اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در مدار فلای بک ، درایور led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در مدار فلای بک ، درایور led

سلام دوستان عزیز
    یه ic برای ساخت درایور led پیدا کردم که ماسفت داخلی از نوع Coolmos داره و نیاز به سیم پیچ اگزولاری هم نداره.
    اما مدارش نسبت به مدار های فلای بک معمول فرق داره . مدار رو بستم اما خروجی ولتاژی نداشت ، بنظر شما این مدار کلا صحیح هستش ؟ از خود سایت سازنده آیسی این مدارو گرفتم

پاسخ : مشکل در مدار فلای بک ، درایور led

ترانس رو درست و حسابی و با محاسبه یا با نرم افزار پیچیدین؟ قبلا فلایبک ساختین؟ مشخصات هسته و سیمپیچ ها و فاصله هوایی رو بگین
    ممکنه فاز ترانس رو رعایت نکرده باشین یا ی سی آسیب دیده.... و .....
    :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      ترانس رو درست و حسابی و با محاسبه یا با نرم افزار پیچیدین؟ قبلا فلایبک ساختین؟ مشخصات هسته و سیمپیچ ها و فاصله هوایی رو بگین
      ممکنه فاز ترانس رو رعایت نکرده باشین یا ی سی آسیب دیده.... و .....
      :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
      ترانس رو طبق فایل اکسل محاسباتی خود آیسی پیچیدم ، قبلا مدار باک زیاد بستم بار اوله فلایبک کار میکنم
      نوع هسته EE25 و اولیه 70 دور ، ثانویه 56 دور ، سیم نمره 30 ، اندوکتانس اولیه 1.25 میلی هانری ، ثانویه هم باید حدود 0.8 تا 0.9 میلی هانری در باید که بعد از پیچیده شدن هم مقادیر رو اندازه گرفتم همین بوده
      ترانس رو به این صورت بستم :
      اولیه رو از سر نقطه دار در جهت دلخواه شروع کردم و تا 35 دور پیچیدم ، بعد چسب ، بعد هم ثانویه رو از سر نقطه دار طبق مدار شروع کردم و در همون جهت قبلی پیچیدم ،بازم چسب، در نهایت ادامه اولیه هم باز در همون جهت پیچیدم و بازم چسب
      مقاومت های R1 و R2 مربوط به تغذیه VDD و خازن VDD رو کم زیاد کردم اما بازم نتیجه نداد ،
      اگه کلا ترانس رو در نظر نگیریم چطور با استفاده از مولتی متر میشه متوجه شد که آیسی در حال سوئیچ کردن هست یا نه؟ اینطور حداقل متوجه میشم که ایسی روشن شده یا نه

دیدگاه

دوستان کسی نظری نداره ؟

دیدگاه

[hr]به نام خدا
          دوست عزیز فکر میکنم دیود d6 خروجی مدارتون بر عکسه
          البته فکر کنم درسته چون روی منفی مدار قرار گرفته ولی من اولین بار هست که میبینم اینجوری قرار میگیره دیود
          جهت نقطه دار سیم پیچ رو طبق نقشه چک کنید
          الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X