اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه نامحدود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه نامحدود

باسلام دوستان من تو گوگل سرچ کردم تولید برق رایگان بعد یه روش دیدم که با استفاده از باتری کتابی به یه سیم سیاره که تروش یهترانزیسور داشت ولتاژ دادن بعد لامپ سه راه روشن شدر و لامپی رو هم روشن کرد حالا من دنبال این مدار میگردم از یه ترانزیستو ر . هم استفاده کرده بودند دوستان اگه میشه یا تاحالا انجام دادید مدارش رو بزارید :nice:
    -0-

پاسخ : منبع تغذیه نامحدود

شماره ترانزیستور TIP0FF0401 و ولتاژ خروجی 220 ولت
    -0-

دیدگاه

سلام
      یعنی میخوای بگی اینا رو باور کردی ؟؟؟؟؟
      من که تو تخیلم هم نمیگنجه که یه نفر که فرق جریان و با ولتاژ بدونه ابن داستانهایه تخیلی رو باور کنه!!!!!!!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

دوست عزیز اینا چرت و پرت محضن باور نکن

البته ناگفته نمونه که این بحث جاش اینجا نیست(بخش منابع تغذیه )
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

دوست عزیز من فیلمش رو دیدم
          -0-

دیدگاه

فیلمش رو دیدین ؟ واقعا دلیل قانع کننده ای بود :-P
            از این فیلما پره تو نت کیلویی میفروشن
            اکثر ماها یه زمانی پی برق مفتکی میریم ولی بعد یه مدت فیلم دیدن و به نتیجه نرسیدن از خودت میپرسی واقعا انرژی مفتی وجود داره ؟
            انقدر طرح های عجیب و غریب هستن که آدم وقتی میبینه میگه اها این خودشه ولی وقتی روش بحث میشه و یه بنده خدایی میاد خیلی ساده دلیل کار نکردنشو میگه همه این فیلما و طرحا و نقاشیا میره پی کارش
            در هر صورت خیلی ساده س ترانزیستورو تهیه کن سه شاخه هم که فراوانه نتیجه رو ببین ولی بعد از اینکه ترانزیستورو بستی و نتیجه رو دیدی یه لحظه فکر کن و ببین این همه نیروگاه آبی و بادی و ... که همه کشورا حتی ابر قدرتا هم ساختن واسه چی ساخته شدن واسه چی اینهمه هزینه و وقت صرف کردن
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X