سلام دوستان و اساتید گرامی
چند وقت پیش یکی از دوستان عزیزم علی آقا , یک مدار بوست پوش پول در سایت زحمت کشیدند قرار دادند
که ولتاژ 12 ولت را به 310 ولت تبدیل میکند و توپولوژی بوست سوئیچینگ آن پوش پول و با آی سی SG3525A میباشد
من این مدار را منتاژ کردم و در ابتدا خوب عمل میکرد (در حالت بی باری) - اما وقتی یک بار 7 واتی به آن متصل کردم (لامپ
رشته ای 7 وات) ولتاژ به 270 ولت کاهش پیدا کرد ..... هر کاری کردم و فیدبک را هر اندازه دستکاری کردم از 275 ولت بالاتر نرفت که نرفت :mrgreen:
دوستان میتوانند راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و به چه صورت باید این مشکل را رفع کرد؟
لطفا اساتید سوئیچینگ راهنمایی کننند....
با تشکر
ممنون میشم مشکل کار را بفرمایید....
1- هسته فریت ترانس کوچک هست؟
2- سلف مقدار یا اندازه اش کوچک هست؟
3- نوع آی سی سوئیچینگ مشکل دارد و یا مشکلی در شماتیک آن است؟
4- قطر سیمپیچ اولیه و یا ثانویه کم است ویا تعداد سیمپیچهای موازی اولیه مشکل دارد؟
5- دیودها مشکل دارند و باید نوع دیگری به کار رود؟
6- ماسفتها خوب انتخاب نشدند؟
7- خارنهای خروجی کم انتخاب شده اند
8- .................
این هم شماتیک علی آقا هست :

این هم بردی هست که من از شماتیک و PCB ایشون طراحی کدرم:

چند وقت پیش یکی از دوستان عزیزم علی آقا , یک مدار بوست پوش پول در سایت زحمت کشیدند قرار دادند
که ولتاژ 12 ولت را به 310 ولت تبدیل میکند و توپولوژی بوست سوئیچینگ آن پوش پول و با آی سی SG3525A میباشد
من این مدار را منتاژ کردم و در ابتدا خوب عمل میکرد (در حالت بی باری) - اما وقتی یک بار 7 واتی به آن متصل کردم (لامپ
رشته ای 7 وات) ولتاژ به 270 ولت کاهش پیدا کرد ..... هر کاری کردم و فیدبک را هر اندازه دستکاری کردم از 275 ولت بالاتر نرفت که نرفت :mrgreen:
دوستان میتوانند راهنمایی کنند که مشکل از کجاست و به چه صورت باید این مشکل را رفع کرد؟
لطفا اساتید سوئیچینگ راهنمایی کننند....

با تشکر
ممنون میشم مشکل کار را بفرمایید....
1- هسته فریت ترانس کوچک هست؟
2- سلف مقدار یا اندازه اش کوچک هست؟
3- نوع آی سی سوئیچینگ مشکل دارد و یا مشکلی در شماتیک آن است؟
4- قطر سیمپیچ اولیه و یا ثانویه کم است ویا تعداد سیمپیچهای موازی اولیه مشکل دارد؟
5- دیودها مشکل دارند و باید نوع دیگری به کار رود؟
6- ماسفتها خوب انتخاب نشدند؟
7- خارنهای خروجی کم انتخاب شده اند
8- .................
این هم شماتیک علی آقا هست :

این هم بردی هست که من از شماتیک و PCB ایشون طراحی کدرم:

دیدگاه