اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در جریان دهی پایین LM2576 adj

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در جریان دهی پایین LM2576 adj

نوشته اصلی توسط aslan modir
    اره

مخصوصا اگه ولتاژ و جریان منبع ورودی زیاد باشه.
    مشکل از چیه؟
    منظورت چیه اگه ولتاژ و جریان منبع ورودی زیاد باشه؟ مگه نگفتی 12 ولت 5 امپره؟
    اگه ورودیت 12 ولت 5 امپره و اگه خروجی رو اتصال کوتاه میکنی ورودی افت میکنه به این معنیه که منبع ورودی شما توانش کمه و زورش نمیرسه جریان بده
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      منظورت چیه اگه ولتاژ و جریان منبع ورودی زیاد باشه؟ مگه نگفتی 12 ولت 5 امپره؟
      اگه ورودیت 12 ولت 5 امپره و اگه خروجی رو اتصال کوتاه میکنی ورودی افت میکنه به این معنیه که منبع ورودی شما توانش کمه و زورش نمیرسه جریان بده
      نه روی 12 ولت 5 آمپر مشکلی ندارم
      ولتاژ ورودیمم افت نمیکنه.
      منبع ورودیم سوئیچینگه ولی
      این مشکل ساز نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
        نه روی 12 ولت 5 آمپر مشکلی ندارم
        ولتاژ ورودیمم افت نمیکنه.
        منبع ورودیم سوئیچینگه ولی
        این مشکل ساز نیست؟
        آخه میگی ورودی افت میکنه!!
        والا من که از حرفای شما سر در نیاوردم
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

بلاخره اینکه با کمک شما دوستان به جواب رسیدم.

نکته اینکه با قول آقا آرمین با سلف بشکه ای هم جواب میده
          همچنین با ورودی سوئیچینگ

ازتون سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
            آخه میگی ورودی افت میکنه!!
            والا من که از حرفای شما سر در نیاوردم
            بیخیال آقا ارمین
            حل شد
            دوتا نکته جالب برخوردم.
            اول اینکه وقتی جریان بالا از مدار میکشم، یه المان شروع میکنه به صدای ویز ویز کردن ... کدوم لمانه و علتش چیه ؟
            دوم اینکه جریان خروجی با تاخیر زمانی و آهسته آهسته بالا میره و حدودا در عرض 20 30 ثانیه، به 3 آمپر میرسه و حتی اونم رد میکنه در حالت اتصال کوتاه ... میشه بدون تاخیر به 3 آمپر رسید؟

این تاخیر پاسخ زمانی آمپر و صدای ویز ویز طبیعی هستن ؟؟

دیدگاه

میتونی pcb مدارتو بزاری
              اگه بخوای جریان واقعی ازش بکشی pcb خیلی مهمه .

ببین یه جایی هست که منفی خازن و پایه 3 آی سی و دیود به هم متصل شدند . دقیقا باید pcb خودتو اینجوری بکشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                میتونی pcb مدارتو بزاری
                اگه بخوای جریان واقعی ازش بکشی pcb خیلی مهمه .

ببین یه جایی هست که منفی خازن و پایه 3 آی سی و دیود به هم متصل شدند . دقیقا باید pcb خودتو اینجوری بکشی
                من روی برد برد بستم فعلا.
                به چه نکته ریزی اشاره کردید
                واقعا متشکر.
                راستی مشکل تاخیر در جریان دهی و صدای وز وز در مدار طبیعیه یا بعلت همین نکته که شما بهش اشاره کردین؟

دیدگاه

اون صدا صدای اون سلفی هست که توی مداره . اگه عوضش کنی بسته به جنس سلف کم یا زیاد میشه
                  میتونید چند قطره لاک ترانس پیچی روی سیم هاش بریزید بعد خشک شدن دیگه صدا نمیده
                  راستی اون سلف چند میکرو هانری گزاشتی و چند آمپره ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                    اون صدا صدای اون سلفی هست که توی مداره . اگه عوضش کنی بسته به جنس سلف کم یا زیاد میشه
                    میتونید چند قطره لاک ترانس پیچی روی سیم هاش بریزید بعد خشک شدن دیگه صدا نمیده
                    راستی اون سلف چند میکرو هانری گزاشتی و چند آمپره ؟؟؟
                    از سسلف دمبلی استفاده کردم.
                    100 میکرو 3 آمپر ( ولی وقتی جریان خروجی قبل 2 آمپره صداش شروع میشه)

علت اینکه اینقدر دیر جریانش به حد مطلوب میرسه چیه؟! :surprised: مدارم همون شکلی که فرمودی بستم.
                    این خیلی جالبه!!!!
                    الان برای راه اندازی SIM900 ازش استفاده کردم. اولش که زدم قبل از پیدا کردن شبکه ماژول ریست شد!! فهمیدم جریان نتونسته تو اون لحظه بهش بده !! با آمپر متر دوسر خروجیشو اتصال کوتاه کردم بعد 30 40 ثانیه جریانش به نزدیک 3 آمپر رسید بعدش وصلش کردم به ماژول، راحت شبکه پیدا کرد، الانم داره کار میکنه!!! خیلی عجیبه

دیدگاه

اگه اولین باری هست که با سوئیچینگ کار میکنید پیشنهاد میکنم از ماژولشون استفاده کنید چون طراحی pcb این رگولاتورها به راحتی رگولاتورهای خطی نیست و نکات زیادی رو باید در نظر بگیرید. مثلا با شرایط مختلف pcb جریان دهی خروجی و غیره تغییر میکنه و باید اصولی باشه طراحی .
                      میتونید نکات مهمی که باید مد نظر داشته باشید رو از داخل دیتاشیت خود ماژول بخونید
                      و کلا استفاده از ماژول از همه لحاظ خیلی بهتره هم راحته هم قیمتی یکی در میاد هم خیال آدم از طراحی و کیفیت pcb راحته.
                      و اگه ولتاژ ورودیتون خیلی بالا نیست ماژول بهتری که نسبت به lm2576 بهتون پیشنهاد میکنم mp1584 هستش
                      AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RezaMahzoonie
                        اگه اولین باری هست که با سوئیچینگ کار میکنید پیشنهاد میکنم از ماژولشون استفاده کنید چون طراحی pcb این رگولاتورها به راحتی رگولاتورهای خطی نیست و نکات زیادی رو باید در نظر بگیرید. مثلا با شرایط مختلف pcb جریان دهی خروجی و غیره تغییر میکنه و باید اصولی باشه طراحی .
                        میتونید نکات مهمی که باید مد نظر داشته باشید رو از داخل دیتاشیت خود ماژول بخونید
                        و کلا استفاده از ماژول از همه لحاظ خیلی بهتره هم راحته هم قیمتی یکی در میاد هم خیال آدم از طراحی و کیفیت pcb راحته.
                        و اگه ولتاژ ورودیتون خیلی بالا نیست ماژول بهتری که نسبت به lm2576 بهتون پیشنهاد میکنم mp1584 هستش
                        ماژول دوام حرارتیش پایینه بیشتر از 10 دقیه نمیتونه 2 امپر بده هم سلف هم دیود هم ایسی داغ میکنن ومیسوزن

دیدگاه

احتمالا شما سلف بشکه ای گزاشتین.
                          شما از 100 میکرو به 220 میکرو تغییرش بده جریان هم زیاد میشه.اگه میتونی از سلف گرد استفاده کن به جای بشکه ای
                          اون خازن خروجی یه خازن بالا مثل 1000 میکرو فاراد به بالا بزار

دیدگاه

منم با جریان دهی مشکل داشتم و به یه راه حل ساده رسیدم شما همون سلف بشکه ای تو باز کن سیمشو و فقط 5 تا 10 دور بپیچ که چیزی حدود 5 تا 10 میکرو هانری بشه دیودتم از نوع شاتکیss34 دو تا موازی بزار .
                            خارن هاتم الکترولیتی حدود 1000 میکرو فاراد صد در صد جواب میگیری
                            آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهآ‌ی انسانآ‌ها برابرند.

ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیمودهآ‌ایم میآ‌توانیم هدایت کنیم.

دیدگاه

باسلام و معذرت از اساتید ، با اجازه
                              سلف بشکه ای 3 امپر که کمه و خیلی زود داغ میکنه
                              طراحی برد هم همونطور که اساتید گفتن مهمه
                              اما من خودم تا حالا چنتا 2576 بستم با همون بشکه ای 3 امپر البته بردم رو مثل اونیکه تو دیتاشیته ساختم و خیلی هم خوب جواب میده،اصن تو منابعی که من تاحالا ساختم تا جاییکه دیدم مقدار سلف خیلی اثری نداره بجز ریپل خروجی البته اگه کمی سلف رو کم یا زیاد کنید و نه اینکه بجای 100 میکرو 500 بزارین!!!!!!!!
                              من فکر میکنم یا مشکل از بردتونه یا ایسی
                              تازه مگه جاهای معتبر جنس خراب ندارن؟مگه میشه؟؟مگه داریم؟؟؟؟
                              ................Fx7SAM................

دیدگاه

با سلام اینم یه مدار با رگولاتور LM2596
                                چون که ترتیب پایه های LM2596با LM2576یکی هستش میتونید جایگزین کنید و حتما باید از یه هیت سینک مناسب استفاده شده باشه
                                نقشه شماتیک مبدل کاهنده ولتاژ
                                اینم عکس از برد این مبدل با در نظر گفتن قاب فلزی

و عکس از محصول نهایی
                                جدیدترین ویرایش توسط MOGTABAKIT; ۰۹:۲۸ ۱۳۹۵/۱۱/۲۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X