اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رفع نویز ناشی از سوئیچ IGBT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رفع نویز ناشی از سوئیچ IGBT

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    همینطوری یلخی سلف گذاشتی؟
    آره دیگه
    نگفتی چقدر باشه سلفه ، فقط گفتی سلف بزرگ ، زود به اشباع رونده

پروب جریان رو هم حال نداشتم بپیچم یه سلف آماده گذاشتم ولی بعدا حتما میپیچم ....
    ولی چرا شکل موج من مربعی نیست ؟!

امروز با کلی بدبختی فکر کنم راه حل رو پیدا کردم ...
    تغذیه Ir از یه ترانس گرفته میشد ، که در کمال تعجب پل دیود خراب شده بود و فقط نیم سیکل رو عبور میداد ! با تعویض پل ، تغذیه Ir هم درست شد ، به جای رگلاتور 15 ولت هم از 18 ولت استفاده کردم ... الآن خروجی Ir خیلی بهتر شده .
    فرکانس رو هم تا 15 کیلو آوردم پایین ، موند تست کردنش که فردا انجام میدم ، گیت و سورس رو هم تابوندم به هم ...
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

:| اون سلفه در عرض چند نانو ثانیه باید اشباع بشه.. مگه trr دیود بیشتر از چند نانو ثانیه س؟
      فکر میکنم بیشتر بد شکلی سیگنالات واسه ول بودن مسیر های جریان قدرته. مهم تز ار گیت و سورس مسیر جریان ترانسه که جریانش بالاس.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

:| اون سلفه در عرض چند نانو ثانیه باید اشباع بشه.. مگه trr دیود بیشتر از چند نانو ثانیه س؟
        فکر میکنم بیشتر بد شکلی سیگنالات واسه ول بودن مسیر های جریان قدرته. مهم تز ار گیت و سورس مسیر جریان ترانسه که جریانش بالاس.
        trr دیود 0.5 میکرو ثانیست ...
        امروز تست کردم ، تا 450 آمپر جریان کشیدم ، بعد ترانس وز وز کرد دیگه بیشتر نرفتم ... عرض پالس خروجی ترانس هم حدود 50 درصد باز شده بود ...
        الآن فرکانس روی 12.8 کیلو هرتزه ، فرکانس رو بالا ببرم مشکل حل میشه ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : رفع نویز ناشی از سوئیچ IGBT

نوشته اصلی توسط ir02x6
          trr دیود 0.5 میکرو ثانیست ...
          امروز تست کردم ، تا 450 آمپر جریان کشیدم ، بعد ترانس وز وز کرد دیگه بیشتر نرفتم ... عرض پالس خروجی ترانس هم حدود 50 درصد باز شده بود ...
          الآن فرکانس روی 12.8 کیلو هرتزه ، فرکانس رو بالا ببرم مشکل حل میشه ؟
          دلیل صدا دادن دو چیز میتونه باشه. 1 اینکه ترانست تو حوزه شنوایی داره کار میکنه. فرکانس رو حتما ببر بالا. هسته های فریت تو فرکانسای پایین اصلا بازدهی خوبی ندارن. برو تو 40 کیلو به بالا. 2 اینکه وقتی از خروجی جریان میگیری ریپل دی ی لینکت زیاد میشه و صدای 100 هرتز برق شهر میفته روی قطعات. دلیلش فشار اومدن به ترانس و سوییچا نیست. دمای سوییچاتو ببین اگه خوبه پس مشکلی وجود نداره.

K.Show

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : رفع نویز ناشی از سوئیچ IGBT

دلیل صدا دادن دو چیز میتونه باشه. 1 اینکه ترانست تو حوزه شنوایی داره کار میکنه. فرکانس رو حتما ببر بالا. هسته های فریت تو فرکانسای پایین اصلا بازدهی خوبی ندارن. برو تو 40 کیلو به بالا. 2 اینکه وقتی از خروجی جریان میگیری ریپل دی ی لینکت زیاد میشه و صدای 100 هرتز برق شهر میفته روی قطعات. دلیلش فشار اومدن به ترانس و سوییچا نیست. دمای سوییچاتو ببین اگه خوبه پس مشکلی وجود نداره.
            مهدی جان معمولا موقعی که ترانس صدا میده ، بعدش یه اتفاقی میفته ، معمولا سوئیچ ها میرن :cry2:
            فرکانس رو هم نمیتونم ببرم بالا ، وقتی فرکانس رو میبرم بالاتر از 20 کیلو هرتز دیگه نویز بیداد میکنه ، راه حلی دارید ؟؟؟
            برای کم کردن ریپل دی سی چی کار کنم ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : رفع نویز ناشی از سوئیچ IGBT

نوشته اصلی توسط ir02x6
              مهدی جان معمولا موقعی که ترانس صدا میده ، بعدش یه اتفاقی میفته ، معمولا سوئیچ ها میرن :cry2:
              فرکانس رو هم نمیتونم ببرم بالا ، وقتی فرکانس رو میبرم بالاتر از 20 کیلو هرتز دیگه نویز بیداد میکنه ، راه حلی دارید ؟؟؟
              نویز رو باید برطرف بکنی روی گیت. فهمیدن اینکه از کجا میاد مشکله. یه گیت درایور 6 امپری بذار ببین فرقی میکنه!! (گیت رو با امپدانس پایینتری جابجا بکنه) tc4420
              ریپل دی سی رو واس چی کم بکنی؟ خازنا رو بزرگتر بکن ریپل کمتر میشه ولی شوکهای سنگین تری به پل دیودت وارد میشه.

K.Show

دیدگاه

از اونجا که مشکلات منبعت رو خارج از انجمن بهم گفته بودی:
                پرسیدی که وقتی منبع رو از برق میکشم آی جی بی تی میسوزه/ و اشکالاتی که اینجا میبینم.
                ابه جای این که از درایور هایساید استفاده کنی(واقعا چطور دلت میاد این سوییچ هارو بسپوری دست هایساید؟ oo از اپتو درایور یا ترانس پالس استفاده کن.
                اصن من میگم ترانس پالس استفاده کن و به جای اینکه از ماژول استفاده کنی از پکیج های معمول استفاده کن . چه کاریه به خودا چه اصراری داری که از igbt ماژول استفاده کنی؟
                یه دستگاه جوش اینورتری رو گیر بیار و باز کن ببین چطور و چه نکاتی توش رعایت شده خیلی بدردت میخوره( فولبریج ماسفتی یا IGBT باشه)
                میتونی از مدار درایور ترانسپالس خود دستگاه های جوش استفاده کنی. مداراش موجوده.
                از ترانس سبز یا معمولی(مشکی) حلقوی برا ترانسپالس استفاده کن. ترانس های غیر حلقوی هم خوبه
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 نمایش پست ها
                  موضوع بسیار جالبی بود ! پر از نکته!
                  فقط اینکه آخرش چی شد آقا وحید؟!
                  جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۴:۰۴ ۱۳۹۶/۰۳/۳۱.
                  به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ
                  طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                  ---------------------BMCELEC@-------------------
                  ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                  ---------------www.bmc-elec.com--------------
                  ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X