اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تنظیم pwm و dead time در TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تنظیم pwm و dead time در TL494

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    وقتی مدارمون بدون فیدبک باشه هم با پایه 4 و هم پایه 3 میشه عرض رو کنترل کرد ولی وقتی فیدبک دار باشه فقط باید با پایه 4 عرض ماکسیمم رو دستی تعیین کرد.
    این اختلاف ناچیز شاید به خاطر خطای اندازه گیری باشه. وگرنه تفاوتی نداره با هم .
    [hr]
    اگه قراره کنترل دور موتور بسازی میتونی از حالت تک خروجی استفاده کنی. ترانزیستور های داخلی آی س رو موازی کن و پایه output control رو بده زمین.
    از 0 تا 90 درصد میتونی بگیری.
    اگه مشکلی هست مدار رو میتونی بزاری ببینیمش میشه گفت چطور عمل میکنه
    سلام
    1-اقای شاهی این پایه output control کارش چیه؟
    اخه تو یکی از مدارات کنترل دور موتور دی سی دیدم که دو تا ترانزیستورهای داخلی ای سی 494 رو موازی کرده بود بطوری که کلکتورها به تغذیه و امیترها زمین شده بود و امیترها به گیت ماسفت میرفت و پایه output control با یک مقاومت در حد 10 کیلو به رفرنس وصل شد؟نباید output control به زمین وصل میشد؟
    2-مگه دو ترانزیستورهای 494 هر کدام 180 درجه با هم اختلاف فاز ندارن یعنی زمانی که یکی خاموشه دیگری روشن و برعکس حالا اگر ما این دو ترانزیستور را موازی کنیم پالس های قرینه هم مقابل هم قرار نمیگیرند؟

دیدگاه

خوب من مدارو بستم با اسکپوپ براتون تست گرفتم.یه اشتباه دیگه که تو مدار بالا میبینم اینه که کلکتور های آی سی رو پول پ کردی :rolleyes: در حالی که باید پول داونش میکردی :rolleyes:
      . دیوتی سایکل رو از 0 تا 87 درصد داشتم. هر دو پتانسومتر همونطور که گفته بودم میتونن به صورت مستقل عملا کنن.(به این معنی که هر وقت دیوتی رو با پایه 3 مثلا گذاشتی 1 درصد دیگه نمیتونی با پایه 4 بیشتر از 1 درصدش بکنی ولی کمترش میتونی بکنی. اگه پایه 3 رو برای 30 درصد بزاری با 4 میتونی 0 تا 30 در صد تغییرش بدی و ... پایه 4 که به 2.6 برسه دیوتی صفر میشه پایه 3 هم به 3.5 که برسه دیوتی صفر میشه )
      اگه APP NOTE هارو بخونین یه سری توضیحاتی داده در مورد تاثیر Rt و Ct رو دد تایم و اینجا ما 87 درصد داریم با این خازن و مقاومت . ولی من خودم تا 90 درصد هم یادم میاد گرفتم.
      ممکنه پول پ کردن ها باعث خطای مولتی متر شما شده باشه.
      دیوتی نزدیک صفر

زیر 1 درصد

دیوتی ماکسیمم

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

نوشته اصلی توسط elect2
      سلام
      1-اقای شاهی این پایه output control کارش چیه؟
      اخه تو یکی از مدارات کنترل دور موتور دی سی دیدم که دو تا ترانزیستورهای داخلی ای سی 494 رو موازی کرده بود بطوری که کلکتورها به تغذیه و امیترها زمین شده بود و امیترها به گیت ماسفت میرفت و پایه output control با یک مقاومت در حد 10 کیلو به رفرنس وصل شد؟نباید output control به زمین وصل میشد؟
      2-مگه دو ترانزیستورهای 494 هر کدام 180 درجه با هم اختلاف فاز ندارن یعنی زمانی که یکی خاموشه دیگری روشن و برعکس حالا اگر ما این دو ترانزیستور را موازی کنیم پالس های قرینه هم مقابل هم قرار نمیگیرند؟
      سلام. این پایه وظیفش اینه که مشخص کنه هر دو خروحی همزمان عمل کنه یا اینکه 180 درجه تفاوت کنه :biggrin: به گراند که بره همزمان(اخلتلاف 0) و به رفرنس بره 180 درجه وقتی هر دو ترانزیستور رو موازی کنیم چه بدیمش به گراند چه رفرنس فرقی نمیکنه و خروجیش هم همونه منتها قابلیت جریان دهیش برای روشن کردن گیت نصف میشه. وقتی به گراند بدیمش هر دو خروجی همزمان روشن میشن :biggrin:
      حالت تک خروجی برای چیزایی مثل باک و بوست و فلایبک و ... و کنترل دور موتور و ..و حالت دو خروجی هم برای هاف یا فول بریج -- پوشپول و ... خوبه :biggrin:
      دیتاشیت و APP NOTE مال شرکت ti رو بخونین
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام
        ممنون که وقت گذاشتین
        پس من یک پی سی بی برای این مدار میزنم که به عنوان مدار تولید پالس ازش استفاده کنیم .
        توی pwm =63 درصد چقدر dead time تغییر میکنه ؟ محسوس بود مقدارش یا خیلی کم بود ؟
        کاشکی دوتا سیگنار رو با اسکوپ میگرفتین که مقدار dead time بهتر دیده بشه
        آخه خروجیش منفی هست اگه پول داون بشه که دیگه چیزی بیرون نمیاد

مدار این میشه ؟
        http://s6.picofile.com/file/8180730850/tl494_n2.BMP
        مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
          سلام
          ممنون که وقت گذاشتین
          پس من یک پی سی بی برای این مدار میزنم که به عنوان مدار تولید پالس ازش استفاده کنیم .
          توی pwm =63 درصد چقدر dead time تغییر میکنه ؟ محسوس بود مقدارش یا خیلی کم بود ؟
          کاشکی دوتا سیگنار رو با اسکوپ میگرفتین که مقدار dead time بهتر دیده بشه
          آخه خروجیش منفی هست اگه پول داون بشه که دیگه چیزی بیرون نمیاد
          مدار این میشه ؟
          http://s6.picofile.com/file/8180730850/tl494_n2.BMP
          خواهش میکنم. آها بله من تو مدار خودم خروجی مثبت گذاته بودم حواسم نبود ببخشید. فرقی نمیکنه. نه همون درسته.
          تو 63 درصد هم شکل موج هم چیز خاصی نیست همینطوره که گذاشتم منتها پهنای پالس کمتر میشه.
          تو این تاپیک یه سری شکل موج گذاشتم مربوط به حالت دو خروجی هست تو دیوتی متوسط هم گذاتشتم.
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=107356.msg695907#msg695907
          اصولا چه دد تایم رو تغییر بدی چه پایه 3 رو هیچ فرقی نمیکنه. هر دوش دیوتی سایکل رو تغییر میده. کارکرد دد تایم تو مثلا پاور اینه که ماکسیمم دیوتی سایکل رو تعیین کنه طوری که تداخلی تو فیدبک به وجود نیاره(و زمان خاموشی ها هم بین دو سوییچ قرار داره چه دیوتی 1 باشه چه 90 درصد باشه). وگرنه تو این مدار فرقی نداره از کدوم استقاده کنی

دیدگاه

خوب من مدارو بستم با اسکپوپ براتون تست گرفتم.یه اشتباه دیگه که تو مدار بالا میبینم اینه که کلکتور های آی سی رو پول پ کردی :rolleyes: در حالی که باید پول داونش میکردی :rolleyes:
            . دیوتی سایکل رو از 0 تا 87 درصد داشتم. هر دو پتانسومتر همونطور که گفته بودم میتونن به صورت مستقل عملا کنن.(به این معنی که هر وقت دیوتی رو با پایه 3 مثلا گذاشتی 1 درصد دیگه نمیتونی با پایه 4 بیشتر از 1 درصدش بکنی ولی کمترش میتونی بکنی. اگه پایه 3 رو برای 30 درصد بزاری با 4 میتونی 0 تا 30 در صد تغییرش بدی و ... پایه 4 که به 2.6 برسه دیوتی صفر میشه پایه 3 هم به 3.5 که برسه دیوتی صفر میشه )
            اگه APP NOTE هارو بخونین یه سری توضیحاتی داده در مورد تاثیر Rt و Ct رو دد تایم و اینجا ما 87 درصد داریم با این خازن و مقاومت . ولی من خودم تا 90 درصد هم یادم میاد گرفتم.
            ممکنه پول پ کردن ها باعث خطای مولتی متر شما شده باشه.
            دیوتی نزدیک صفر

زیر 1 درصد

دیوتی ماکسیمم

:biggrin: :biggrin: :biggrin:
            سلام. این پایه وظیفش اینه که مشخص کنه هر دو خروحی همزمان عمل کنه یا اینکه 180 درجه تفاوت کنه :biggrin: به گراند که بره همزمان(اخلتلاف 0) و به رفرنس بره 180 درجه وقتی هر دو ترانزیستور رو موازی کنیم چه بدیمش به گراند چه رفرنس فرقی نمیکنه و خروجیش هم همونه منتها قابلیت جریان دهیش برای روشن کردن گیت نصف میشه. وقتی به گراند بدیمش هر دو خروجی همزمان روشن میشن :biggrin:
            حالت تک خروجی برای چیزایی مثل باک و بوست و فلایبک و ... و کنترل دور موتور و ..و حالت دو خروجی هم برای هاف یا فول بریج -- پوشپول و ... خوبه :biggrin:
            دیتاشیت و APP NOTE مال شرکت ti رو بخونین
            آقای شاهی گل دمت گرم این تایپیک کاملترین تایپیک راه اندازی 494 خیلی چیزها دستم اومد خدا خیرت بده فقط چند سوال دارم هنوز واسم گنگ

1-پس برای اینکه دو ترانزیستور داخلی ای سی موازی کنیم پایه out control باید به زمین وصل بشه بهتره اگرم به رفرنس وصل کنیم فرقی نداره فقط جریان دهی پالس خروجی نصف میشه؟
            اخه وقتی به رفرنس وصل میکنیم ترانزیستورها 180 درجه اختلاف فاز دارن بعد از موازی کردن اینجوری شکل موج دو ترانزیستور بهم نمیخورن و قاطی نمیشه ؟پس فقط مشکل اینه که جریان نصف مقدار قبلی میشه یعنی زمانی که پایه oc به زمینه؟
            2-من معنیه پول اپ و پول دان رو میدونم فقط نمیدونم چه زمانی تو این ای سی از دان و اپ استفاده میکنند در زمانی که دو ترانزیستور 180 درجه اختلاف فاز دارن این برمیگرده به تحریک ترانزیستور خروجی مثبت یا منفی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
              آقای شاهی گل دمت گرم این تایپیک کاملترین تایپیک راه اندازی 494 همه چیز و متوجه شدم خدا خیرت بده فقط چند سوال دارم هنوز واسم گنگ
              1-پس برای اینکه دو ترانزیستور داخلی ای سی موازی کنیم پایه out control باید به زمین وصل بشه بهتره اگرم به رفرنس وصل کنیم فرقی نداره فقط جریان دهی پالس خروجی نصف میشه؟
              اخه وقتی به رفرنس وصل میکنیم ترانزیستورها 180 درجه اختلاف فاز دارن بعد از موازی کردن اینجوری شکل موج دو ترانزیستور بهم نمیخورن و قاطی نمیشه ؟پس فقط مشکل اینه که جریان نصف مقدار قبلی میشه یعنی زمانی که پایه oc به زمینه؟
              2-من معنیه پول اپ و پول دان رو میدونم فقط نمیدونم چه زمانی تو این ای سی از دان و اپ استفاده میکنند در زمانی که دو ترانزیستور 180 درجه اختلاف فاز دارن این برمیگرده به تحریک ترانزیستور خروجی مثبت یا منفی؟
              خواهش میکنم کاری نکردم.
              1-بله با اسیلوسکوپ هم چک کردم فرقی نمیکنه(وقتی موازی کردم ترانزیستور را). آره وقتی بدیم رفرنس همزمان نمیزنن ولی وقتی به گراند بدیم همزمان میزنن.
              برعکس گفتی :biggrin: وقتی oc به زمینه همزمان میزنن وقدرتش بیشتره.
              2-ببین 494 خروجیش تک ترانزیستوری هست. و فقط گیت رو میتونه روشن بکنه و نمیتونه خاموش بکنه. مدار زیر رو ببین کامل متوجه میشی. خروجی آی سی از طریق دیود 914 و سپس مقاومت 47 اهم گیت رو شارژ میکنه. اما خوب حالا چطور دشارژش کنیم؟ با قطع شدن سوییچ tl494 ولتاژ داخل گیت از طریق مقاومت 47 اهم وارد امیتر ترانزیستور 4403 میشه و از طریق بیس و مقاومت 1 کیلو اهم که پول داون شده جریان الکتریکی به وجود میاد و ترانزیستور 4403 روشن میشه و کلکتور امیتورش به هم وصل میشه و گیت رو میچسبونه زمین. :biggrin: (میشه مثل درایور داخلی 3525)

[hr]
              گاهی وقت ها هم خود 494 توانایی لازم برای شارژ کردن گیت رو هم نداره(مثلا تعداد زیادی ماسفت رو موازی کردیم) و برای این مورد یه ترانزیستور دیگه هم در بالا قرار میگیره که به این ترکیب میگن توتم پول و اینجا هم باز به پول داون نیازه برا خالی گردن گیت از طریق روش بالا.

دیدگاه

پس من الان میتونم با این مدار این سیگنال رو داشته باشم ؟
                مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
                  پس من الان میتونم با این مدار این سیگنال رو داشته باشم ؟
                  بله چرا نشه؟

دیدگاه

مرسی
                    فقط چون اسکوپ نداشتم خواستم خیالم راحت تر شده باشه :icon_razz:
                    مدت هاست نیستم

دیدگاه

خواهش میکنم کاری نکردم.
                      1-بله با اسیلوسکوپ هم چک کردم فرقی نمیکنه(وقتی موازی کردم ترانزیستور را). آره وقتی بدیم رفرنس همزمان نمیزنن ولی وقتی به گراند بدیم همزمان میزنن.
                      برعکس گفتی :biggrin: وقتی oc به زمینه همزمان میزنن وقدرتش بیشتره.
                      2-ببین 494 خروجیش تک ترانزیستوری هست. و فقط گیت رو میتونه روشن بکنه و نمیتونه خاموش بکنه. مدار زیر رو ببین کامل متوجه میشی. خروجی آی سی از طریق دیود 914 و سپس مقاومت 47 اهم گیت رو شارژ میکنه. اما خوب حالا چطور دشارژش کنیم؟ با قطع شدن سوییچ tl494 ولتاژ داخل گیت از طریق مقاومت 47 اهم وارد امیتر ترانزیستور 4403 میشه و از طریق بیس و مقاومت 1 کیلو اهم که پول داون شده جریان الکتریکی به وجود میاد و ترانزیستور 4403 روشن میشه و کلکتور امیتورش به هم وصل میشه و گیت رو میچسبونه زمین. :biggrin: (میشه مثل درایور داخلی 3525)

[hr]
                      گاهی وقت ها هم خود 494 توانایی لازم برای شارژ کردن گیت رو هم نداره(مثلا تعداد زیادی ماسفت رو موازی کردیم) و برای این مورد یه ترانزیستور دیگه هم در بالا قرار میگیره که به این ترکیب میگن توتم پول و اینجا هم باز به پول داون نیازه برا خالی گردن گیت از طریق روش بالا.
                      اقا محسن عزیز بله متوجه شدم خیلی خیلی لطف کردین خدا خریت بده فقط جمع بندی رو ببین کجا اشکال دارم
                      اینطور که متوجه شدم خروجی 494 بدلیل داشتن هر خروجی یک ترانزیستور تک پالس مثبت میده و وقتی پالس میده به گیت فت و پالس خاموش میشه باید توسط المانی گیت به سورس اتصال کوتاه شه که این کار در مدار بالا با یک ترانزیستور مثبت انجام میشه
                      ولی 3525 هر خروجی دو پالس میده یکی بالا یکی پایین مانند مدار زیر
                      http://320volt.com/wp-content/uploads/2008/04/sg3525_car_smps.jpg
                      در این مدار اگر درست گفته باشم زمانی که خروجی A پالس مثبت میده ترانزیستور 139 فعال میشه و ماسفتها هدایت میکنن چون 12 ولت به گیت فتها میرسه و در زمانی که پالس منفی میده ترانزیستور 140 فعال میشه و گیت سورس ماسفتها رو اتصال میده
                      و خروجی b برعس حالت بالا میشه درسته؟
                      چرا برای تخلیه گیت در زمان خاموشی از یک مقاومت موازی با گیت سورس نمیشه استفاده کردمثلا 1 کیلو یا 10 کیلو حتما باید از ترانزیستور استفاده شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elect2
                        اقا محسن عزیز بله متوجه شدم خیلی خیلی لطف کردین خدا خریت بده فقط جمع بندی رو ببین کجا اشکال دارم
                        اینطور که متوجه شدم خروجی 494 بدلیل داشتن هر خروجی یک ترانزیستور تک پالس مثبت میده و وقتی پالس میده به گیت فت و پالس خاموش میشه باید توسط المانی گیت به سورس اتصال کوتاه شه که این کار در مدار بالا با یک ترانزیستور مثبت انجام میشه
                        ولی 3525 هر خروجی دو پالس میده یکی بالا یکی پایین مانند مدار زیر
                        در این مدار اگر درست گفته باشم زمانی که خروجی A پالس مثبت میده ترانزیستور 139 فعال میشه و ماسفتها هدایت میکنن چون 12 ولت به گیت فتها میرسه و در زمانی که پالس منفی میده ترانزیستور 140 فعال میشه و گیت سورس ماسفتها رو اتصال میده
                        و خروجی b برعس حالت بالا میشه درسته؟
                        چرا برای تخلیه گیت در زمان خاموشی از یک مقاومت موازی با گیت سورس نمیشه استفاده کردمثلا 1 کیلو یا 10 کیلو حتما باید از ترانزیستور استفاده شه؟
                        قربونت. بله کاملا درسته :biggrin: خازن های گیت در حد چند نانو هستن و یه جور باید تخلیه بشه. بله در مدار پایین خروجی 3525 در لحظه روشنی مثبت میشه که جریان از بیس امیتر 139 و مقاومت 6.8 و در نهایت گیت ماسفت ها به زمین راه پیدا میکنه که باعث جریان در بیس 139 میشه و گیت تا بالا میچسبونه وقتی چسبید(خازن گیت شارژ شد) جریان صفر میشه.در زمان خاموشی ولتاژ گیت در مسیر پایینی به سمت گراند که توسط 3525 وصل شده جریان در بیس 140 اسجاد میکنه و ماسفت رو به زمین میکوبه :biggrin: تو این مدار به دلیل اینکه مقاومت گیت ماسفت خیلی پایینه خود 3525 نمیتونه اونو مستقیم درایو کنه به همین خاطر این توتم پل اضافه شده.

اگه بخوایم مدار بالا رو رو 494 پیداه کنیم کافیه خروجی ها ی آی سیمون رو پول داون کنیم تا در لحظه قطع سوییچ مسیر جریان گیت به زمین برای بایاس ترازیستور 140 فراهم بشه. کافیه یه مقاومت مثلا 220 اهم 1 وات به هر یک از خروجی های 494 پول داون بشه :biggrin:

خوب اگه از مقاومت 1 یا 10 کیلو استفاده بشه ماسفت درست خاموش نمیشه(اصن خاموش نمیشه تو فرکانس بالا :biggrin و ماسفت به بخاری تبدیل میشه و عمل وسییچینگ nvsj انجام نمیشه(تو توپولوژی های دو طرفه مثل هاف بریج مثلا یوییچ بالایی هنوز خاموش نشده سوییچ پایینی روشن میشه و همه چی منفجر میشه :biggrin وماسفت حتما باید با استفاده از مقاومت گیت مخصوص به خودش (مثلا 10 اهم برای irfz44) به زمین اتصال بشه. با همون مقاومتی که سورس(+) میشه باید با همون سینک(-) هم بشه

دیدگاه

قربونت. بله کاملا درسته :biggrin: خازن های گیت در حد چند نانو هستن و یه جور باید تخلیه بشه. بله در مدار پایین خروجی 3525 در لحظه روشنی مثبت میشه که جریان از بیس امیتر 139 و مقاومت 6.8 و در نهایت گیت ماسفت ها به زمین راه پیدا میکنه که باعث جریان در بیس 139 میشه و گیت تا بالا میچسبونه وقتی چسبید(خازن گیت شارژ شد) جریان صفر میشه.در زمان خاموشی ولتاژ گیت در مسیر پایینی به سمت گراند که توسط 3525 وصل شده جریان در بیس 140 اسجاد میکنه و ماسفت رو به زمین میکوبه :biggrin: تو این مدار به دلیل اینکه مقاومت گیت ماسفت خیلی پایینه خود 3525 نمیتونه اونو مستقیم درایو کنه به همین خاطر این توتم پل اضافه شده.

اگه بخوایم مدار بالا رو رو 494 پیداه کنیم کافیه خروجی ها ی آی سیمون رو پول داون کنیم تا در لحظه قطع سوییچ مسیر جریان گیت به زمین برای بایاس ترازیستور 140 فراهم بشه. کافیه یه مقاومت مثلا 220 اهم 1 وات به هر یک از خروجی های 494 پول داون بشه :biggrin:

خوب اگه از مقاومت 1 یا 10 کیلو استفاده بشه ماسفت درست خاموش نمیشه(اصن خاموش نمیشه تو فرکانس بالا :biggrin و ماسفت به بخاری تبدیل میشه و عمل وسییچینگ nvsj انجام نمیشه(تو توپولوژی های دو طرفه مثل هاف بریج مثلا یوییچ بالایی هنوز خاموش نشده سوییچ پایینی روشن میشه و همه چی منفجر میشه :biggrin وماسفت حتما باید با استفاده از مقاومت گیت مخصوص به خودش (مثلا 10 اهم برای irfz44) به زمین اتصال بشه. با همون مقاومتی که سورس(+) میشه باید با همون سینک(-) هم بشه
                          سلام خیلی لطف کردی اخه یک مدار کنترل دور موتور دی سی دارم با 494 که کلکتورهای داخلی ای سی رو بهم وصل کرده و به vcc داده امیترها رو بهم وصل کرده و با یک مقاومت 33 اهم به گیت ماسفت داده و از گیت یا سر مقاومت 33 اهم که به گیت ماسفت میره یک مقاومت 1 کیلو به زمین داده یعنی 1 کیلو با گیت و زمین موازیه فکر کنم همین مقاومت تخلیه خازن گیت سورس باشه اینجا چرا از ترانزیستور استفاده نکرده یا خروجی ای سی رو پول دان نکرده؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تنظیم pwm و dead time در TL494

نوشته اصلی توسط elect2
                            سلام خیلی لطف کردی اخه یک مدار کنترل دور موتور دی سی دارم با 494 که کلکتورهای داخلی ای سی رو بهم وصل کرده و به vcc داده امیترها رو بهم وصل کرده و با یک مقاومت 33 اهم به گیت ماسفت داده و از گیت یا سر مقاومت 33 اهم که به گیت ماسفت میره یک مقاومت 1 کیلو به زمین داده یعنی 1 کیلو با گیت و زمین موازیه فکر کنم همین مقاومت تخلیه خازن گیت سورس باشه اینجا چرا از ترانزیستور استفاده نکرده یا خروجی ای سی رو پول دان نکرده؟
                            خوب چون کنترل دور موتور ها معمولا فرکانس پایینی دارن در حد چند صد هرتزن مشکی نداره که به 1 کیلو تخلیه بشه :biggrin: این روش فقط در حد چند صد هرتز کاربرد داره. خوب پول داون همون مقاومت 1 کیلو به حساب میاد دیگه :biggrin: این مقاومت رو میشه تا حد 330 اهم هم پایین آورد که بهتر بشه منتها یه خورده تلفات میفته روش

دیدگاه

عجب پس دلیل داغ شدن درایورهای من همین بوده که خروجی 494 رو زمین نمیکردم؟؟؟
                              اخه وقتی از pwm میکرو استفاده میکردم داغ نمیکرد و فقط با 494 داغ میکرد

یه سوال اگه بخوایم فرکانس 500 هرتز تولید کنیم با این ای سی باید مقادیر خازن و مقاومتش چند باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs
                                عجب پس دلیل داغ شدن درایورهای من همین بوده که خروجی 494 رو زمین نمیکردم؟؟؟
                                اخه وقتی از pwm میکرو استفاده میکردم داغ نمیکرد و فقط با 494 داغ میکرد
                                یه سوال اگه بخوایم فرکانس 500 هرتز تولید کنیم با این ای سی باید مقادیر خازن و مقاومتش چند باشه؟
                                ممکنه داغ ردنش به خاطر مناسب نمودن مقاومت بیس بوده باشه. در کل باید پول داون بشه. فرمولش که هست تو دیتاشیت. خازن 1 میکرو و مقاومت 1 کیلو بزارین خروجی 1000 هرتز برای حالت تک خروجی میده و 500 هرتز هم برای حالت دو خروجی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X