اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونگی تعیین آمپر دیودها در تغذیه ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چگونگی تعیین آمپر دیودها در تغذیه ها

با سلام خدمت اساتید محترم و همچنین مدیریت محترم تالار
    یه سوالی برام پیش اومده و اونم اینه که در یک تغذیه دوبل که به ترانس وصله از دیودهای تک 5408به تعداد 8عدد که در هر ریل 4عدد تعبیه شده.از آنجایی که هر دیود به تنهایی عمل یکسو سازی تا1000ولت و 3آمپرو داره آیا مجموع آمپر ها در ریل خروجی دیسی برابر 12آمپره?یا اینکه نه مجموع آمپر در هر ریل همون 3آمپری هست که یک دیود از خودش عبور میده?اگر همون 3آمپر باشه پس چه لزومی داره وقتی در هر ریل با قرار دادن دو دیود کار راه میافته از دیود های بیشتری استفاده کنیم.من به شخصه تغذیه هایی دارم که در ریل از دو عدد تا 8عدد دیود گذاشته شده که در عمل تفاوت این تغییر مقدار ها برای خودم محسوس نیس.برا همین از شما مهندسین عزیز تقاضای کمک کردم.ممنون میشم با راهنماییهای شما دوستان و مهندسین محترم این سوال حل بشه
    موفق باشید
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

پاسخ : چگونگی تعیین آمپر دیودها در تغذیه ها

سلام
    خوبی داداش
    خوب اگه ترانست مثلاهرطرفش 6آمپرباشه شمابیای واسه هرطرف یه دونه 5408بزاری ماکسیمم امپری که میتونی ازاین ترانس بگیری 3آمپره واسه همین میان ازچنددیوداستفاده می کنندکه هم ازکل توان ترانس استفاده کنندوهم دراین صورت توجریان زیاددیوداداغ نکنن پس اگه توهرسر4تاازاین دیودبزاری هرسرمیشه 12آمپرالبته اگه ترانستم جوابگوباشه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      سلام
      خوبی داداش
      خوب اگه ترانست مثلاهرطرفش 6آمپرباشه شمابیای واسه هرطرف یه دونه 5408بزاری ماکسیمم امپری که میتونی ازاین ترانس بگیری 3آمپره واسه همین میان ازچنددیوداستفاده می کنندکه هم ازکل توان ترانس استفاده کنندوهم دراین صورت توجریان زیاددیوداداغ نکنن پس اگه توهرسر4تاازاین دیودبزاری هرسرمیشه 12آمپرالبته اگه ترانستم جوابگوباشه.
      درود سیروس جان
      پس با این احتساب تغذیه ای که مجموعا" 8 تا دیود داره تقریبا 24آمپر رو عبور میده.هرچه تعداد بیشتر باشه پس هنگام دشارژه شدن خازنا بهتر از نو پر میشن.درسته?
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

بله عزیزهمینطوره.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X