اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 48 ولت به 12 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 48 ولت به 12 ولت

با تشکر از اساتید جهت شرکت در بحث :biggrin:
    به نظرتون میشه از 3845 استفاده کرد؟ از اونجایی که هم جمع جورتره و هم خودش مستقیم ماسفت رو راه اندازی میکنه؟
    دنبال چند مدل شماتیک ازش گشتم منتها با چیزهایی برخورد کردم که بدتر سردرگم کننده بود oo:

دیدگاه

از اونجایی که دیدم سر اساتید کمی شلوغه دست به کار شدم و از 3845 هم جواب گرفتم و با دقتی باور نکردنی! :biggrin:
      فقط روشی که من رفتم برای درایو ماسفت در ولتاژ مورد نظرم مشکل ایجاد میکنه که باید فکری به حالش بکنم(اگر دوستان نقشه ای دارن یا شماتیکی ممنون میشم در اختیار بزارن(ترجیها ماسفت N ))
      تنها مورد نحوه محاسبه صحیح سلف خروجی هست که متاسفانه مطلب راجع بهش زیاد هست oo:
      ممنون میشم این یه قلم رو کسی توضیح بده :biggrin:

با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تبدیل 48 ولت به 12 ولت

نوشته اصلی توسط -Alone-
        از اونجایی که دیدم سر اساتید کمی شلوغه دست به کار شدم و از 3845 هم جواب گرفتم و با دقتی باور نکردنی! :biggrin:
        فقط روشی که من رفتم برای درایو ماسفت در ولتاژ مورد نظرم مشکل ایجاد میکنه که باید فکری به حالش بکنم(اگر دوستان نقشه ای دارن یا شماتیکی ممنون میشم در اختیار بزارن(ترجیها ماسفت N ))
        تنها مورد نحوه محاسبه صحیح سلف خروجی هست که متاسفانه مطلب راجع بهش زیاد هست oo:
        ممنون میشم این یه قلم رو کسی توضیح بده :biggrin:
        با سپاس
        با اجازه آقای وزیری. اگه بخوای n رو درایو کنی به بوتستراپت لازمه که ولتاژی بالاتر از ولتاژ ورودیست بده به گیت که میتونی از های ساید درایور استفاده کنی منتها اینجوری جالب نیست. پمپ شارژ خازنی هم که با چند تا المان میشه ساخت به درد فرکانس بالا فک نکنم بخوره . تو اینورتر های 12 به 220 دیدم از پمپ استفاده شده منتها واسه فرکانس 50 هرتز :redface:
        برا محاسبه سلف هم یه نرم افزار روسی هست تو سایت بچه های گذاشته بودن(A ice man) ار اون استفاده کن خوبه. برا درایو p کانل هم تا فردا یه خورده فکر میکنم ببینم چه مدار خوبی میشه ساخت :->
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

بالاخره قید ماسفت رو زدم و همون ترانزیستور لکنته رو بستم :biggrin:
          مدار تا حدودی خوبه ولی سلف مقدارش اشتباهه و به هر روشی یه مقدار به دست میاد :sad:
          دوستان و اساتید اگر فرمول درست محاسبه سلف در خروجی باک رو میدونند ممنون میشم توضیح بدن

با سپاس

دیدگاه

تا اونجایی که میدونم مقدار سلف به ریپل جریاتن بستگی داره. تو همون نرم افزار مثلا هسته ee19 رو بزن. گپ رو 0.5 تا 1 میل بزن. ریپل رو هم مثلا 30 درصد بزن . یه راستی چرا از 3 پیک اسیتفاده نمیکنی؟ راحت میتونی ماسفت n رو درایو کنی. هم کاهندس هم افقزاینده. :biggrin: میتونی از دو سلف مجزا استفاده کنی. تغذیه آی سی هم با یه زنر و مقامت کم توان تامین کن. تستی بزن ببیبین چطوره.
            اینجارو هم یه نیگا بنداز.
            http://danyk.cz/univ_m_en.html
            و اینجا نیز هم :biggrin:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=106750.0
            ماسفت و دیود باید 80 وات به بالا باشن تا مطمیئن باشه. irf540 مثلا
            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لکنته؟؟؟ هر قطعه ای و وسیله ای جایی برای استفاده داره. هنوز نمیفهمم چرا شما برای اینکار دنبال ماسفت بودید!!!
              کلکتور به 48 ولت. امیتر به خروجی. بیس با یک ترانزیستور npn کوچیک و یک مقاومت سری زمین میشه که با زمین شدنش خروجی میخوابه. یعنی وقتی ترانزیستور درایو روشن بشه خروجی صفر میشه و وقتی خاموش میشه خروجی روشن. یک مقاوکت هم بین کلکتور و بیس باشه. یه ارایشی برای خاموش سازی سریع ماسفت هم که همیشه میبندیم یک ترانزیستور و یک دیود داره. از اون برای روشن سازی سریع ترانزیستور استفاده بکنید. در پاسان یک مقائمت مستقل برای بیس بزارید و یک خازن باهاش موازی بکنید که شیب تغییرات رو بتونید سریع بکنید.
              سلف هم چقدر بزرگتر باشه در باک به نتیجه بهتری میرسید. باید به اندازه ای بزرگ باشه که در مینیمم جریان باک در حالت ccm کار بکنه. سلف باک بهتره که وارد ناحیه dcm نشه.
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                لکنته؟؟؟ هر قطعه ای و وسیله ای جایی برای استفاده داره. هنوز نمیفهمم چرا شما برای اینکار دنبال ماسفت بودید!!!
                کلکتور به 48 ولت. امیتر به خروجی. بیس با یک ترانزیستور npn کوچیک و یک مقاومت سری زمین میشه که با زمین شدنش خروجی میخوابه. یعنی وقتی ترانزیستور درایو روشن بشه خروجی صفر میشه و وقتی خاموش میشه خروجی روشن. یک مقاوکت هم بین کلکتور و بیس باشه. یه ارایشی برای خاموش سازی سریع ماسفت هم که همیشه میبندیم یک ترانزیستور و یک دیود داره. از اون برای روشن سازی سریع ترانزیستور استفاده بکنید. در پاسان یک مقائمت مستقل برای بیس بزارید و یک خازن باهاش موازی بکنید که شیب تغییرات رو بتونید سریع بکنید.
                سلف هم چقدر بزرگتر باشه در باک به نتیجه بهتری میرسید. باید به اندازه ای بزرگ باشه که در مینیمم جریان باک در حالت ccm کار بکنه. سلف باک بهتره که وارد ناحیه dcm نشه.
                oo:
                بگذریم!
                کل امروز رو با همین سیستمی که الان شما معرفی میکنید کار کرد
                و دوباره بگذریم!!! :biggrin:

راجع به قضیه سلف ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X