اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن مقاومت اجری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن خازن

باید از مدارات رگولاتور استفاده کنی.آی سی lm2576 یه رگول سویچینگ هست ولی فکر کنم تا 3 آمپر میده.از رگولاتور های خطی هم میتونی استفاده کنی ولی تلفاتشون زیاد میشه.
    الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

اگر مشکل برطرف شده

در گام بعدی میشه گفت 6 امپر جریان زیادیه و تو این جریان تقریبا خازن اثر مثبتی نداره

یا افزایش ظرفیت خازن

یا رگولاتور ترانزیستوری
      --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
        باید از مدارات رگولاتور استفاده کنی.آی سی lm2576 یه رگول سویچینگ هست ولی فکر کنم تا 3 آمپر میده.از رگولاتور های خطی هم میتونی استفاده کنی ولی تلفاتشون زیاد میشه.
        ممنون دوست عزیز
        لطفاا در مورد این ای سی یه توضیح بدید من از ترانسم جریان 6 رو کامل میکشم
        این ای سی فقط جریان رو تقویت میکنه?
        لطفا بیشتر توضیح بدید
        مشکل اول ترانسم بود که به لطف شما عزیزان حل شد حالا مشکل دوم کم کردن 5 ولت از ترانس هستکه
        تو جریان 6 دووم بیا ره و مشکل سوم کم شدن جریان هست که ای سی شما این مشکل رو حل میکنه
        ممنون میشم از راهنمایی هاتوون

دیدگاه

پاسخ : داغ شدن مقاومت اجری

نکته : :NO:
          با خرید یک عدد ترانس 16 ولت ، 100 عدد سوال هم جایزه گرفتم oo:
          فکر نمی کردم سر 5 ولت اضافه انقد دردسر بکشم :angry:
          برای کم کردن این 5 ولت 2تا مقاومت آجری 15 وات گذاشتم که اگه 10 تام بزارم بازم می سوزند . (انقد داغ میکنه که ازش بعنوان بخاری رومیزی کوچک
          و بسیار سبک میشه استفاده کرد :mrgreen
          خب 12 گیرم نیومد به اجبار 16 گرفتم :cry2:
          هر کی خربزه می خوره پای لرزشم ....؟
          دوستان :
          من چطور می تونم از یه ترانس 16 ولت 5 ولت کم کنم و به هر حال من 6 آمپر رو کاملا از ترانس میکشم به نظر شما چی بزارم که داغ نکنه ؟

با سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600
            سلام ممنون از جوابتون
            خلاصه مشکلم با ترانس حل شد الان مشکلم 16 ولت بودنه ترانس هست و من فقط 12 ولت
            6 امپر لازم دارم.
            خب همونطور که دوستمون فرمودند 7 ولت اضافه کاذب هست که به خاطر خازن هست.
            ولى بازم من 5 ولت اضافه دارم که به مصرف کنندم صدمه مزنه
            من براى کاهش ولتاژ از مقاومت اجری استفاده کردم که اصلا جواب نداد البته 15 وات هستند
            و شدیداا داغ میکنن و امپر رو هم میاره پایین . دوستان من باید چیکار کنم که ولتاژ 12 رو داشته باشم و امپرمم افت نکنه و رو 6 ابت بمونه?
            با سپاس فراوان
            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
            اگر شما تعدادی از دور های سیم پیچی خروجی را کم کنید، به اندازه 4 ولت ولتاژ شما می شود 12 ولت 6 آمپر. اگر تمایل دارید، لطفا به موارد زیر توجه فرمائید.
            1- با توجه به اینکه سیم های خروجی 16 ولت ترانس شما در روی قرقره و 220 ولت آن در زیر قرقره پیچیده می شود، کاغذ یا پوشش روی قرقره ترانس را بردارید.(سیم پیچ رو مشخص می شود). دو سر سیم یک ولت متر را به دو سر خروجی ترانس در رنج a.c وصل کنید. ورودی ترانس را به برق 220 ولت وصل کنید. در زمانی که ولت متر عدد حدود 16 را نشان می دهد، یک سر سیم ولت متر را که از بالا ترین لایه از ترانس خارج می شود با نوک یک سوزن ته گرد به ردیف های پائین تر سیم پیچ بچسبانید (با فشار نوک سوزن از لاک سیم عبور کرده و اتصال برقرار می گردد) باید ولتاز کم شود. وقتی ولتاژ به 12 ولت رسیده علامت زده و سیم های اضافه را از قرقره بیرون آورید. اگر سوالی بود در خدمتم.
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600
              سلام ممنون از جوابتون
              خلاصه مشکلم با ترانس حل شد الان مشکلم 16 ولت بودنه ترانس هست و من فقط 12 ولت
              6 امپر لازم دارم.
              خب همونطور که دوستمون فرمودند 7 ولت اضافه کاذب هست که به خاطر خازن هست.
              ولى بازم من 5 ولت اضافه دارم که به مصرف کنندم صدمه مزنه
              من براى کاهش ولتاژ از مقاومت اجری استفاده کردم که اصلا جواب نداد البته 15 وات هستند
              و شدیداا داغ میکنن و امپر رو هم میاره پایین . دوستان من باید چیکار کنم که ولتاژ 12 رو داشته باشم و امپرمم افت نکنه و رو 6 ابت بمونه?
              با سپاس فراوان
              سلام
              من هنوز تو این تعجبم که چطوری بدون مقاومت شنت جریان رو اندازه گیری کردید؟
              ببینید شما وقتی با پل دیود ترانسی رو یکسو میکنید باید ولتاژ رو * رادیکال دو کنید که مربوط به سیکل میباشد که ولتاژ بی باری میباشد
              اون 16 ولت مشکلی نداره یعنی 16 ولت کاذب هست و وقتی زیر بار بره میشه 12 ولت البته در جریان کامل 6 امپر دقیق میشه 12 ولت و مشکلی اییجاد نمیکنه
              مصرف کننده شما دقیقا چیه؟

دیدگاه

سلام دوستان
                معزرت میخام کم کردن تعداد دور سیم چندان جالب به نظر نمیرسه
                و ممکنهبه داغون شدن ترانس تموم بشه!
                دوست عزیز این ترانس 16 ولت هست که با خازنی که داره میشه 23 ولت که 7 ولت اوونکاذب هست
                و میاد رو 16 ولت.
                من ترانس 12 پیدا نکردمو به اجبار 16 گرفتم و حالا توو این 4 ولت اضافه موندم
                مصرف کنندم tec 8 امپر هست و بیشتر از 12 ولت رو بدم داغیش زیاد میشه ومشکل پیدا میکنه
                حالا یه مداری چیزی نیست ماببندیم که 6 امپربهش بر نخوره داغ نکنه?

دیدگاه

سلام دوستان ؛
                  تو نت مطالبی در رابطه با کانورتر مشاهده کردم که ولتاژ رو مثلا از 24 به 12 میرسونه ، یا مداراتی که چند ولت رو میگیرند و به آمپر تبدیل می کنند
                  به نظرتون عملی هست

دیدگاه

آی سی رگولاتور هم هست که 16 رو به 12 تبدیل کنه و تو جریان 8 آمپر دوووم بیاره ؟
                    با سپاس فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X