اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی منبع تغذیه آزمایشگاهی دوبل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای طراحی منبع تغذیه آزمایشگاهی دوبل

سلام
    دیدید اینایی رو که اول رینگ میخرن ، بعد میرن برا رینگها دنبال ماشین میگردن ؟
    الان یه ترانس 70 ولت سر وسط دارم . ( 5آمپر ) میخوام باهاش یه منبع تغذیه خوب درست کنم.

مواردی که در تغذیه خوب آزمایشگاهی لحاظ میشه چی هستن ؟
    از چه ای سی استفاده کنم ؟

اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
    کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

پاسخ : کمک برای طراحی منبع تغذیه آزمایشگاهی دوبل

http://www.sentex.ca/~mec1995/circ/ps3010/ps3010a.html

دیدگاه

پاسخ : کمک برای طراحی منبع تغذیه آزمایشگاهی &

نوشته اصلی توسط shork
      http://www.sentex.ca/~mec1995/circ/ps3010/ps3010a.html
      ممنون
      مهندس جون مدار زیاده . نمونش
      http://elc1.ir/wp-content/uploads/2014/09/url1.jpeg

میخوام یه چیزی باشه خودتون ساخته باشید . جواب گرفته باشید .

بدون سرچ نیومدم. ولی واقعا گیج شدم. اول میخواستم یه مدار با lm 2596 بسازم . حتی یه مدار چینی هم پیدا کردم . که میتونستم باهاش تغذیه دیجیتال درست کنم.
      این lm2596 , lm2576 رو بچه ها خیلی ازش ناراحتند . که زیر بار ولتاژش کم میشه . نویزش زیاده و خروجیش رو با اسکوپ ببینید و ...

اضافه شده در تاریخ :
      مدارشو میزارم . شاید مورد تایید دوستان بود همینو ساختم .

اضافه شده در تاریخ :
      البته این برای آزمایشگاهی شدن یه محدود کننده جریان کم داره .

خود این lm2576 ها هم فکر کنم محافظت شدن و به این راحتی ها نمیسوزن.
      ولی 3 آمپره و ترانس من 5 آمپره . 2 امپرش حیف میشه
      اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
      کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمی‏دانید. (نور19)

دیدگاه

پاسخ : کمک برای طراحی منبع تغذیه آزمایشگاهی دوبل

سلام ثانویه ها جدا هستن یا نه ؟
        اگر ثانویه ها جدا باشن راحت میشه دو تا منبع ساخت و بهد با هم سری کرد. اما اگه جدا نباشه یکم درد سر داره.
        من پیشنهاد می کنم به جای استفاده از 2576 و خانواده اش از ای سی UC3842 استفاده کنید و با یک درایور IR2113 و آنچه در تاپیک اموزش گفته شده یه منبع باک خوب بسازید من خودم ساختم و نتیجه خوبی گرفتم هم ارزون بود و هم راحت برای تغذیه خود ای سی ها هم از تغذیه زنری استفاده کردم.
        LM2576 گرونه و اورجینالش سخت گیر میاد و 3 آمپر جریان میده .
        اگر از ای سی 3842 استفاده کنید می تونید به راحتی جریان رو هم محدود کنید البته باید از ترانس جریان استفاده کنید که همه اینا به مطالعه نیاز داره من تاپیک های مهم شده در انجمن رو پیشنهاد می کنم.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X