خانواده مشخص 3843 نگفتید صراحتا گفتین از این ای سی استفاده نکنید و از این شماره اسفاده کنید 3845 :
          با یه جریان 100 یا 200 میلی آمپر که در نهایت توانی معادل 17 وات خواهد داشت نباید هم مشکل گرم شدن داشته باشید ....
          الانشم می گم که 3843 برای باک مناسبه نه فلایبک و مشتقاتش .... خوب کاربر گرامی شما توانی نکشیدید که ایجور حق به جانب اظهار نظر می کنید :smile: ...

نوشته اصلی توسط arvinfx
          شما میتونید بگید ولی منم باید بگم که اشتباه می کنید ولتاژ بینهایت نمیشه.
          واقعا ؟ :smile:

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          اقای بنیامین پور من منبع 10 به 45 ولت رو با جریان 1.5 امپر با uc دادم رفته و فکر میکنم 3 سالی باشه که داره کار میکنه. کاملا پایدار. غیر خطی بودن در دیوتی سایکل های بالای 50 درصد دلیل ناپایدار شدن نیست. فقط مشکل تر پایدار میشه.
          آقای وزیری یادم نمیاد گفته باشم غیر خطی بودن در دیوتی بالای 50 درصد باعث عدم پایداری می شه .... oo:
          احتمالا قبول دارید که سرعت جبران سازی فیدبک ولتاژ کمتر از فیدبک جریانه ... و در عمل هسته اشباع ناپذیر مغناطیسی هم وجود نداره ... شما از مدارتون فول لود دارید جریان می کشید و دیوتی سایکل مدارتون هم با 3843 بالفرض شده 87.5 درصد !!! .... حالا به یکباره لودتون سبک می شه و این در حالی که سوییچ هم وصله و جریان شارژ کننده سلف هم زیاد شده ... فیدبک جریان پالس خروجی رو قطع می کنه ... انرژی زیادی که توی سلف ذخیره شده به دلیل قطع شدن بار نمی تونه به طور کامل جایی خودشو تخلیه کنه و آرام آرام و با شیب کمی در داخل بار جدید که بار کم مصرفی است شروع به دشارژ می کنه ولی تا رسیدن پالس بعدی فرصت زیادی نمونده چون فقط 12.5 درصد از دیوتی سایکل رو فرصت داره برای تخلیه ی انرژی ....پس مقدار زیادی از این انرژی تا پریود بعدی در سلف باقی می مونه ... مجددا عملیات Turn on with clock/Turn off with loop در پریود بعدی انجام می شه و پالس خروجی ، سوییچ رو روشن می کنه .... اما سلف به دلیل اینکه در پریود قبلی نتونسته انرژی ناشی از دیوتی 87.5 درصد رو تخلیه کنه کمی بعد از روشن شدن سوییچ به اشباع می ره .... اشباع سلف ، شیب جریان خطی اونو به شدت زیاد می کنه تا جاییکه مقدار شیب نزدیک 90 درجه می رسه (یعنی سلف = اتصال کوتاه) اما سرعت مقایسه کننده جریان اونقدر زیاد نیست که بتونه در مقابل این شیب سریع ، پیک جریان رو تشخیص بده و همونجا اونو قطع کنه بلکه کمی دیر تر پالس خروجی رو قطع می کنه یعنی جایی که تازه سلف بیشتر اشباع شده .... اشباع سلف باعث افت ولتاژ خروجی می شه .... فیدبک ولتاژ فکر می کنه که برای تصحیح این افت ولتاژ باید دیوتی رو مجددا افزایش بده ..... و همه چی به هم می ریزه ...
          اما اگر ماکس دیوتی سایکل 50 درصد بود این اتفاقا نمی افتاد و سلف به اندازه ی کافی فرصت داشت تا باقی مونده انرژی ناشی از پریود قبلی خودشو تخلیه کنه ....

حالا اگر نظر دیگه ای دارید لطفا با دلیل واضح و روشن توضیح دید .

دیدگاه

سلام
            سال نوتون مبارک
            متاسفانه من اطلاعات علمی در خصوص مبدل های DC-DC ندارم ولی به تجربه می تونم بگم که حرف آقای بنیامین پور درسته ولی به روشهایی میشه مشکل رو برطرف کرد.
            من از مدار مشابهی که تو مجله EFY بود هم استفاده کردم که مطلقا تو بارهای بزرگ جواب نمیداد تفاوت ظاهریش هم با مدار Elektor تو مقدار مقاومت خازن تایمینگ بود.

من این مدار رو بستم فقط مشکلی که داره سلفش یکم بزرگه!
            ما هم در اقدامی قابل ستایش سلفش رو با یه سلف حلقوی (که با بدبختی پیدا میشه) تعویض و فرکانسشم بردیم بالا درست شد! (البته 3A)
            فرکانس بالاتر ==سلف کوچکتر
            اگه سلف بزرگتر از مقدار تعیین شده بزاری عملا سلف تبدیل به مقاومت میشه و داغ میکنه
            اگه سلف کوچگتر از مقدار تعیین شده هم باشه اشباع میشه و باز داغ میکنه
            :question:
            البته من یه چیزی رو متوجه نشدم چرا وقتی از دو سلف با مقدار یکسان یکی از نوع تیروئیدی و دیگری از نوع به اصطلاح بشکه ای استفاده می کنم نوع تیروئیدی شدیدا داغ میشه ولی بشکه ای به زور ولرم میشه دلیل علمی این ماجرا چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
              سلام
              سال نوتون مبارک
              متاسفانه من اطلاعات علمی در خصوص مبدل های DC-DC ندارم ولی به تجربه می تونم بگم که حرف آقای بنیامین پور درسته ولی به روشهایی میشه مشکل رو برطرف کرد.
              من از مدار مشابهی که تو مجله EFY بود هم استفاده کردم که مطلقا تو بارهای بزرگ جواب نمیداد تفاوت ظاهریش هم با مدار Elektor تو مقدار مقاومت خازن تایمینگ بود.
              فرکانس بالاتر ==سلف کوچکتر
              اگه سلف بزرگتر از مقدار تعیین شده بزاری عملا سلف تبدیل به مقاومت میشه و داغ میکنه
              اگه سلف کوچگتر از مقدار تعیین شده هم باشه اشباع میشه و باز داغ میکنه

البته من یه چیزی رو متوجه نشدم چرا وقتی از دو سلف با مقدار یکسان یکی از نوع تیروئیدی و دیگری از نوع به اصطلاح بشکه ای استفاده می کنم نوع تیروئیدی شدیدا داغ میشه ولی بشکه ای به زور ولرم میشه دلیل علمی این ماجرا چیه؟
              به احتمال زیاد از توروییدی زرد رنگ استفاده می کنید ... متریال این هسته از پودر آهن هست که در فرکانس های بالا به شدت داغ می شه ...
              متریال سلف های بشکه ای از فریت نرم تشکیل شده که به دلیل عدم وجود مسیر بسته اشباع ناپذیره و البته علت داغ نشدنش متریالش هست نه بسته نبودن مسیر ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                سلام
                یه نکته ی عملی بگم
                برای سلف DC toDC بهتره از یکسری سلف با هسته ی موشی رنگ استفاده کنید! که من کل جمهوری رو سرچ کردم فقط گل الکترونیک داشت!
                حتی کاراییش بهتر از هسته ی فریت بود!

دیدگاه

سلف با هسته ی موشی رنگ استفاده کنید
                  یه عکس ازش میزاری؟

دیدگاه

سلف وسطی

دیدگاه

من از نوع زرد رنگش استفاده کردم که داغ می کنه و دوستمون لطف کردن و دلیلش رو گفتن
                      حالا این موشی رنگ :smile: جنسش از چیه ؟ داغ میشه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                        من از نوع زرد رنگش استفاده کردم که داغ می کنه و دوستمون لطف کردن و دلیلش رو گفتن
                        حالا این موشی رنگ :smile: جنسش از چیه ؟ داغ میشه یا نه؟
                        گرم میشه ولی نه مثل زرده! تقریبا باید گفت گرم نمیشه!

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز در سال جدید.قصد ادامه بحث متشنج قبلی رو ندارم ولی جناب بنیامینپور تقریبا 70 درصد منابع تغذیه فلایبکی که در دستگاههای مختلف صنعتی دیدم و تعمیرشون کردم از آیسی UC2842 استفاده شده به نظر شما کارشون اشتباه بوده؟

دیدگاه

بدون شرح! به نقل از سایت TI

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                              سلام به دوستان عزیز در سال جدید.قصد ادامه بحث متشنج قبلی رو ندارم ولی جناب بنیامینپور تقریبا 70 درصد منابع تغذیه فلایبکی که در دستگاههای مختلف صنعتی دیدم و تعمیرشون کردم از آیسی UC2842 استفاده شده به نظر شما کارشون اشتباه بوده؟
                              جناب B2 .... من تو پست 18 در جواب آقای وزیری دلایلم رو توضیح دادم ... مطمئنا منابعی که شما تعمیر کردید رو بالاخره ما هم دیدیم دست مردم ....
                              اما منابعی که شما تعمیر کردید همونطور که خودتون هم گفتید منابعی بودند که در داخل دستگاه استفاده می شند و لودشون همیشه ثابته یا درصد تغییرات توان کشیده شده از خروجی بسیار کمه ....

شما لطفا سوال منو با سوال جواب ندید و دلیلی بیارید که من قانع بشم و لطفا نگید من دیدمو شنیدمو .... از این جور حرفا ...
                              داکیومنتی هم که کاربر بالا گذاشته چیز جدیدی نیست ....

سوال من اینه : لطفا بفرمایید زمانی که یک تغذیه ی فلایبک در فول لود قرار داره و دیوتی سایکلش 87.5% ! شده اگر به یکباره لودش سبک بشه یا اصلا بی بار بشه چه اتفاقی میفته ؟؟؟

دیدگاه

ما منابعی که شما تعمیر کردید همونطور که خودتون هم گفتید منابعی بودند که در داخل دستگاه استفاده می شند و لودشون همیشه ثابته یا درصد تغییرات توان کشیده شده از خروجی بسیار کمه
                                بله همینطور بودن.
                                شما لطفا سوال منو با سوال جواب ندید و دلیلی بیارید که من قانع بشم و لطفا نگید من دیدمو شنیدمو .... از این جور حرفا ...
                                من فقط برای خودم سوال پیش اومد :redface:
                                سوال من اینه : لطفا بفرمایید زمانی که یک تغذیه ی فلایبک در فول لود قرار داره و دیوتی سایکلش 87.5% ! شده اگر به یکباره لودش سبک بشه یا اصلا بی بار بشه چه اتفاقی میفته ؟؟؟
                                به نظر بنده به دلیل قطبهای موجود ممکنه کمی تاخیر باعث نوسان و بالازدگی ولتاژ خروجی بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X