اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در طراحی شارژر برای دزدگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در طراحی شارژر برای دزدگیر

نوشته اصلی توسط MOGTABAKIT
    کاری که شما انجام میدی پدر باتری را در میاره چون قطع کن جریان نداره و باتری زیاد تو شارژ میمونه معمولا با یه مدار سنس جریان باید بفهمی که اگه جریان شارژباتری از یه حد کمتر شد دیگه شارژ را قطع کنی اینطوری عمر مفید باتری زیاد میشه
    به این روش شارژر کردن میگند " فلوت" چون ولتاژ رو شما روی 13.8 ولت تنظیم کردید .در این روش باتری دورتر شارژر میشه چون جریان کمتری رو مصرف میکنه و اصلا به باتری صدمه ای وارد نمیشه

اگر شمابخاید باتریتون زودتر شارژر بشه از روش شارژر سریع استفاده میکنید که ورودی رو 15 ولت میدید و توسط شارژر ,؛ شارژ میکنید که بعد از شارژر شدن باتری ؛شارژر جریان شارژر رو قطع میکند
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

چرا به باتری فشار بیاد؟اتفاقا باتری همیشه در حالت فول شارج قرار داره و عمر باتری افزایش پیدا میکنه ولی بنظر من روی 13 تنظیم باشه بهتره
      وقتی ولتاژ باتری . منبع مساوی بشه که جریانی رد و بدل نمیشه و انگار شارجر رو قطع کردیم

دیدگاه

البته چون که شما با جریان کمی باتری را دارین شارژ میکنید و اکثرا میگن که ایرادی نداره ولی تو دراز مدت برای باتری مشکل ساز هستش این حرف تجربه شخصی خود من هست و شارژرهای مختلفی طراحی کردم و اکثرا تو سایتهای خارجی به این مطلب اشاره شده و بهتر هستش یه قطع کن جریان براش طراحی کنید وگرنه یه مدار ساده قرار میدادن که ولتاژ را روی 13.8ولت قرار میداد و باتری را شارژ میکرد اما تو این روش باتری با جریان خیلی کمی به مدت زیاد شارژ میشه شما اگه به شارژرهای خوب نگاه کنید قطع کن جریان هم دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs
          چرا به باتری فشار بیاد؟اتفاقا باتری همیشه در حالت فول شارج قرار داره و عمر باتری افزایش پیدا میکنه ولی بنظر من روی 13 تنظیم باشه بهتره
          وقتی ولتاژ باتری . منبع مساوی بشه که جریانی رد و بدل نمیشه و انگار شارجر رو قطع کردیم
          تو باتری های مختلف فرق میکنه تو باتری های لیتیومی بهتره قطع بشه حتی تو جریان پایین دراز مدت شارژ بشه اگه باتری اسیدی باشه و آمپر بالا مشکلی پیش نمی آد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...