اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت جریان خروجی دیود زنر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت جریان خروجی دیود زنر

سلام
    من این مدار رو طراحی کردم تا جریان خروجی دیود زنر رو تقویت کنم.میخوام ببینم اصولی هست؟

به نظر خودم مدارش پایداره ومشکلی نداره...
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

پاسخ : تقویت جریان خروجی دیود زنر

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
    سلام
    من این مدار رو طراحی کردم تا جریان خروجی دیود زنر رو تقویت کنم.میخوام ببینم اصولی هست؟

به نظر خودم مدارش پایداره ومشکلی نداره...
    با سلام:
    شکل مدار کاملا درست است ، اما شما نمی توانید با این جریان کم دیود زنر ترانزیستور 2N3055 را برای تقویت جریان بکار برید. (ضریب تقویت این ترانزیستور بین 10 الی 30 می باشد، که در طراحی کم ترین ضریب یعنی 10 را باید انتخاب کنید). برای این کار شما یا باید از یک ترانزیستور دیگر بصورت دارلینگتون با این ترانزیستور استفاده کنید یا از یک ترانزیستور دارلینگتون تک دیگر مثل TIP 122 استفاده کنید.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
      با سلام:
      شکل مدار کاملا درست است ، اما شما نمی توانید با این جریان کم دیود زنر ترانزیستور 2N3055 را برای تقویت جریان بکار برید. (ضریب تقویت این ترانزیستور بین 10 الی 30 می باشد، که در طراحی کم ترین ضریب یعنی 10 را باید انتخاب کنید). برای این کار شما یا باید از یک ترانزیستور دیگر بصورت دارلینگتون با این ترانزیستور استفاده کنید یا از یک ترانزیستور دارلینگتون تک دیگر مثل TIP 122 استفاده کنید.
      ممنون از پاسختون
      من الان باید یه ترانزیستورTIP122به جای این2n3055بزارم درسته؟؟
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام
        من منظور شما را از تقویت جریان زنر متوجه نشدم اصولا زنر برای تثبیت ولتاژ بکار میرود و جریان کشیدن از آنهم بجز جریان نامی آن مجاز نیست و سبب سوختن آن خواهد شدحالا اگر شما میخواهید هم تثبیت ولتاژ انجام دهید و هم جریان خروجی خوبی داشته باشید راهی را که انتخاب کرده اید اصلا درست نیست میتوانید از ولتاژ رگولاتور به اضافه رگولاتور جریان تواماً استفاده نمایید. بهتر است منظور خود را بطور کامل بیان کنید شاید بتوانم بهترکمکتان کنم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar
          با سلام
          من منظور شما را از تقویت جریان زنر متوجه نشدم اصولا زنر برای تثبیت ولتاژ بکار میرود و جریان کشیدن از آنهم بجز جریان نامی آن مجاز نیست و سبب سوختن آن خواهد شدحالا اگر شما میخواهید هم تثبیت ولتاژ انجام دهید و هم جریان خروجی خوبی داشته باشید راهی را که انتخاب کرده اید اصلا درست نیست میتوانید از ولتاژ رگولاتور به اضافه رگولاتور جریان تواماً استفاده نمایید. بهتر است منظور خود را بطور کامل بیان کنید شاید بتوانم بهترکمکتان کنم .
          چرا از درست بودن مدار مطمئنم.....
          از رگولاتور هم می تونم ولی اینو میخوام تست کنم روی فیلتر پایین گذر چون خیلی حساسه ونویز روش میفته میخوام ببینم این نویز داره یا نه...
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون از پاسختون
            من الان باید یه ترانزیستورTIP122به جای این2n3055بزارم درسته؟؟
            با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
            چون ضریب تقویت ترانزیستور داررلینگتون TIP 122 حدود 1000 است برای این کار مناسب است (قیمت کم تر از 1/3 قیمت 3055)

دیدگاه

چرا از درست بودن مدار مطمئنم.....
              از رگولاتور هم می تونم ولی اینو میخوام تست کنم روی فیلتر پایین گذر چون خیلی حساسه ونویز روش میفته میخوام ببینم این نویز داره یا نه...
              با سلام مجدد:
              برای جلوگیری از نویز های احتمالی یک خازن 0.1 میکرو فاراد در ورودی و یک 100 میکرو فاراد در خروجی این رگولاتور ببندید.

دیدگاه

با سلام مجدد:
                برای جلوگیری از نویز های احتمالی یک خازن 0.1 میکرو فاراد در ورودی و یک 100 میکرو فاراد در خروجی این رگولاتور ببندید.
                سلام و خسته نباشید...من همیشه همین کارو می کنم...یه 100نانو ورودی و یه 100یا330میکرو توی خروجی رگولاتور می زارم
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام و خسته نباشید...من همیشه همین کارو می کنم...یه 100نانو ورودی و یه 100یا330میکرو توی خروجی رگولاتور می زارم
                  با سپاس
                  بنده قصد جسارت نداشتم، فقط از باب تذکر خدمت شما اعلام کردم.

دیدگاه

با سپاس
                    بنده قصد جسارت نداشتم، فقط از باب تذکر خدمت شما اعلام کردم.
                    ببخشید.....قصد دعوا نداشتم ناراحت شدی؟؟شرمنده...
                    ممنون که تذکر دادین از بابت پاسخ هایی که میدید ممنونم
                    فقط یه سوال اونtip122که بزارم جریان خروجیش چقدره؟؟؟منظورم جریان واقعیه بعد اینو بذارم نویز روی مدار نمیفته؟؟؟چون تغذیه تکه خیلی نویز میگیره
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ببخشید.....قصد دعوا نداشتم ناراحت شدی؟؟شرمنده...
                      ممنون که تذکر دادین از بابت پاسخ هایی که میدید ممنونم
                      فقط یه سوال اونtip122که بزارم جریان خروجیش چقدره؟؟؟منظورم جریان واقعیه بعد اینو بذارم نویز روی مدار نمیفته؟؟؟چون تغذیه تکه خیلی نویز میگیره
                      چون گین ترانزیستور 1000 است، اگر شما یک میلی آمپر سر بیس داشته باشید، یک آمپر در خروجی دارید. با توجه به فرموده شما که همیشه در وردی یک خازن 0.1 و در خروجی از یک خازن 100 میکرو فاراد استفاده می کنید احتمال نویز در مدار در حد اقل می باشد.

دیدگاه

چون گین ترانزیستور 1000 است، اگر شما یک میلی آمپر سر بیس داشته باشید، یک آمپر در خروجی دارید. با توجه به فرموده شما که همیشه در وردی یک خازن 0.1 و در خروجی از یک خازن 100 میکرو فاراد استفاده می کنید احتمال نویز در مدار در حد اقل می باشد.
                        ممنون اگه بازنر یه100نانو موازی کنم چطور؟؟؟اینم میتونه نویز رو بگیره؟؟؟
                        یعنی مدارمون بشه این:
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

باسلام
                          میبخشین یهو میپرم وسط
                          اصولا شما اگر یک ولتاژثابت به بیس یک ترانزیستور بدهید،به هیچ وجه در خروجی همان ولتاژرا نخواهید داشت،بدتراز آن اینکه در جریان کشی های مختلف در خروجی ،خروجی تغییر میکند
                          این را مطمینم،البته با3055و3773امتحان کردم
                          برای داشتن ولتاژ ثابت فقط و فقط باید از اپ امپ استفاده کنید و یا رگولاتور
                          ................Fx7SAM................

دیدگاه

ممنون اگه بازنر یه100نانو موازی کنم چطور؟؟؟اینم میتونه نویز رو بگیره؟؟؟
                            یعنی مدارمون بشه این:
                            با سلام :
                            شکل این مدار اشتباه می باشد . باید از همان شکل مدار اول پست خود استفاده کنید. برای این کار شما باید کولکتور را مستقیم به خط مثبت وصل کنید و از خط مثبت یک مقاومت به بیس ترانزیستور وصل شود. کاتد دیود زینر را هم به بیس و آند آنرا به خط منفی. وصل خازن دقیقا باید موازی خط ورودی ولتاژ باشد و همچنین در خروجی. مطمئا باشید این مدار بی در سر برای شما کار می کند.

دیدگاه

با سلام :
                              شکل این مدار اشتباه می باشد . باید از همان شکل مدار اول پست خود استفاده کنید. برای این کار شما باید کولکتور را مستقیم به خط مثبت وصل کنید و از خط مثبت یک مقاومت به بیس ترانزیستور وصل شود. کاتد دیود زینر را هم به بیس و آند آنرا به خط منفی. وصل خازن دقیقا باید موازی خط ورودی ولتاژ باشد و همچنین در خروجی. مطمئا باشید این مدار بی در سر برای شما کار می کند.
                              سلام
                              بله اون کلکتور رو حواسم نبود اشتباه گزاشمتمش.....بقیش که درسته؟؟؟به غیر خازن وکلکتور؟؟؟
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X