اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری سوختن ماسفت در تغذیه مدار آمپلی ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک فوری سوختن ماسفت در تغذیه مدار آمپلی ساب

نوشته اصلی توسط emparator
    ei33باشه یانباشه فرقی نمی کنه چون می خوایم ازنوسیم پیچی کنیم.
    مهندس جان من اینو انداختم تو آب جوش اما موقع درآوردن یه طرفش شکست :sad: اگه با چسب 123 بچسبونمش ایرادی داره؟
    http://s6.uplod.ir/i/00581/xrvvtyvf13v1.jpg

دیدگاه

آقا من سیم هاشم خارج کردم الان آماده ام.
      شما بگو سیم چه شماره هایی بگیرم. و چند دور و چطوری بپیچمش :agree:

دیدگاه

درود و سلام مجدد
        دوست عزیز ای کاش اینقدر داستان رو سخت نمیکردی و برای این امر تاپیک نمیزدی حداقل
        و از طریق پیام خصوصی از دوستان کمک میخاستی
        البته اگه این مورد رو شما میگشتی تاپیک 100% بود حالا عنوانش فرق میکنه
        با این حال عالیه
        ببین اول هسته شکست که اشکال داره ولی اونقدر هاد نیست و میتونی استفاده کنی
        فقط حواست باشه زمانی که داری چسب میزنی فاصله بین شون زیاد نشه
        چسب 123 این مشکل رو بوجود میاره چون مقداری غلیظ هست
        .
        حالا باید بدونی فرکانس کاری چقدر هست و ولتاژ خروجی با امپر خروجی چه مقدار باشه !!!!
        که گفتم من قبلا فقط از مدار نقشه سوئیچینگش استفاده کردم
        اگه یادم بیاد فرکانسش 40 کیلو بود
        ولتاژ هم + تا - 40 ولت بخش امپلی چون TDA7294
        هست (امپشم جدا قبلا ساختم البته استریو)

برای سیم پیچی اگه سیم همون 0.50 رو داری
        4+4 دور 10 لا سیم 0.50
        و برای خروجی 40 ولت
        13+13 دور 4 لا سیم 0.50

راستی پیچیدن ترانس برای توپولوژی پوش پول اصول خاص داره از ویدیو بد من استفاده کن فققط تعداد دور خودت رو اعمال کن
        http://www.aparat.com/v/yD7W3

نکته اخر مقدار پیک ولتاژ به ظرفیت خازن تو خروجی مدار افزاینده بستگی داره چون طراحی مدارش فیدبک نداره
        باید مراقب باشی امگان داره ولتاژ خروجی تا 55 ولت برشه حتی
        پس خروجی مدار امپ رو ازاد نذار

چون مدارم برای سابمیخای همون خازنی که دارم در موردش صحبت میکنم
        مقدارش رو گفته 1000 میکرو شما 3300 میکرو 50 ولت بزار که تو زمان بیس صدا نشکنه و بیس خراب نشه

موفق باشی :job:
        من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

نه دوست عزیزبایستی دنبال یه هسته دیگه باشی چون این شکست خودش یه فاصله هوایی محسوب میشه.
          یه مقدارسیم 0.5پیداکن حدود10متری باشه کافیه.
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

ممنون از همتون. من سیمم نمرش 70 صدم بود رفتم سیم شماره 50 گرفتم .
            واسه چسبوندن هسته هم بینش چسب نمیزنم ک بینش فاصله هوایی بیافته.
            خب واسه پیچیدن 2 تا 10 لایه سیم 50 زیاد نیست؟؟؟؟ سر وسطش میشه 20 تا رشته سیماااااااا :eek:

دیدگاه

سلامم
              دوستان سلفو پیچیدم.
              مشکل هنوز بر قراره اما این سلفی ک پیچیدم واقعا عالیههههههه خروجیش اونقدر قویه ک لامپ گازی ماشین وصل کردم سوزوندش :eek:

خروجی مدار رو وصل کردم به 2 تا خازن 200 ولت 470 میکروفاراد فعلا ک ببینم ولتاژ تا چقدر بالا میره.

لحظه اول ک مدار رو روشن میکنم تا همون 4-5 ثانیه همه چیز خوبه ولتاژم رو 47-48 هست و آمپر مدارم خیلی عالیه به حدی ک لامپ گازی ماشینو رو 2 کنتاکت به قدری پر نور روشن کرد ک توش ذوب شد. اما بعد 4-5 ثانیه همون صدای جیز جیززز از هسته میاد و ولتاژ یهو میره تا 80-90-و100 به بالا و ماسفتا سوخاری میشه و فوری مدار رو قطع میکنم ک نترکه!!!! مشکل از کجاست! چرا بعد 5 ثانیه ولتاژ میره بالا و اینجور میشه! :angry: :angry:
              http://upload7.ir/preview.php?user=&file=d9bbc72bc1b42e3efc92ac6 73eb501b651e65a46.jpg

http://upload7.ir/uploads//8e65baf064b351302b3dafd86215660c55190fac.jpg

http://upload7.ir/uploads//f2afdfbb2dd60ba34de4579b55b51ddbabab6014.jpg

http://upload7.ir/uploads//e436bc3f1f83c5c2b1a455f522d9f511af0fba56.jpg

http://upload7.ir/uploads//0cfef6ee7dc0771bf44b4b7f6b2489b6af375088.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a_m_i_r_b_o_y
                سلامم
                دوستان سلفو پیچیدم.
                مشکل هنوز بر قراره اما این سلفی ک پیچیدم واقعا عالیههههههه خروجیش اونقدر قویه ک لامپ گازی ماشین وصل کردم سوزوندش :eek:

خروجی مدار رو وصل کردم به 2 تا خازن 200 ولت 470 میکروفاراد فعلا ک ببینم ولتاژ تا چقدر بالا میره.

لحظه اول ک مدار رو روشن میکنم تا همون 4-5 ثانیه همه چیز خوبه ولتاژم رو 47-48 هست و آمپر مدارم خیلی عالیه به حدی ک لامپ گازی ماشینو رو 2 کنتاکت به قدری پر نور روشن کرد ک توش ذوب شد. اما بعد 4-5 ثانیه همون صدای جیز جیززز از هسته میاد و ولتاژ یهو میره تا 80-90-و100 به بالا و ماسفتا سوخاری میشه و فوری مدار رو قطع میکنم ک نترکه!!!! مشکل از کجاست! چرا بعد 5 ثانیه ولتاژ میره بالا و اینجور میشه! :angry: :angry:
                درود بر شما
                ترانس دیگه همینه دیگه شما خوب پیچیدی و دیگه اینکه مدار رو واسه ساب مگه نمیخای
                باید پرقدرت باشه
                در مورد خازن صافی هم گفتم ولتاژ خروجی با ظرفیت خازن رابطه مستقیم داره
                TL494 اضافه نداری بذاری جاش مجدد تست کنی

شما اسکوپ داری تست کنی ببینی گیت ماسفت ها چجوری تغذیه میشن
                100 % یه جای کار مدار پالست میلنگه اولین مرحله IC رو عوض کن
                یادم میومد این مدار بخش پروتکت هم داشت و IC ریپ میزد مدار قطع میکرد

تمامی قطعات که گفتن تهیه کردی یا چیزی مشابه زدی
                چک کن قطعه ای رو احیانا جابجا نزدی
                من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

پاسخ : کمک فوری سوختن ماسفت در تغذیه مدار آمپ

نوشته اصلی توسط aliebi1
                  درود بر شما
                  ترانس دیگه همینه دیگه شما خوب پیچیدی و دیگه اینکه مدار رو واسه ساب مگه نمیخای
                  باید پرقدرت باشه
                  در مورد خازن صافی هم گفتم ولتاژ خروجی با ظرفیت خازن رابطه مستقیم داره
                  TL494 اضافه نداری بذاری جاش مجدد تست کنی

شما اسکوپ داری تست کنی ببینی گیت ماسفت ها چجوری تغذیه میشن
                  100 % یه جای کار مدار پالست میلنگه اولین مرحله IC رو عوض کن
                  یادم میومد این مدار بخش پروتکت هم داشت و IC ریپ میزد مدار قطع میکرد

تمامی قطعات که گفتن تهیه کردی یا چیزی مشابه زدی
                  چک کن قطعه ای رو احیانا جابجا نزدی
                  ممنون دوست عزیز.
                  نه همه قطعات همون قطعاتی هست ک خودش گفته. فقط خازن نوسان ساز آی سی رو ک گفته بود 1.5 نانو فاراد اولش همون 1.5 بستم بعد دیروز عوض کردم 1 نانو گذاشتم. البته مدار فرقی نکرد گفتم شاید از خازن نوسان سازش باشه.
                  حالا فردا یه آی سی نو میخرم وصل میکنم شاید از ای سی باشه چون دیگه هرچی رو برد بوده عوض کردم بجز آی سی.
                  یه سوال
                  آقا این ولتاژ خروجی اگه مثلا تا 80-90 برسه بعد ولتاژ خازن خروجی 50 باشه خازن نمیترکه؟
                  راستی جای همه دیود های IN4148 همشونو IN4007 گذاشتم.فکر نکنم این خیلی فرقی کنه درسته؟

دیدگاه

دوست عزیزتوسیم پیچی هسته زیاده روی کردی ولی مهم نیست وامادیود صددرصدعوضش 1n4148کجا1n4007کجا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                      دوست عزیزتوسیم پیچی هسته زیاده روی کردی ولی مهم نیست وامادیود صددرصدعوضش 1n4148کجا1n4007کجا.
                      واقعاااااا؟؟؟ من تو عمرم هیچ وقت از in4148 استفاده نکردم همیشه جایگزینش 4007 گذاشتم و جواب داده... حالا فرقشونو میشه برام بگین؟ فکرکنم فقط 4007 آمپرش قویتر باشه ک این بهتره چون به آسونی نمیسوزه!|؟! :agree: :biggrin:

دیدگاه

با کسب اجازه از Emparator عزیز
                        1N4007 یه دیود General Purpose هست که اکثرا برای یکسوساز استفاده میشه ولی 1N4148 درسته که جریانش پایینه ولی از خانواده ی دیودهای سریع هست! منظور از دیود سریع یعنی Reverse recovery time یا trr پایین، که 1N4148 حدود 8 نانوثانیه است که در سیستمهای سوئیچینگی بدلیل فرکانسهای بالا باید دیودها و ماسفتها توانایی کار در فرکانس بالا را داشته باشند.
                        تو شکل زیر برای دیودهای مختلف میتونید این زمان رو ببینید و یه مقایسه دو دو تا چهارتا بکنید:

اگه جریان بالا و ولتاژ بالا با سرعت بالا میخواین از UF4007 استفاده کنید.

موفق باشید

دیدگاه

منم یه مبدل DC-DC ساختم که ولتاژ 24 ولت رو به 200+/- تبدیل میکنه ولی یه مشکلی که دارم اینکه تحت بار یکی یا دوتا از دیودهای خروجیم میسوزه! از دوستانی که تو این ضمینه سر رشته دارن خواهش میکنم که تو لینک زیر منو راهنمایی کنند.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=107954.0

با تشکر

دیدگاه

سلام سلام :applause:
                            اول از همه دوستانی ک محبت کردن و وقت گذاشتن واسه بنده یه تشکر ویژه کنم
                            آقا دیود هارو عوض کردم in4148 انداختم مدار کاملا درست شد :eek:
                            الان ماسفتا بدون هیت سینگم داغ نمیشه مگر ازش جریان زیاد بگیری اونم گرم میشه.اصلا خودم شاخ درآوردم بخاطر یه چیز ساده چقدر من سلف پیچیدم. آخه همیشه من عادتمه بجای 4148 همون 4007 میندازم و تا حالا هم مشکل نداشتم. ولی بقول دوستمون شاید تو این مدار چون فرکانس بالا بوده جواب نمیداده.

رفتم امروز یه ساب خریدم و بستم رو ماشین. آمپلی هم ک ساختم بستم ولی خیلی حالمو گرفت :sad:
                            یعنی جای صدای بیس صدای قررپ قررپ میده سابه. نمیدونم واسه چیه. فقط میدونم خروجی آمپلیم اونقدر قوی هست ک ساب رو میخواد بترکونه ولی صدایی ک از ساب میاد صدای بییس نیست اگه ولوم زیاد باشه یه صدایی مثل قارپ قارپ یا قرپ قرپ میده ک همش رواعصابه. ولی صدا ک کم باشه خوبه البته خوب ک چون ساب تکون زیاد نمیخوره خوبه اگه بخواد تکون بخوره اصلا صداش بدرد نمیخوره.
                            دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل از کجاست؟
                            ولتاژ خروجی مدارم رو 37 ولته در حالت زیر بار هست. البته تو حالت بی باری هم همین حدوده. ک تو دیتاشیت آی سی TDA 7294 نوشته از ولتاژ 10 ولت کار میکنه تا 40 ولت. پس مشکل کمبود ولتاژ ندارم. جریان مدارمم بالاست جوری ک زد لامپ گازی ماشینو ذوب کرد.
                            مشکل از مدار فیلتر پایین گذز یا خود آمپلیفایره. اما نمیدونم چطوری بفهمم کدومش مشکل داره :sad:
                            دوستان کمککک :rolleyes:

دیدگاه

دوست عزیزمشکل ازمدارفیلتره که درست فیلترنمی کنه بایستی دنبال یه مدارفیلتردرست درمون باشی بایه دونه اپ امپ همینم زیاده یه سربه مدارات واسط صوتی بزن پرمدارفیلتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...