اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی پاور ایزوله است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی پاور ایزوله است؟

نوشته اصلی توسط hossein951ann
    با سلام

بدن انسان نسبت به ولتاژ ac مقاومت بیشتری دارد !!!!!
    منم اینو همیشه شنیده بودم،دی سی خطرناکتره
    در توجیه هم میگن چون متناوب وقتی میگیره،50 بار در ثانیه یه یه استراحتی به ادم میده،چون کم و زیاد میشه ولی برق مستقیم وقتی بگیردت دیگه ول کنت نیست

سلام.پس چرا تو ac ولتاژ پایین تر خطرناکه؟
    شاید بشه گفت مثل ضربه زدن و هل دادن میمونه،که متناوب هی ضربه میزنه ولی دیسی فقط هل میده عجب فکرهایی به ذهن ادم میرسه ها :surprised:
    در ضمن دقت کنید 65 ولت متناوب دامنه ای حدود 90 ولت داره
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
      در توجیه هم میگن چون متناوب وقتی میگیره،50 بار در ثانیه یه یه استراحتی به ادم میده،چون کم و زیاد میشه ولی برق مستقیم وقتی بگیردت دیگه ول کنت نیست

شاید بشه گفت مثل ضربه زدن و هل دادن میمونه،که متناوب هی ضربه میزنه ولی دیسی فقط هل میده عجب فکرهایی به ذهن ادم میرسه ها :surprised:
      خطرناک بودنش درست.ولی خب من فک میکنم نسبت به ac زور کمتری واسه وارد شدن به بدن داره :biggrin: همونجوری که شما گفتی ac یه لحظه میرسه به 90 ولت ولی dc ثابته.تازه اون استراحتم تقریبا 0.01 ثانیست :biggrin: اگه تو این زمان خستگیت در میره حرف شما ردسته :biggrin: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200

Dc تنها باعث تجزیه خون میشه.
        اما Ac در فرکانس های پایین علاوه بر تجزیه خون باعث انقباض و انبساط عضلات با سرعت زیادی میشه که باعث میشه عضلات بیش از اندازه انرژی آزاد کنند(حالتی شبیه به تشنج) و ماهیچه ای مثل ماهیچه قلب که باید پریودیک عمل کنه باعث اختلال توی عملکردش میشه؛ اما توی فرکانس های بالای 10 کیلوهرتز قضیه جور دیگه ای هست بطوریکه نمیتونه ماهیچه های مثل قلب رو از کار بندازه و تنها باعث سوختگی میشه وگاهی هم پدیده ی وحشتناک استار آی پیش میاد....
        مطالعه بیشتر:
        http://strangesounds.org/2014/01/the-fascinating-medical-case-of-mysterious-star-shaped-cataracts-after-electric-shock.html
        رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

با عرض شرمندگی یه سوال داشتم که خیلی به این بحث مربوط نیست اما نمیخواستم پست جدید بزنم.
          میخواستم بدونم اگه دو تا مدار که تغذیه جدا گانه داشته باشه ولی فقط زمین اونها رو با هم مشترک کنیم از نظر مداری مشکلی پیش میاد؟اخه من یه مدار دارم که نیمخوام از اپتوکوپلر استفاده کنم اگه فقط زمین دو تا مدار(تغذیه دوتا مدار جداست)رو یکی کنم مدار کار میکنه

دیدگاه

کسی نبود راهنمایی کنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kelaran
              کسی نبود راهنمایی کنه؟؟
              اگه فقط زمین دو مدار یکی بشه مشکلی پیش نمیاد

دیدگاه

ممنون البته منظورم منفی اونها بود ذر این صورت بازم مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kelaran
                  ممنون البته منظورم منفی اونها بود ذر این صورت بازم مشکلی پیش نمیاد؟
                  نه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X