اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک برای باتری بک اپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک برای باتری بک اپ

با سلام
    من یک مدار باتری بک اپ ساده دارم: میخوام بهش یک باتری خشک 12 ولت 2 یا 4 امپری وصل کنم و زمانیکه امپر یا ولتاژ باتری کم شد : اتوماتیک شارژ شود!!
    لطفا طریقه وصل کردن باتری به مدار شارژ اتومات را توضیح بدهید؟ ایا باید موازی بشوند؟ و یک مدار شارژ اتومات باتری معرفی کنید.

سپاس

پاسخ : مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک برای بات

یک مدار شارژ اتومات باتری پیدا کردم و با مدار باتری بک اپ ترکیب کردم طبق عکس: ایا همزمان وصل بودن باتری تحت شارژ به مدار باتری بک اپ اشکالی دارد؟
    یعنی باتری خشک هم به مدار باتری بک اپ وصل باشد و هم مدار شارژ اتومات باتری: زمانیکه که شارژ باتری تمام شد توسط مدار اتومات شارژ شود!!
    توی عکس زیر در واقع 2 باتری متصل به هم: یک باتری هستند!!

سپاس

دیدگاه

پاسخ : مدار شارژ اتوماتیک باتری خشک برای باتری بک اپ

عجب!! یعنی هیچ کس نمی داند !!! اگه تجاری هست بگید تا بدانم !!

دیدگاه

یه شارژر ساده به باتری وصل کن ولی ولتاژ ورودی دائمی رو بیشتر از ولتاژ باتری بگیر تا دیود اون روشن باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط enarash
          یه شارژر ساده به باتری وصل کن ولی ولتاژ ورودی دائمی رو بیشتر از ولتاژ باتری بگیر تا دیود اون روشن باشه
          ممنون دوست عزیز: منظور شما از یک شارژ ساده چی هست؟
          مثلا باتری 12 ولت خشک هست بهش چند ولت بدم تا دیود ان روشن بشه؟ 14 الی 16 ؟ راستی منظور شما از دیود چی هست؟ دیود را کجا باید قرار بدهم؟
          اگر می تونید یک شماتیک قرار بدهید و توضیح بدهید.
          سپاس

دیدگاه

اگر منظورتون از باتری خشک باتری های اسیدی هست ، تا جاییکه میدونم،اشکالی نداره دائم تو شارژ باشه که البته ولتاژ شارژ خیلی مهمه
            چون تو مدارتون 7805 دارید،ورودی اون تا 20 ولت راحت میتونه بره بالا پس فکر میکنم میتونید باتری و شارژر رو با هم بهش وصل کنید در واقع باتری و مدارتون و شارژر با هم موازی میشن که در نتیجه ولتاژ ورودی مدارتون میشه یه چیزی حدود 13.8 ولت البته اگر باتریتون 12 باشه،و وقتی برق بره فقط باتری به مدار وصله که ولتاژ مدارتون هم میشه همون باتری که حداکثر همون 13.8 خواهد بود،البته باید مدار شارژر طوری باشه که وقتی برق رفت خود مصرف کننده ای برای باتری محسوب نشه
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

در ضمن یک باتری 4 امپر مدت نسبتا زیادی میتونه 7805 رو راه بندازه چون حداکثر جریانش 1 امپره،فکر میکنم شیرین 3 ساعت
              البته چون از باتری در مواقع قطع برق استفاده میشه،فکر میکنم استفاده از منبع سوییچینگ که بازده بیشتری دارد بجای 7805 که خطیه بهتر باشه

دیدگاه

عکس مداری رو تو پروتیوس کشیدم برات ولی متاسفانه نمیشه عکس گذاشت انگار.ایمیل بده برات ارسال کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                  اگر منظورتون از باتری خشک باتری های اسیدی هست ، تا جاییکه میدونم،اشکالی نداره دائم تو شارژ باشه که البته ولتاژ شارژ خیلی مهمه
                  چون تو مدارتون 7805 دارید،ورودی اون تا 20 ولت راحت میتونه بره بالا پس فکر میکنم میتونید باتری و شارژر رو با هم بهش وصل کنید در واقع باتری و مدارتون و شارژر با هم موازی میشن که در نتیجه ولتاژ ورودی مدارتون میشه یه چیزی حدود 13.8 ولت البته اگر باتریتون 12 باشه،و وقتی برق بره فقط باتری به مدار وصله که ولتاژ مدارتون هم میشه همون باتری که حداکثر همون 13.8 خواهد بود،البته باید مدار شارژر طوری باشه که وقتی برق رفت خود مصرف کننده ای برای باتری محسوب نشه
                  ممنون دوست عزیز: بله منظورم باتری اسیدی هست. شما مطمئن هستید که دائم به شارژ وصل باشد مشکلی پیش نمی اید! بعضی از دوستان گفتند این کار باعث خراب شدن باتری میشود !!
                  به جای 7805 شاید lm2596 استفاده چون تا 3 امپر را جواب میده!
                  منظورتان از خود مصرف کننده ای برای باتری محسوب نشه چیست؟
                  مداری سراغ دارید؟
                  در ضمن یک باتری 4 امپر مدت نسبتا زیادی میتونه 7805 رو راه بندازه چون حداکثر جریانش 1 امپره،فکر میکنم شیرین 3 ساعت
                  البته چون از باتری در مواقع قطع برق استفاده میشه،فکر میکنم استفاده از منبع سوییچینگ که بازده بیشتری دارد بجای 7805 که خطیه بهتر باشه
                  این 2 خط را متوجه نشدم!!!
                  سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                    ممنون دوست عزیز: بله منظورم باتری اسیدی هست. شما مطمئن هستید که دائم به شارژ وصل باشد مشکلی پیش نمی اید! بعضی از دوستان گفتند این کار باعث خراب شدن باتری میشود !!
                    من همین دو سه روز پیش در یکی از پست ها اینو خوندم،تو یه نمایشگاه هم با یک تولید کننده صحبت میکردم،اینو تایید کرد البته فقط برای باتری های سربی
                    البته اگه بخاد مدت خیلی طولانی بدون مصرف فقط شارژ شه مثلا یک ماه؛ولتاژ خیلی شارژ خیلی باید دقیق باشه
                    همچنین باید هر چند وقت یکبار یک مقدار دشارژ بشه و دوباره برگرده به شارژ
                    همه اینارو از همون تولید مننده هه پرسیدم،داشتیم در مورد باتری های تک سلولی که برای بک پ و برق اضطراری هستند صحبت میکردیم
                    منظورتان از خود مصرف کننده ای برای باتری محسوب نشه چیست؟
                    مداری سراغ دارید؟این 2 خط را متوجه نشدم!!!
                    حتما دیدید که شارژر ها معمولا یک یا چند ال ای دی دارند که حتی وقتی به برق نیستند در صورت اتصال به باتری لامپشان روشن میشود
                    همچنین با اتصال باتری جریان هایی در مدار شارژر ایجاد میشوند که باعث مصرف باتری هستند
                    بنابراین باید کاری کنید که هنگامیکه برق رفت،شارژر هم از باتری قطع شود که فکر میکنم با یک رله هم امکانپذیر باشد
                    این 2 خط را متوجه نشدم!!!
                    باتوجه به اینکه حداکثر 7805 یک آمپر جریان خواهد کشید،فکر میکنم یک باتری 4 امپری بهخوبی میتواند تا 3ساعت سیستم را روشن نگاه دارد
                    البته اگر از 2596 استفاده کنید جملات بالا صادق نیستند
                    مدار ی که خودش بعد از مدتی باتری را دشارژ و دوباره شارژ کند ندارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X