اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش پیدا کردن سر سیم های فاز ونول خروجی یک ترانس کاهنده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش پیدا کردن سر سیم های فاز ونول خروجی یک ترانس کاهنده

نوشته اصلی توسط Qurtarici نمایش پست ها
    من نوشتم وقتی فازمترو به سرهای ثانویه میزنم فازمتر روشن میشه. نگفتم روشن نمیشه.
    یک ترانس کاهنده دوبل دارم که خروجیش 12 و 24 ولته. حالا فازمترو که به سه سر ثانویه این ترانس میزنم تو هر سه تاش هم فازمتر روشن میشه،ضعیف روشن میشه، البته نه خیلی ضعیف.
    منظورم اینه سه سر ثانویه هم فازه. یعنی اینطوری که شما میگی: نول ثانویه. اصلا نول ثابت کدوم یک از این سه سیم خروجیه؟!
    با سلام:
    شما در پست 1و 2 همین تاپیک با توجه به شکل، ترانس ها را بصورت عملی یک بار با احتیاط کامل آمایش کنید تا حدی این سوال برایتان جا می افتد. اگر ورودی و خروجی هم فاز و غیر هم فاز نبودند امکان افزایش و کاهش ولتاژ وجود نداشت. در صورتی که اگر طبق فرمایش شما فاز متر در هر دوسر ترانس های کاهنده بسیار، بسیار کم نور روشن می شود. پس ان افزایش و کاهش ولتاژ درخروجی ولتمتر متناوب واضح ترین دلیل بر وجود فاز و نول خروجی ترانس کاهنده می باشد. سوالی بود تا قانع شدن شما با دلایل و آزمایش عملی به شما کمک می کنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Qurtarici نمایش پست ها
    من نوشتم وقتی فازمترو به سرهای ثانویه میزنم فازمتر روشن میشه. نگفتم روشن نمیشه.
    یک ترانس کاهنده دوبل دارم که خروجیش 12 و 24 ولته. حالا فازمترو که به سه سر ثانویه این ترانس میزنم تو هر سه تاش هم فازمتر روشن میشه،ضعیف روشن میشه، البته نه خیلی ضعیف.
    منظورم اینه سه سر ثانویه هم فازه. یعنی اینطوری که شما میگی: نول ثانویه. اصلا نول ثابت کدوم یک از این سه سیم خروجیه؟!
    با سلام:
    شما در پست 1و 2 همین تاپیک با توجه به شکل، ترانس ها را بصورت عملی یک بار با احتیاط کامل آمایش کنید تا حدی این سوال برایتان جا می افتد. اگر ورودی و خروجی هم فاز و غیر هم فاز نبودند امکان افزایش و کاهش ولتاژ وجود نداشت. در صورتی که اگر طبق فرمایش شما فاز متر در هر دوسر ترانس های کاهنده بسیار، بسیار کم نور روشن می شود. پس ان افزایش و کاهش ولتاژ درخروجی ولتمتر متناوب واضح ترین دلیل بر وجود فاز و نول خروجی ترانس کاهنده می باشد. سوالی بود تا قانع شدن شما با دلایل و آزمایش عملی به شما کمک می کنم.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام.ببخشید من از الکترونیک خیلی نمیدونم.یه سوال داشتم.من یه ترانس کاهنده دارم که از یه تلویزیون قدیمی بازش کردم.میخواستم بدونم ایا خروجی این ترانس DC هست یا AC
      لطفا یکی سریع کمکم کنه.ممنونش میشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shoki نمایش پست ها
        سلام.ببخشید من از الکترونیک خیلی نمیدونم.یه سوال داشتم.من یه ترانس کاهنده دارم که از یه تلویزیون قدیمی بازش کردم.میخواستم بدونم ایا خروجی این ترانس DC هست یا AC
        سلام،
        سیمهای مشکی خروجی AC میده،
        و بعد از گذشتن از اون مداری که میبینی تبدیل به DC میشه!
        یعنی سیمهای سفید و قهوه ای DC میده!
        ...
        و سیمهای قرمز هم ورودی AC هستند!
        البته اگه مطمئن هستی که این ترانس مربوط به برق 220 ولت هست وصلش کن به برق!

سلام،
        سیمهای مشکی خروجی AC میده،
        و بعد از گذشتن از اون مداری که میبینی تبدیل به DC میشه!
        یعنی سیمهای سفید و قهوه ای DC میده!
        ...
        و سیمهای قرمز هم ورودی AC هستند!
        البته اگه مطمئن هستی که این ترانس مربوط به برق 220 ولت هست وصلش کن به برق!
        ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام
          خروجی ترانس (بدون اون مدار) برق متناوب ac داره برق ac منفی مثبت نداره و اون مدار نقش پل دیود برای یکسو سازی برق ac انجام میشه
          اگه ترانس ورودیش 220 ولت برق شهری هست بزن به برق و ازش استفاده کن

دیدگاه

سیم پیچ ورودی ترانس اهم بیشتری نسبت به سیم پیچ خروجی دارد و سیمهای خروجی ضخیم تر از سیم پیچ ورودی است.

اگر خروجی ترانس را دی سی کنیم دیگه نول معنی نداره واسه چیمونه و اگر منظورت ترانسهای یک به یک است که بعد از کنتور برق برای جبران افت ولتاژ استفاده میشه نیازی به تایین نول نداریم ولی اگر نول خواستی ر کدام از سرهای خروجی را به زمین وصل کنیم حکم نول را دارد

دیدگاه

سلام دوستان وقت بخیر.پیشاپیش بگم من مبتدی هستم ایرادنگیرید.سوال.یکعددترانس قیری نعون من ازلای قیرهاش تاخواستم بیرون بیارم یمقداراحتمالامشکل پیداکرده یانمیدانم باترانسهای معمولی افزاینده وکاهنده سربندی کلافهای سیم پیچاش متفاوت هست بازم نمیدانم ولی بعدکه تمیزش کردمه حالامیبینم چهارحلقه سیم پیچ روی هسته اش هست دوبه دودریک ردیف وهمشکل همند.بعددوتاش سیم لاکیهاشون اززیرچسب شیشه ای معلومه ودوتای دیگش چون دورش کاخغ روغنی پیچیده نوع سیمهاشم معلوم نیست بابت قطروکم وزیادبودنشون وبنظرخودم بایددوتاش اولیه باشن ودوتاش ثانویه.خوب من دوتاسیم پیچ نمایان راکه بامولتی مترخواستم اهم بگیرم چیزی نشون نمیدادن ولی یکجادیدم که یکی ازسرهای هرسیم پیچ ازین دوتابهم متصل هستندوظاهرآسریع شده بودنه باهم که جداشون کردم بعداهم یک سیم پیچ را37نشوتمیده ولی یکی ..*

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aza0 نمایش پست ها
                سلام دوستان وقت بخیر.پیشاپیش بگم من مبتدی هستم ایرادنگیرید.سوال.یکعددترانس قیری نعون من ازلای قیرهاش تاخواستم بیرون بیارم یمقداراحتمالامشکل پیداکرده یانمیدانم باترانسهای معمولی افزاینده وکاهنده سربندی کلافهای سیم پیچاش متفاوت هست بازم نمیدانم ولی بعدکه تمیزش کردمه حالامیبینم چهارحلقه سیم پیچ روی هسته اش هست دوبه دودریک ردیف وهمشکل همند.بعددوتاش سیم لاکیهاشون اززیرچسب شیشه ای معلومه ودوتای دیگش چون دورش کاخغ روغنی پیچیده نوع سیمهاشم معلوم نیست بابت قطروکم وزیادبودنشون وبنظرخودم بایددوتاش اولیه باشن ودوتاش ثانویه.خوب من دوتاسیم پیچ نمایان راکه بامولتی مترخواستم اهم بگیرم چیزی نشون نمیدادن ولی یکجادیدم که یکی ازسرهای هرسیم پیچ ازین دوتابهم متصل هستندوظاهرآسریع شده بودنه باهم که جداشون کردم بعداهم یک سیم پیچ را37نشوتمیده ولی یکی ..*

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk
                سلام علیکم
                ترانس کاهنده سالم و عادی
                دارای دو سیم پیچ هست که در کنار یکدیگرند
                خب یکی از سیم پیچه ها که معمولا مقدار اهمی ای نزدیک به 2 کیلو ههم دارد ( 2000 اهم)
                و دیگر که اهم آن به مراتب بسیار پایین تر است
                اهم بیشتر سیم پیچ اولیه هست و مال پریز برقه
                اهم کمتر خروجی و برق کاش یافته است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ichigo نمایش پست ها
                  سلام علیکم
                  ترانس کاهنده سالم و عادی
                  خب یکی از سیم پیچه ها که معمولا مقدار اهمی ای نزدیک به 2 کیلو ههم دارد ( 2000 اهم)
                  درود،
                  طرف گفته <ترانس نئون>
                  و ترانس نئون یه ترانس افزاینده ولتاژ هست که
                  220 ولت رو به 7000ولت تا 50000 ولت تبدیل
                  میکنه.
                  مقدار مقاومت اولیه ترانس نئون بین15 تا 30 اهم
                  هست.
                  و ثانویه مقاومتی بین 500 اهم تا 2 کیلو اهم داره.
                  در غیر اینصورت ترانس نئون خرابه.
                  موفق و پیروز باشید.

نوشته اصلی توسط Ichigo نمایش پست ها
                  سلام علیکم
                  ترانس کاهنده سالم و عادی
                  درود،
                  طرف گفته <ترانس نئون>
                  و ترانس نئون یه ترانس افزاینده ولتاژ هست که
                  220 ولت رو به 7000ولت تا 50000 ولت تبدیل
                  میکنه.
                  مقدار مقاومت اولیه ترانس نئون بین15 تا 30 اهم
                  هست.
                  و ثانویه مقاومتی بین 500 اهم تا 2 کیلو اهم داره.
                  در غیر اینصورت ترانس نئون خرابه.
                  موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X